Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale do pracy muszę chodzić i to na cały dzień, nie ma kiedy wyleżeć.

z jednej strony nogi wysiadają a z drugiej deszcz ostro leje
i ogólnie jest 6 stop. 
aczkolwiek martwie się, czy zdążą budowlańcy
mam już maleńkie zaległości, ale spoko jak nadrobię to odpisze
ja dzisiaj cały dzień w rozjazdach bo rano miałam fryzjera ( mam na głowie marchewkę
) a popołudniu wizytę u lekarza z Antosiem:-( Mały znowu chory, kaszle jak gruźlik no i ma zapalenie oskrzeli, a pani dr już myślała, że to płuca
normalnie 2 dni kataru, wczoraj w nocy kaszel i już się choróbsko rozwinęło
dostaliśmy standardowy zestaw Zinnat, Salbutamol, Clemastinum i Flavamed
jak nie urok to sr...ka
nic zmykam bo dzisiaj mam nocną zmianę, a już ledwo łażę, odezwę się niebawem:-) miłej nocy
szkoda tylko że popić nie mogę
w pracy nagrałam temat że jestem na kiepskim antybiotyku i jak wypije to rzygam, więc mi odpuszczą integrację alkoholową.
Do tego przez te stresy @ mi się spóźniła, a jak przyszła to zgięta w pół chodzę:-( ale już nei marudzę, z lepszych rzeczy: zgłosiłam szkodę do ubezpieczenia i może coś oddadzą - sprawy to nie załatwia, ale może trochę przyspieszy, jak się ubezpieczyciel zwróci do administracji o zwrot kosztów
Dziś zamierzam wysmarować pismo (dzięki Post za rady na GG;-)) i zobaczymy co dalej...remont zawieszony, bo straciłam do niego kompletnie serce, zresztą jak tu coś urządzac, jak siedzimy jak cyganie na kupie w jednym pokoju
Ale podziwiam, że jeszcze nadążasz za tym domowym przedszkolem

bedziem lukać
no wiem ze trochę ważę no ale bez jaj no

....takze przepuszczę w kolejce
aaa ja jestem chętna do zaciązenia
;-):-):-)
:-
no i trzymam kciuki żeby jakies konkretne pieniążki ubezpieczenie wypłaciło

, jeszcze mam górę prasowania, zdjęcia do powkładania i opisania.....o matko kiedy ja to wszytsko zrobię