reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Kasia ja na polibudę idę,tzn na stare śmieci wracam,no i na budownictwo tylko,że teraz drogi i mosty,a wcześniej miałam konstrukcje.
Survivor no niby płacę,bo za zaoczne to sie zawsze płaci,ale polibuda to jednak co innego niż szkoła prywatna,a na naszym wydziale to już całkiem świry wczute w rolę:baffled: Z resztą się okaże,ja wczesniej byłam na dziennych,a podobno na zaocznych inaczej,tylko,że jak wykładowcy Ci sami to już się domyślam,ze lepiej nie będzie:-p
A no i widzę ,zę już nie Potwornicka tylko Potwór:-D Kurcze cierpliwości Wam życzę duuuużo,szczerze to sama nie wiedziałabym jak pomóc dziecko skoro samo tej pomocy nie chce a jednocześnie potrzebuje:-(
Sylcia zdrówka dla Was,może coś zjedliście trefnego:confused:
Kamu gratulacje dla MAksia!!! Super Wam idzie!

Boże mam tyle roboty a klikam:zawstydzona/y:

reklama
Witam!
ja zaraz wybywam na uczelnie:sorry2:
Ja studiuje na Uniwersytecie Śląskim i powiem szczerze że to że płacimy to nic nie znaczy:baffled:laski które przeszły z dziennych studiów załamały ręce że trzeba tyle rzeczy przygotowywać...na dziennych im wszystko tłumaczyli, przygotowywali kserówki z książek,a na zaocznych kapa, wszystko sobie musisz sama przygotowac z książek, czasopism itd Fakt że ja to za ambitna czasami jestem i jak nie jestem przygotowana na ćwiczenia to się źle czuję i muszę coś mieć przynajmniej z profesora google ściagniete:-p ale na szczeście już w czerwcu obrona - jak prace napisze- i koniec na najbliżesze kilka lat:-pa potem może doktorat albo jakaś podyplomówka:-p
Sylcia ja bym chciała drugie też letnie dziecko:-pi wierzę że nam się uda za 1albo 2 razem:-p
Madzia oj z budowlanki to ja nie pomogę:-pwiesz pracujesz w tej branży to dużo z praktyki wiesz :)
Haszi hmmm ja z 1 mam bałagan;/i się nie wysypiam:-p
Surv no nic nie możesz zrobić jak Flo nie chce, trzeba przeczekać ten czas i tyle :dry:
Kamu zdrówka dla D:tak:

Kicrym nam na dziennych to też niezbyt tłumaczyli,a kserówek czy jakichs tam pomocniczych materiałow od wykładowców to na oczy nie widziałam,takze to zależy od uczelni,wydziału i w ogóle wykładowców -u nas wszyscy szurnięci z małymi tylko wyjątkami niestety.Ja jako dziewczyna to przynajmniej miałam u niektórych łatwiej tzn u dwóch,bo na tym kierunku dziewczyn jak na lekarstwo wtedy było,a panowie co niektórzy lubia sobie popatrzeć no nie.Teraz w radiu słyszałam ,ze budownictwo na polietchnice opolskiej jest najpopularniejsze w tym roku i dziewczyn też dużo,także nie będzie ulgi;-):-p
No i jednak to są techniczne studia ,dużo wyliczeń,nawet jakbym chciała na pamięć wykuc to nie da rady,bo trzeba zakumać o co w tym wszystkim biega.Oj boje się i szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie nauki czyli projektów z Maciusiem u boku:no: Bo u nas przygotowanie do następnych zajęć z reguły polega na tym,ze masz przeliczoną czy tam zrobioną kolejną faze projektu,więc nie ma mowy o tym,ze ściągnę coś z netu i będzie ok.

Ostatnia edycja:
mała przerwa w pracy:-):-):-):-):-):-):-)
Kamu..brawa dla Maksia..bo to trudna sztuka, u nas np aktualnie nie ma informowania często, poprosttu sadzam i już..ale kupe zawsze mówi:tak:
MAdzia...no wiesz..dasz sobie radę koncerotow..moge sie nawet załozyć o to:tak:
Surv...oj tam odrazu Fidel....a może to będzie to bedzie sławna Malarka albo pisarka...Cóż..pomyśl że potem będziesz dumna i blada...za te kilkanaście lat:-):-):-):-):-):-):-)

Jesli chodzi o malowanie to wyschło i jest pieknie szare już :):) ma delikatny odcień ale mało zauważalny..taki akurat :):):):)

Kic miłej nauki, a co do dziewczynki to polecam..a ciuszki zawsze się znajdą...:tak::tak::tak:
Haszi...o wywaiadówki...nowy etap

dobra
będe wieczorkiem
paaaa

Post no to teraz czekamy na zdjęcia....tak tak wiem,swoje też wkleję:zawstydzona/y:
A co do kolorów to Survivor znów sie uśmiałam z gołebią za sraczką:-D:-D:-D,no ty to mas porównania nieprzeciętne:-D

Madzia, chyba na żadnej uczelni "drogi i mosty" nie są łatwe, więc szacun dla Ciebie. Będę Ci kibicować.
Kic, "parki" są fajne! No nie Post? ;-)

hejka!
Madzia no ja nawet nie kumam co do mnie piszesz a co dopiero się przygotowac na takie ćwiczenia:-p:-p:-D:-Dale dasz rade!musisz:-p
Kasia w sumie zawsze mi się marzyła parka,ale my mamy tylko 2 pokoje:baffled:a w domu to chyba za 10 lat zamieszkamy więc najbliższe lata dzieci będa skazane na siebie:-(na początku w ogóle nie chcaiałm myśleć o 2 dziecku przy tak małym mieszkaniu ale po wielkich rozmyślaniach z M stwierdziliśmy że nie jedna rodzina tak mieszka:confused:no i nie ukrywam że finanse u nas obecnie też odgrywają dużą rolę:-(
Post fajnie że remoncik idzie po waszej myśli:tak:
Mama zabiera małego na wieś, a ja jutro cały dzień na uczelni,M w pracy...
spokojnej nocki!

Halo! Wszystkie śpią? Ja za chwilkę myje włosy, strzelam make-up i o 12 jedziemy na weselisko.
Dla wszystkich miłego weekendu!

A, Surv, przeczytałam bloga - myślałam, że padnę ze śmiechu (teraz wiem dlaczego współpracownicy dziwnie na Madzię patrzyli). Proszę nie kończcie tak szybko tego remontu, albo wreszcie zabierz się za pisanie książki!

reklama
witam :)
Aco to tu tak cicho???
Ja wróciłam wąłsnie z uczelni :) w domu pustki i cisza....ach dawno takiego stanu nie zastałam:-ppo drodze skoczyłam do Macdonalda i obzeram się smieciowym żarciem:-p
Kasia udanej zabawy!
Surv no muszę wejsc na tego bloga żeby się też pośmiać ;-):-p
miłego popołudnia!

Do góry