Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dziś w Nanu widziałam stoisko z aniołkami i bombkami
W d*** mam ich przeprosiny, u prawnika jestem w poniedzialek umowiona i zobaczymy co da się zrobić, żeby im życie uprzykrzyć...
zobaczymy co komisja dopuszczająca do pracy powie....lepiej, żeby miala odmienne zdanie, bo inaczej R za 4 dni wyląduje na bezrobociu

Chata wolna, cała moja i................... brudna

Nic nie zamierzam z tym dzisiaj robić, a co! Mnie też wolno od czasu do czasu
Słucham Mann'a w trójce i micha mi się cieszy
Co prawda ostatnimi czasy trójka ma jakieś problemy z zasięgiem w godzinach porannych. Myślałam, że to u mnie coś nie tak, ale znajomi mówili, że mają podobnie
Dzisiaj kolejny meczyk i na pewno będzie dobrze

Trzymam kciuki za to, a także za to, żeby z R się wszystko dobrze potoczyło.
Dzielna babeczka jesteś. Wszystkie dodatki i detale to już tylko kwestia czasu, a potem.................marzenie:-) Musimy zwizytować lokum jak już wszystko będzie gotowe. Rozumiem, że możemy się czuć zaproszeni, prawda???
Bardzo fajnie i klimatycznie
Mała rzecz, a cieszy obudzić się z taką samą ilością kończyn jak przy zaśnięciu
W nocy znowu pobudki, znowu ją gardlo boli...nie wiem, moze to jakaś alergia na te latające dookoła tynki

cieszę się ,ze mieszkanko się podoba
Dzięki!
No i doczekałaś

Wczoraj byłam w terenie,zmarzłam i zmokłam jak cholera,a na dodatek mi pani na koniec ciśnienie podniosła,bo on a nic nie podpisze i na drogę się nie zgadza i jeszcze jej kot mnie zaatakował
No nie wiem jak K jest to mi się sprzatać nie chce jak widzę,że on tez nic nie robi i jeszcze bałagani
tylko że ja już o nieczym innym nie myslę,no muszę te buty mieć i chyba kupie dzisiaj szare a nie czarne,bo z szarych rozmiar jest
,aaaa bo mam takie bony rabatowe na Happy Meale to żeśmy sobie 2 kupili.Maciuś oczywiście tylko fryty wrabał i soczek wypił,a ja resztę