reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Kasia pakunek jutro wyślę:-p:-p:-p:-p:-p
Kic a powiedz mi czy Ty w takim stanie wychodzisz na spacerek z Kubusiem??? bo dzisiaj M zrobil mi wykład, że nie powinnam z Tosią wychodzić na spacer jak ma katar, bo jest chłodno i wieje:eek:
Pabla jaaa normalnie przed nami nie cale dziewięć miesięcy:-p:-p:-p:-p normalnie Twoja ciąża- Moja ciąża:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D już nią żyję:-p a masz już jakieś objawy?

a ja myślalam, że padnę:sorry2: wyobraźcie sobie scenę jak wchodzę do sypialni i widzę śpiącą Tosię w ....kaloszach:cool2::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D a to bylo tak, po kapieli dziewczyna nie chciała spać, więc troszku pobrykałyśmy i małej podpasowały coś kaloszki ( a pisałam wam, że moja dziewczyna ze wszystkich zabawek najbardziej kocha buty:-p) i kładąc ją położylam kalosze przy łóżeczku, bo innej opcji nie było:sorry2: i taki byl final dzisiejszego brykania:-p:-p:-p:-p:-p:-p zdjęcia zrobiłam i później wkleję:-p

reklama
witam!
my już na nogach:)
Tosika ja z tych co wychodzą często i na długo :) nasza lekarka twierdzi że jak nie ma temp. to śmiało mozna wyjść. Oczywiście jakaś chustka pod szyję:tak:A co do kaloszy to też tak kiedys spałam :p

Miłego dnia!

Koleżanki, ja za wasze prasowanie dziękuję bardzo. Moje mi w zupełności wystarczy.
Tosika, w kaloszach mówisz? Super :-) Ja też spałam w butach ;-)

Kasia, a nie mogłabyś raz swojego odpuścić i koleżankom w wiecznie pogniecionych łachach pomóc?:-) Choć i ja wczoraj odkurzyłam żelazko....żeby uprasować uszyte zasłony i aplikacje świnkowe:-p Spodenki wyszły jak zwykle u mnie - przykrótkie i z wielką bulwą zamiast pasa, ale do domu ujdą, a młoda zachwycona;-) Namiętność świnkowa się utrzymuje - kupiłam jej wczoraj gazetkę z Peppą i cały wieczór czytała z namaszczeniem "o kinka!. Mama kinki kompie w wannie. O tata kinki golas!":-D Strasznie śmiesznie gada, bo dotarło, że czasowników jednak używać trzeba i przed każdym następuje zawiecha..."cita? pocitać? pocitaj mamo!":-)

Tosika, poproszę trochę Twojej energii, bo mi akumulatory siadły, a tu trzeba się do roboty zbierać:sorry:

Pabla, no to idealna data porodu Ci wychodzi:tak: Tylko kto to będzie piekł potem te wszystkie torty na Dzień Matki i podwójne urodziny?:-D

No nic, chyba jednak muszę posprzątać trochę...R pojechał ciąć półki na regał małej i jak wróci to znowu bedzie potrzebował tragarza:-p

Aaaaa....właśnie się dowiedziałam, że moja przyjaciółka urodziła dziś nad ranem malutką Kaisę-Kasię;) Strasznie się cieszę, że wszystko jest ok, bo okropnie się bała...jej najstarszy synek zaraził się przy porodzie paciorkowcem i jest mocno upośledzony:/
Miłego dnia!

Ostatnia edycja:

Pabla, no to idealna data porodu Ci wychodzi:tak: Tylko kto to będzie piekł potem te wszystkie torty na Dzień Matki i podwójne urodziny?:-D

I o ile sie nie mylę to rocznica ślubu jeszcze dochodzi:-D
Pabla to żeście sie w termin wstrzelili:tak: No i super,ze Wam się tak szybko udało! Spokojnych 9 m-cy zyczę:tak: Kurde aż mi się też zachciało:-p

Survivor pochwal się koniecznie "kinką" Gratulacje dla koleżanki.
Tosika to sie szykuje akcja remont:tak: Powodzenia! A co do kataru to ja tez z młodym na dwór wychodze jak ma,ale nie na długo. A z tym syropem z cebuli uważaj,bo to wątrobie szkodzi. He he no i bardzo bym chciała te kalosze zobaczyć:-D

Ech a ja w końcu dostałam @ i nabuzowana jestem jeszcze bardziej niż przez kilka ostatnich dni,normalnie nie podchodzić bo pozabijam:-p

Madzia, dobrze, że przez net mnie nie dosięgniesz ;-) A z drugiej stronu nic złego Ci nie zrobiłam :-)
Surv, gratulacje dla Ciebie jako przyszywanej cioci ;-) Mówisz, że kinka fajna? ;-)

Aaaa
Karcma U Borzanka wygrała w kategorii gastronomia! Bardzo dziekuję wszystkim głosującym:tak:

Kasia nie no ty mi nic nie zrobiłaś,to nawet jak dosięgnę to nic ci nie zrobię:-D O fajnie ,ze nasze głosy sie przydały:tak: Teraz sie trzeba wybrać na jakie żarełko tam:-p
Survivor poczytałam Twojego bloga w przerwie liczenia nieszczęsnych kosztów,które nijak nie pasują do tych co mają panie w księgowości:wściekła/y::no: ,no i powiem Ci kochana,że sie usmiałam do łez,aż kolega z biura dziwnie na mnie patrzył.No i humor o niebo lepszy,ale cóż czas popsuć i wracać do tych cholernych tabelek:eek:
albo nie,zrobię sobię papu:-p

Hejka!
Ja juz po pracy wcinam zupe :) Mama zabrała małego na spacer, byłam u ginki i do roboty możemy się brać:tak::-)
Kasia super że głosy sie przydały,a może to Tosika ijej kolega namieszali;-):-p
Surv gratki dla koleżanki! no i brawa dla Flo za taki skok w mowie:tak:
Madzia tabelki....bleeeee....:p
muszę ankietę do pracy napisać.....nie chce mi się :p
miłego popołudnia!

Witam z goracych Wloch.
Ogromne gratulacje dla Kiwaczki:tak:
Survi wszystkiego naj z okazji rocznicy:tak:My wczoraj wieczorem dopiero dotarlismy do mojej siostry. Dzis wypoczywamy, jutro zwiedzanie zobaczymy jak wyjdzie bo ma chyba padac:eek:Mala dostala biegunki ale jest juz lepiej. Pozdrawiam Was wszystkie i zdrowka dal dzieci.
P.S. przepraszam ze nie odpisze na posty. Dam jeszcze znac co u nas

reklama
Witam, ale dzisiaj mieliśmy piękną pogodę, nawet w koszulce chodziłam:-) a w samochodzie miałam saunę i aż mi miło było jak sobie przypominałam ostatnie zimne dni:-p
Gratulacje dla Kiwaczki:-D też mi się marzy Michał, jakbym miała drugiego Synka:-D
Pabla super data :-D życzę spokojnych 9 miesięcy:-D
Surv mówisz, że Kinka jest na topie;-) u nas pomijając wierność TT, na drugim planie jest Listonosz Pat:-D właśnie próbuje wygrać aukcje z używanym samochodem Pata bo nowy to kupa kasy, a Antoś strasznie szaleje za tym autkiem;-) o i gratulacje dla Kumpeli:-)
Madzia współczuje tabelek i @:-p do mnie również prosze bez kija nie podchodzić bo termin mam na jutro, ale już czuję się jakbym ją miała:eek:
Kasia u mnie też prasowanie czeka, ale właśnie powiesiłam dwie pralki prania, więc chyba poczekam jak to wyschnie i będzie porządna sterta:cool2: fajnie, że karczma wygrała:-D
Kicrym bierzcie się za robotę bo prawdziwy wysyp Bobasów się szykuje;-)

u mnie kiepski humor bo po pierwsze ta @ która lada moment sie zjawi no i M:eek: ma wrócić w przyszłą niedzielę, ale oczywiście już zdążyliśmy się pokłócić, niby o błahostkę, ale już:eek: zmęczona jestem strasznie tymi rankami, ale na szczęście jutro juz ostatni i dwa dni wolne to sie wyśpię jak należy:-) Antoś zaczyna w końcu gadać, dużo po nas powtarza:-) bardzo mnie to cieszy:-D dobra lecę spać bo znowu nie będę miała siły sie podnieść:sorry: dobranoc:-)

Do góry