reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

No to ja tez:

Wielkanoc to święta zmartwychwstania
to czas wiary poznania
Niech święta wielkiej nocy
pełne będą boskiej mocy.
Niech zdrowie dopisuje,
Jajko dobrze smakuje!

Kamu, Survi fajnie ze waga Wam spada:tak:O rozm. 36 nawet nie marze bo nigdy takiego nie nosilam:tak:
Kasia super ze Olga sie dostala do przeczkola:tak:, ja jeszcze czekam tydzien:eek:
Kate oj biedny Antos:-( Zalazlas laptopa?
Sylcia to bedziesz zajeta:-D
Kic Ty tak nie szalej z ta praca:-) Ale rozumie Cie im szybciej tym lepiej:tak:
Survi ja w swieta robie sobie labe ale juz po swietach musze sie zabrac ostro do pracy nad soba:tak:

Wczoraj zrobilam sobie post rano tylko sucha bulke zjadla i popilam woda. Pozniej zrobilam sobie kawe, i zjadlam obiad(racuchy),Jakos przezylam, ale w brzuchu mi burczalo:eek:
Bylam wczoraj na tomografii komputerowej kregoslupa i do badania musialam sciagnac spodnie do polowy uda, ale mialam przezroczyste majtki wiec czulam sie niezrecznie:zawstydzona/y:. Wstawajac z tego lozka wpadlam na pielegniarke(zapomoialam ze lozko jest wysokie),potem chcialam szybko z tamtad uciec to jeszcze zachaczylam torebko o klamke:rofl2: ale nic sie nie stalo:-D
Dzis sie troche nachodzilismy, Misia pojezdzila na jezdziku,na rowerze,poszalala na placu zabaw. Pewnie szybko padnie,chciala spac na rowerze ale jej nie dalismy.
Jutro na sniadanie idziemy do tesciowej,a potem moja siostra przychodzi na obiad do nas.I tak swieta zleca:tak: To jeszcze raz WESOLYCH SWIAT.

reklama
Witam rankiem:)
U nas wczoraj była cudna pogoda - jak w środku lata:tak: wycieczka do ZOO w 100% udana, Kuba zadowolony, no może rozczarowany parkiem linowym bo go nie chcieli wpuścić, bo od 3 lat, na nic się zdały tłumaczenia że sobie poradzi itd, nie i nie:angry: no ale odbił sobie lodami, frytkami i autkami:-p dziś już pogoda do bani, jedziemy na wieś, chcę Kubę zostawić do jutra żebym miała czas coś napisać:tak: zobaczymy, bo w taką pogodę to raczej nie ma tam co robić:baffled:
miłego dnia i udanego dalszego świętowania:happy2:

moje kochane to nic, ze prawie połowa z swiąt już za nami ale życzę Wam spokojnych, zdrowych, ciepłych i mokrych Świąt :-):-):-)
my jesteśmy u moich rodziców, brzuszki pełne i normalnie przy suwaczku Pat i rozmiarze Kamu w kompleksy wpadam:zawstydzona/y: no nic po swiętach zaczynam sumiennie brzuszki robić;-) a jutro wracamy do domku ale tylko na momencik, bo później do znajomego na imieniny:-p
Ps. Kasiu jak tam u Ciebie pogoda? bo u nas dzisiaj niby 20 stop. było ale taki wiatr zimny, ze za duzo to niedworowaliśmy się (przy wielkim oburzeniu panny;-)) więc żywię cichą nadzieję, ze jak u Ciebie dzisiaj ładnie, to pojutrze u nas tyż bedzie:-p:cool2:

Oho wiedzę, że wszystkie przykładnie spędzają czas z rodziną,nie marnując go na czas przed kompem:-p
u nas dziś leniwie w sensie ja ślęczę X godzinę nad pracą a M x godzinę na kanapie:-pmałego zostawiliśmy na wsi pewnie lada moment wrócą. Pozytywna strona jest taka że zostało mi do opracowania 1 pytanie badawcze i finito. Automatycznych spisów nadal nie umiem zrobić i lekka k*** mnie bierze,ale ponoć nie są u tej promotorki wymagane więc zrobiłam ręcznie:-p wstęp i zakończenie napisała, główne strony z oświadczeniami też, bibliografię w końcu udało mi się ustawić od A do Z:-pobecnie głowię się nad tym jak usunąć numerację stron, bo coś kliknęłam i ustawiła mi sie i u góry i u dołu strony:wściekła/y:Surv może Ty wiesz jak to zlikwidować?
no to wracam do 2 laptopa, zaraz i tak go zamknę bo już mnie wszystko boli:baffled: mam tylko nadzieję że nie będzie wszystko źle bo się chyba zapłaczę jak nie obronie się w tym maju a tak się narobiłam:baffled::confused:
Tosika u nas raz słońce a raz burza z gradem, także pogoda jak na wiosnę przystało:-p

Kicrym, opcja Wstaw->Numery stron-> i zaznacz "dół (stopka), jak nie pomoże to wejdź w nagłówek u góry i ręcznie wykasuj numery

A w ogóle to witam po świętach - ledwo się ruszam z przeżarcia, mimo, że jadłam mało...ale na szczęście waga niewiele w górę, więc może w końcu dogonię Kamu z numeracją ubrań:-) U nas wczoraj pogoda boska była, dziś na zmianę slońce i deszcz, ale mloda i tak u dziadków w mieszkaniu gnije, że mała strata. Ja wcześniej od siostry wrociłam i symuluję pracę, obliczając w głowie, czy jakbym jednak dziś olała to zdążę:-p

Miłej resztki świąt;-)

witam z powrotem,
nadrobię Was pewnie później, teraz tylko chciałam się zameldować, większa, objedzona, zmęczona tymi świętami i dopiero teraz w wawie odpoczywam trochę.
odezwę się potem!

I ja witam!
U nas pogoda w święta była fatalna. Byłam przekonana, że będzie cudnie, czyli słonecznie i ciepło, a tu kicha. Tak to było tylko w sobotę i dziś po południu... Trudno... Zamiast aktywnie, to było leniwie i też za dużo zjadłam. No ale jutro idę na step i dam z siebie wszystko ;-)

I ja witam po swietach u nas pogoda wspaniala wczoraj bylismy na spacerze w lesie a dzis caly dzien na wsi:tak: Tez sie obiadlam,a teraz padam ze zmeczenia:baffled: Pozdrawiam

witam rankiem:)
Pobudka jak zawsze po 6, no ale wczoraj się wyspaliśmy więc musiało być sprawiedliwie bo babcię obudził 5.45:-p:-Du nas przez święta pogoda znośna:tak:w sobotę pięknie, w niedzielę i poniedziałek pół na pół, no a dziś tak szaro więc pewnie taka pogoda jak wczoraj,ale mały idzie do żłobka a ja przed laptop więc mi nie zależy:-p
my po świętach średnio objedzeni, jakoś nie miałam czasu:-pjak się ogarnę to Wam wkleje zdjęcia z ZOO z wielorybem w roli głównej:-p
miłego dnia!

reklama
Komu kawę z 5 łyżeczek z guaraną, mate, amfetaminą i red bullem? Bo ja takiej potrzebuję, żeby dobudzić się po świętach:-p:-p Do nas dziś doszła pogoda z Tarnowa najwyraźniej, bo jest wstrętnie, mokro i zimno, a wczoraj wieczorem nawet fest burza była:tak:Na szczęście tydzień krótszy i następna laba za rogiem, więc byle do piątku;-)

Do góry