reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

reklama
Z pozytywów,to nie musze jechac dzisiaj w teren,ale za to jutro pojadę,tylko,ze jutro ma juz nie padać:tak: Z reszta chyba juz nie pada.
Choróbsko mi juz troche odpuszcza,bo sie wczoraj porządnie najadłam grzanek z czosnkiem:-p i trufli:-p
Maciuń narazie przesypia całe noce w swoim nowym łózku,więc jestem wyspana za wszystkie czasy:tak::-)
Także troche pozytywów sie znajdzie:tak:

Surv nie to nie jest pozytyw;-) A ty się raczej dobrze nastawiaj na wizyte komisji.Powodzenia!

Ostatnia edycja:
Pozytywnie, od rana nie pada :-D:-D:-D

A tak wygadałam się na zamkniętym, nie musicie czytać, ale pomogło :tak:

I chyba skoczę na spacer z Wikuśką bo oszalejemy w domu :baffled:

Madziu dobrze że już lepiej się czujesz i dziś nigdzie nie musisz jeździć, a jutro może będzie lepszy dzień :tak:

to ja tez pozytywnie
chyba dzisiaj kupimy wkońcu sofę :)
zupełnie nieoczekiwanie pokazał się w ikei ciemno szary pokrowiec którego miało już nie być:-):-):-):-):-)
biegne zaraz po pracy po niego a małż wieczorkiem po resztę...i wkońcu kupujemy materac dopasowamny do naszej Ramy i wkońcu łóżko będzie ciche:-D:-D:-D:-D:-D:-D...i już mysle nad inauguracją

wystarczy????

aa i najwazniejsze zdanie dzisiejszego dnia :)
ŚRODA MINIE, TYDZIEŃ ZGINIE :tak::tak::tak::tak::tak:

TO PAAA
bedę wieczorem...moim wieczorem więc pewnie około północy :-)

reklama
Nooo, teraz lepiej!
Chociaż u nas zaczęło padać...

U nas pada cały czas....z sufitu również:-p Pan inspektor był, popatrzył, stwierdził, ze to z balkonu u sąsiada, poszedł balkon oglądać i zaginął....2 godziny temu:wściekła/y::wściekła/y: Ja wypiłam na raz pól butelki nerwosolu, więc mi to chwilowo wisi... jak przestanie dzialać dzwonię do prawniczki, tej co nam z dzikim lokatorem pomogła i chyba przez nią bedę prowadzić dalsze rozmowy.

Post, no to są dobre wieści, zwłaszcza z tym materacem:-D:-D Nasz trzeszczy nieziemsko, ale nie zamierzam wymieniać, gdyż choć w ten sposób mogę się mścić na sąsiedzie z dołu:-p Teraz to głównie Flo daję po nim skakać, bo od kiedy znowu mieszkamy w jednym pokoju to innego wykorzystania brak:-p

Nic robota przyszła, to siadam i piszę głupoty, przynajmniej myśleć nie będę;-)

Do góry