reklama

Lipiec 2008

U nas w Smyku szału nie ma,więc dlatego się dziwiłam,ze chcecie już sandałki kupować.Gdyby u nas były takie wyprzedaże to pewnie też bym kupiła:-D
Survivor nie zapeszając, oby tak dalej. Co do moich egzaminów,to niestety poprawki na tej uczelni to chleb powszedni,chyba nie było w mojej karierze sesji bez poprawki i generalnie żadko się to zdarza i tak nie jestem w najgorszej sytuacji,więc nie pękam, z resztą teraz wprowadzili jakiś system punktowy za przedmioty,tzn jest ileś tam punktów za dany przedmiot i trzeba wszystkie uzbierać,jak nie to się ma dług punktowy,ale ten dług można mieć rok.Spoko loko.
Chyba będę musiała twojego R zwerbować w sprawie szafy,bo u nas ciągle deficyt.
Kicrym dobrze,ze wózek dal się naprawić.

Ja dzisiaj zamulam w domu z zeszytem.wstałam o 6 wyprawiłam towarzystwo i dałam sobie czas do 8.Godzina jest jaka jest a ja jeszcze nic nie tknęłam.2 kawy wypiłam(bez cukru;-),bo jak się odrazu zagryza czymś słodkim,to już cukru nie trzeba) i dalej jestem rozlazła,ale już uciekam.
Paaa,miłego dnia.

Ostatnia edycja:
reklama
witam rankiem :)
Ja tam się średnio cieszę że piątek, wizja że w kolejny o tej godzinie będę w pracy mnie przeraża:-pa z drugiej strony to jutro mama zabiera małego na wieś więc mam cały dzień luzu....na naukę;-):-p
Madzia będzie dobrze:tak:te punkty to chyba na każdej uczelni bo u mnie też są:tak:
Surv u mnie też taka pogoda:angry:a juz tak ładnie było, od jutra ma być śnieg:baffled:
A wczoraj dla poprawy humoru pojechałam z M do sklepu i zaliczkowałam wózek dla fasoli:tak:odbiorę sobie w lipcu:tak:mam nadzieję że mi nie przejdzie "ochota" na niego:-p
miłego dnia!

Kicrym to masz jeszcze jakieś egzaminy,bo wydwało mi się,ze już wszystko zaliczyłaś? czy już się zaczynasz uczyć na następny semestr?
Tak mi się wydaje,ze te punkty są wszędzie,ale dla mnie to nowość,bo jak ja studiowałam to jeszcze ich nie było.Były dwa terminy egzaminów i ewentualnie wrunkowy,a później komisyjny,jak się nie zdało,to się było spadochronem;-)Mnie na szczęście to nie spotkało,ale warunkowy jeden miałam:zawstydzona/y:Cóż, taką uczelnię sobie wybrałam to mam.Ambitnie trzeba to teraz skończyć.
Pochwal się jaki wózek wybralaś.No i mam nadzieję,ze się nie rozmyślisz.

U nas leje jak z cebra,a ja sobie zrobiłam przerwę na 3 kawę.

Jeee mam chwilkę wolniejszą, Tymi u mamy...Tosia śpi...Patryk wynegocjował sobie czas na komputerze (jaką ja jestem jędzowata matką ale jak chce grać to do tyyylu rzeczy można go zagnać :-p)
Znaczy się 1000 rzeczy leży i kwiczy żeby je zrobić ale ja mam tak ciężki zad że jego podniesienie graniczy z cudem...ratunku!!! ja nie moge sobie przecież na takie coś pozwolić...
No ale właśnie zrobiłam logo naszego nowego projekciku (pewnie za niedługo wam zaprezentuje ale nic jeszcze nie jest dopracowane) i w związku z tym chyba mam prawo do czasu wolnego, prawda???? <patrzy błagalnymi oczami kota ze shreka>
kic OMG hehehehehehehe tylko tyle napisze :-D
surv a próbowałaś ksyzolitu (chyba tak to sie pisze)- cókru z soku brzozowego nawet cukrzycy nim moga słodzić a jest ppodobno super. A Florci po prostu może okres buntu minął...albo cos zrobiłaś co nia wstrząsneło :-p:laugh2:
Tymi mi się ładnie ubiera tylko czasem najpierw trzeba go złapać:-D
dorka trzymam kciuki za zdrówko Misi :tak:
post widzę że u ciebie z czasem jak u mnie... cholerka nie wyobrażam sobie jak mi się jeszcze praca no głowę zwali...byle do września i Tymcia w przedszkolu wytrzymać.

I kurcze nie wiem co zrobić...Tymiego musze zapisać niedługo do przedszkola a nie wiem gdzie...wszędzie daleko...Nie wiem jak długo będziemy tutaj mieszkać, nie wiem czy nie przenieść Patryka do szkoły gdzieś bliżej (buuu)...nic nie wiem...mam nadzieje, że do czasu zapisów może coś się wyklaruje...OMG A wszystko rozbija sie o kase i czas- każdego mam za mało. kropka.
madzia wiesz, oblany egzamin jest zarzewiem kupy wspomnień :-D
I najważniejsze Straaaaszliwie spóźnione życzenia dla Tosiki ale za to bardzo szczere -Spełnienia 101 marzeń i planów
Dziewczyny wytłumaczcie mi to moje pozytywne nastawienie do życia...cholerka naprawde nie mam podstaw, a ciesze się z każdej chwili jak mysz z sera...wieczne pozytywnie nastawienie...to chyba jakaś choroba psychiczna... albo po prostu "Jest taka rozpaczy granica za która się uśmiech pogodny zaczyna".
Całuję was kochane i lecę bo pralka piszczy a Tosia zaraz piszczeć zacznie...

Ostatnia edycja:
Haszi to daj trochę tego optymizmu, bo ja to raczej z tych pesymistek,a optymistom przecież w życiu lepiej:tak:
Kicrym super wóz,widzę że pozostajesz wierna X-landerowi ;-) ,fajnie,ze te nowe modele są odwracalne,a poza tym to chyba podobne do mury.

Ja teorię przerobiłam i optymistycznie myślę,ze umiem;-)Pewnie jutro na egzaminie sie okaże co innego:-D Jeszcze zadania muszę porządnie obczaić,ale to ja jak wyślę facetów do babci,a tym czasem idę szykować obiad i wypatrywać ich przez okno;-)

Haszi wow ile ty masz energi!no i daj troche tego optyzmizmu:tak:
Madzia no miał być buzz,ale ta mała budka i płytki kosz by mnie chyba wkurzały, no i w gondoli xq jest możliwość uniesienia zagłówka a w buzzie nie.No iw xq reguluje się rączkę na 2 sposoby co przy doczepionej "dostawce dla starszaka" jest dla mnie istotne:-p Wagowo są podobne, myślę że buzza sobie sprawię może za rok na wakacje;-)W grę wchodził jeszcze bugaboo ale M i mama stwierdzili że takim wózkiem nie wyjadą:-pno i mutsy 4 rider w tym mi się nie podobał materiał spacerówki:-ptakże wózka idealnego nie znalazłam;-)
ok idę małego pakować na jutrzejszą wycieczkę:tak:

Tosika, gdzie jesteś??? Ja tez zaczynam się martwić...
Surv, oczywiście bardzo się cieszę, że dziś piątek, bo ... jutro widzimy się z Post, Magdzikiem i Kiwaczką - hurra!
Haszi, czad! Też chciałabym mieć tyle optymizmu co Ty. No i tej niespożytej energii...
Kic, nowy wózek? Jakoś mnie to nie dziwi ;-)

ooooohhh yyyeeeaaaahhh
przerobiliśmy wieczorem z kim się spotkamy:-):-):-):-)
Ika przebiera stópkami...tak jak wszystkie krakowskie mamy że zobaczymy się z Kasią:-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak:
Blok już stygnie;-), ja właśnie postanowiłam zapodać sobie kafkę i zamierzam się lenić, sprułam sweterek i będę od nowa walczyć, czapeczkę zrobiłam prawie wiosenną dla młodej ale włóczki domówić musze bo kupiłam tylko jedną na próbę koloru i jest super taka ciemno turkusowa więc muszę domówić na dokończenie czapki szal i mitenki pewnie.
Tydzień pracowity ale zakończony sukcesem.
Madzia....nie doczytałam dokładnie ale uczysz się na jutro? tak?...trzymam kciukasy..
Kic..oj ciężko do pracy wracać co? no ale już nie na długo...
i nie wiem co i jak
Kic...acha...tylko jeden wózek będzie miała mała istotka??? nie może być...mam nadzieję że następny masz już upatrzony co?
Tosika...wsiąknęłaś w urzędzie czy jak???
Renia..a Ty gdzie???? aa?
kurcze muszę angielskiego posłuchać bo mało coś słuchałam
Surv...i jak po psychologu???? Ale będzie egzemplarz z tego dziecka...wiesz co? Może ona wam z tym cieknącym sufitem temat załatwi...:) :):):):) wyślij ja :tak:
a moje dziecko było malutkim dzidziusiem co chodzić nie umie i trzeba nosić...mamo ostatni laz jestem jescie takim dzidziusiem, cieba mnie ziąć na ląćki..nie umiem chodzić ani mówić tylko plakać...:-):-):-):-)...
Cinuś narazie po parapetach nie chodzi, jak narazie opanował jeździk Kukusi i zachowuje się jak kierowca bombowca normalnie szok..
oki...idę nawlekać oczka bo muszę ten tygodniowy stresozarób biurowy odreagować.
:-)
dobranoc

reklama
doczytałam

witam kochane

Madzia kciuki zaciśnięte - będzie git
Haszi kobieto full power, jak ty to wszystko ogarniasz?
surv Flo pewnie ta zima/jesień nie służy i rzdrażniona chodzi
kic Twoja wiedza na temt wzków jest oszałaająca - fajniutki xlander
Dorka spóźnione życzenia dla Seby = ło matko on prawie dorosły

a my wróciliśmy ze Szklarskiej
syn znakomicie radzi sobie bez nas - rumuńskie dziecko :-)
ale co do białego szaleństwa to w piątek jeszcze można było jeździć i się cieszyłam jak dziecko a sobota i niedziela upłynęły leniwie i deszczowo
zwedziliśmy Książ i podziemne miasto z czasów II wojny
czekam teraz na śnieg - chociaż w lutym niech będzie biało a później już wiosna;-)

i zowu późno
dobrej nocki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry