Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Nie wiem, czy to widmo psychologa cuda uczyniło, ale wolę się do tego stanu nie przyzwyczajać...Pabla u nas metoda siłowa nie działa, bo bym musiała jej ręce i nogi połamać:-( Już ostatnio gdy na przymus ubierałam, to aż mi głupio było, bo zrobiłam małej siniaka na rączce...wiem, że jest wstrętna czasami,a le jednak wolałabym przemocy uniknąć.

w sobote poprawka i już nabuzowana chodzę,bo mnie ta nauka stresuje strasznie
Po co mi to było??? na stare lata????
odwaliłam i mam chwilę luzu:-)
Trzymanie na kolanach musiałoby się odbywać siłą, młoda wyrywa się, drapie etc. a za wygraną daje...po godzinie- dwóch
Odpukać od wczoraj mamy złote dziecko...dziś nawet zawołała sama, ze chce siusiu jak tylko leciutko zmoczyła gatki, zamiast jak zwykle lać po calości...więc (oby nie zapeszyć) moze idzie ku dobremu?
Tylko jeszcze szybkie zamówienie w sklepie z włóczkami...bo w końcu przelew przyszedł!:-)
no i kolega M naprawił więc mam nadzieję że nie zgubię rączki na spacerze
konskewentnie do swojego celu!obecnie dużo Kubie tłumaczę i mam wrażenie że mnie słucha i rozumie
super że przelew doszedł, ja dostałam wczoraj zwrot z karty nauczyciela uwaga!1,97

ale dziś przyszedł kolejny pasek na ponad 60zł jak tak co dzień będę dostawać to czemu nie;-)
bo to stara kolekcja
ja kupiłam Kubie wiosenne na 24 i zimowe na 26
sam M mnie namawiał więc kupiłam jak coś to sprzedam na allegro
poza tym wszystko ok
Jest tak niesamowicie wstrętnie na dworze, że nogi same chcą uciec od biurka i wpełznąć pod kołdrę z powrotem;-)