reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

A cóż to nie ma się z kim kawy napić??
Pabla,Kic my też mamy malutkie mieszkanko bo 47 m ,ale na całe szczęście jest bardzo ustawne,mam jednak nadzieję że jeszcze 3 pokoje będziemy mieć:-)
Dorka zwiedzaj ile możesz,super.
Surv dobrze,że już się z tą szafą uporaliście.
A mnie katar jeszcze trochę trzyma,teraz zaczęło coś mnie gardło drapać,niestety Maks też dostał katarku,ale do lekarza nie idę,bo dziś wygląda lepiej niż wczoraj,oby tylko gorączki nie było.Dziś ma apetyt ładnie się bawi. Podaję mu rutinaceę,lipomal na noc i psikam wodą morską oraz kroplami,do tego tran,mam nadzieję,że pomoże. Pabla daj mi przepis jak robisz ten sok z buraka?

reklama
Hej dziewczyny!! A co tu taka cisza... hmm... ja melduję się jeszcze w dwupaku ale wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że już niebawem.

W sobote brzuch opadł mi dosłownie na kolana, w nocy na niedziele nie spałam od 3 bo jakaś nerwowa byłam i skurcze mnie łapały no ale przeszły... dzisiaj niby spałam troche w nocy ale łącznie ze 4 godziny to czuje się jak młody bóg...nic mnie nie boli opróćz czasami silnego chwilowego kłucia w kręgosłupie... więc może to już być niedługo... mam nadzieje, że chociaż jeden dzień spędzęw nowym mieszkaniu zanim pojade do szpitala... hehehe bo już w piątek przeprowadzka na swoje... Hurra!!! Pozdrawiam was wszystkie i jakby co będę dawać znaki co i jak :-)

Coś z tym bb nie tak,musze pokasowac wcześniejsze posty ,bo wygląda na to,ze z 5 razy tego samego napisałam:-p
Julia obyś jeszcze chodciaż jedną noc spędziła w nowym mieszkanku! super,że się dobrze czujesz i koniecznie daj znać nam jak się coś będzie działo! mój nr masz?

Ostatnia edycja:
witam!
Mysmy wstali przed 7 ale jakos tak sie gramoliłam że ledwo zdążyłam do pracy:cool2:
Julia no obyś dotrzymała w 2packu do końca przeprowadzki:)
Madzia pochwal się jakie łózeczko kupiliście :)
Kamu zdrówka dla Was!
Ja się zabieram za pisanie scenariusza na pasownie na starszaka, mam szalony pomysł ale zaakceptowany przez dyrektorke, w czwartek spotkanie z rodzicami ciekawe co oni powiedzą:-p
U nas pogoda masakra, leje,leje i leje:dry:
miłego popołudnia!

Ostatnia edycja:
Melduję się, że jestem - wybawiona! Weselisko było super. Mąż nie stawiał długo oporu i hulaliśmy jak trza ;-) Nawet mam siniaka na kolanie ;-)
Pewnie zdjęć na odpowiednim wątku dużo, to zaraz tam uderzę.
Dorka, ale grasz nam na gulu. Ale super, że wypoczywacie i zwiedzacie!
Kic, podziel się tym co wymyśliłaś do przedszkola
Post, Ika wymusza? To babcia niesamowicie miętka jest ;-)
Julia, trzymam kciuki za tę jedną noc na nowym mieszkaniu ;-)
U nas pogoda równie "wspaniała" jak u Was

Witam i ja, rano nie mogłam się do was dostać :sorry2:

Jula to trzymamy kciuki za jedną nockę w domu nowym, a potem za szybki poród maleńkiej :tak:

Kamu ja kawkę piłam, ale tu się wejść nie dało :-p I dużo zdrówka dla Was

Kic co to fajnego wymyśliłaś, jaki scenariusz pochwal się :tak: Ciekawe czy u nas coś będzie :confused:

Madzia fajne to łózeczko, a zdjęcia śliczne, widziałam rano, piękne masz mieszkanko, a tapeta w łazience boska :tak:

Kasiu fajnie że się wybawiliście, i czekamy na fotki ;-)

A pogoda to dziś chyba wszędzie piękna :dry:

Faktycznie rano jakieś problemy były i nie chciało wyświetlić zapisanych postów.
Kasia to fajnie , że się wyszaleliście.
Kic to co to za pomysł?
Madzia u nas też okropna pogoda, ale to w całej Polsce chyba tak jest

reklama
Sylcia dzieki! jest jeszcze dużo niedoróbek,ale najważniejsze ,ze juz można mieszkać samemu i nikt mi gitary nie zawraca:-D
a tak w ogóle to wnioskując po suwaczku macie chyba rocznicę słubu co ? no to wszystkiego najlepszego na kolejne wspólne lata!

Kasia
super,że potańcowaliście:tak: a dzieciaki też były? no i fotki koniecznie wstaw:tak:

Do góry