reklama

Lipiec 2008

A co tu się dzieje? Co to za posucha?!
Kto się przyłączy do porannej kawy?
Ja, ja, zwłaszcza jak masz z prawdziwym mlekiem i cukrem, bo mi już substytut mleka 0,5% i słodzik uszami wychodzi:-p
Dziś awantura zaledwie 10-minutowa, bo Flo się za późno skapnęła, że pozwoliła się ubrać:-D Ale niech jej będzie, jesteśmy umówieni do psychologa na poniedziałek i mam nadzieję, ze skutki będą;-)

U nas dziś takie cudne slońce od rana, że aż się żyć chce....szkoda, że te mrozy mają przyjść:sorry: Ja niestety roboty mam na jakieś 8 godzin, ale może choć na chwilę się na dwór wyrwę.

Kicrym, i tak Was podziwiam, że z Kubą do fryzjera poszliście....ja się boję, że bedę musiała zwracać koszty zdewastowanego salonu:-p

reklama
i ja się przyłączam ale ze szklaneczką sprite i bułeczką razową z pasta jajeczną i ogórkiem zielonym:-p:-p:-D
Surv baaardzo mi zależało żeby mu te włosy obciąć bo wyglądał okropnie:confused2:Kuba ma bardzo rzadkie/cienkie włoski i jakieś bujnej fryzury to mu nie zrobiła;-)
Gdzie reszta ekipy???Madzia, Tosika, Post????co z Wami?:-p:-)

Ja jestem,podczytuję,ale mam roboty w pinezkę i to na cito.
Kicrym myśmy tez byli u fryzjera przedwczoraj,ale było grzecznie,nawet maszynką dał sie troszkę przyciąć.A potem jeszcze mycie glowy,z tym że zawsze musi byc nagroda.

Młody ma dzisiaj bal w przedszkolu,ma być pajączkiem,ale chyba ciężko będzie go w ten strój ubrać,chociaż to i tak tylko taka kamizelka z odnóżami i wypchanym brzuszkiem.W domu wczoraj siła i na szybko przymierzyłam,bo kazał zdejmować,a dzisiaj rano w żłobku wcale nie chciał sie ubrać.Może go panie przekonają tym bardziej ,ze więcej dzieci będzie poprzebieranych.
U nas też piękne słoneczko,ale rano juz zimniej było niż wczoraj i przedwczoraj:-(
Dzisiaj mam wyniki egzaminu,ale się zbytnio pozytywnie nie nastawiam:baffled:
oki uciekam do roboty,bo musze tez wcześniej wyjść na ogłoszenie wyników,a roboty full.

"Roboty w pinezkę" - dobre! :-)
Surv, mleko 2% i cukier słodki - zapraszam!
Olga jutro będzie przycinana ;-) Misiek standardowo ciachany przez m maszynką
Madzia, trzymam kciuki!

Kasia, obciążam niniejszym Twoje sumienie moim wyłamaniem się z diety, bo nie zdzierżyłam i też sobie kawę z minimalną ilością cukru zrobiłam:-D

A tak w ogole to próbuję jeszcze raz z Dukanem...po Herbalife trochę mi opuchlizny (tłuszcze) w newralgicznych miejscach spadły, ale efekt ostateczny jest mierny, więc znowu daję szansę kurczakowi z twarożkiem...a badania tarczycy i tak zrobię, bo jakby złe wyszły, to bedę mieć na piśmie, że mogę się obżerać:-p

nic, też mam roboty w pinezkę:-), więc wracam grzecznie

Kasia ja piję z cukrem, obowiązkowo:tak::-)
Madzia ogłoszenie wyników:szok:u nas wrzuta na maila grupowego i tyle:tak::-Du Kuby w żłobku wszyscy byli przebrani:tak:
Surv dla mnie Dukan był wybawieniem po ważeniu produktów więc trzymam kciuki:tak:
ok idę się zdrzemnąć po obiadku:-p

Witam,
Survi ja pije z mlekiem 1,5% bez cukru! Jak Ci idzie praca?
Kic wypoczywaj!
Madzia jak co to trzymam kciuki za dobra ocene:tak:

Bylam dzis z mala u lekarza caly czas ma katar i kaszel. Mam zrobic rg kl piersiowej:-( Lekarka mowila ze to moze byc od refluksu zoladkowego. 2 godzi przed spaniem nie ma nic jesc(tylko ja nigdy nie wiem kiedy ona laskawie zasnie:baffled:), nie ma pic sokow,lepiej wode i herbate:tak: Jak G wroci z pracy pojedziemy na rg. Zobaczymy co wyjdzie:baffled:

Kasia Masz rację...kawa z cukrem blllllleeeee...ale z mleczkiej jak najbardziej.
No jestem jestem wczoraj małż nie wziął lapka a w spialni średnio mogę wieczorem kompa odpalić a wcześniej to nie da rady przy dzieciakach
Kic...to czekam z niecierpliwością na Twoje USG...Tosika zaklinaj Kicusiowi dziewczynkę
Jutro szkolenie cały dzień, ogarnęłam się z grubsza.
dzisiaj mnie koleżanka Magdzik na zakupy wyciągnęła i choć w nic się nie mieszczę... to chociaż dzieciakom coś zakupiłam w ReKidsie:-)..byłam też W Smyku i chciałam sandałki kupić synowi ale ni hu hu..
i nie wiem co i jak

aaa tak piszecie o tych fryzjerach a ja wam wczoraj zdjęcia miałam wkleić właśnie z fryzjera min ale mi małż numer wyciął:-)...to się zaraz poprawie
a poza tym byliśmy w ikei oglądnąć szafy i takie tam bo musimy w sypialni i u dzieciaków zrobić ale ogólnie słabe jakościowo...no nic
to idę zdjęcia wklejać

miłego wieczorku, będę jutro pewnie..
jutro rano się dołączę do kawki...pomyślę o was...jak będe w pracy pić bo czasu niet..och
branoc

Ostatnia edycja:
reklama
witam rankiem :)
myśmy wstali o 6.45:confused2:dziś jedziemy do alergologa z małym na zaległą wizytę i prawdopodobnie kolejne testy:tak:
Post a jaki numer tych sandałków? u nas jest tego mnóstwo :tak:
Madzia i jak????
Dorka oby wszystko było ok.trzymam kciuki:tak:
nie pisałam Wam wczoraj bo jakoś nastroju nie miałam,ale popsułam sobie mojego ukochanego Baby Jogger'a:-(:-(:-(źle wsadziłam ten cholerny wózek do windy i normalnie go zgięło w pół:-(dzwoniłam juz do serwisu bo muszę nowy stelaż kupić:baffled:oczywiście w poniedziałek kurier zabrał cybexa więc jesteśmy bez wózka:baffled:
ok nie smęcę:confused2:
u nas już lekki mrozik:confused2:
miłego dnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry