No to ja tez:
Wielkanoc to święta zmartwychwstania
to czas wiary poznania
Niech święta wielkiej nocy
pełne będą boskiej mocy.
Niech zdrowie dopisuje,
Jajko dobrze smakuje!
Kamu, Survi fajnie ze waga Wam spada
O rozm. 36 nawet nie marze bo nigdy takiego nie nosilam
Kasia super ze Olga sie dostala do przeczkola
, ja jeszcze czekam tydzien
Kate oj biedny Antos:-( Zalazlas laptopa?
Sylcia to bedziesz zajeta
Kic Ty tak nie szalej z ta praca:-) Ale rozumie Cie im szybciej tym lepiej
Survi ja w swieta robie sobie labe ale juz po swietach musze sie zabrac ostro do pracy nad soba
Wczoraj zrobilam sobie post rano tylko sucha bulke zjadla i popilam woda. Pozniej zrobilam sobie kawe, i zjadlam obiad(racuchy),Jakos przezylam, ale w brzuchu mi burczalo
Bylam wczoraj na tomografii komputerowej kregoslupa i do badania musialam sciagnac spodnie do polowy uda, ale mialam przezroczyste majtki wiec czulam sie niezrecznie
. Wstawajac z tego lozka wpadlam na pielegniarke(zapomoialam ze lozko jest wysokie),potem chcialam szybko z tamtad uciec to jeszcze zachaczylam torebko o klamke
ale nic sie nie stalo
Dzis sie troche nachodzilismy, Misia pojezdzila na jezdziku,na rowerze,poszalala na placu zabaw. Pewnie szybko padnie,chciala spac na rowerze ale jej nie dalismy.
Jutro na sniadanie idziemy do tesciowej,a potem moja siostra przychodzi na obiad do nas.I tak swieta zleca
To jeszcze raz WESOLYCH SWIAT.
Wielkanoc to święta zmartwychwstania
to czas wiary poznania
Niech święta wielkiej nocy
pełne będą boskiej mocy.
Niech zdrowie dopisuje,
Jajko dobrze smakuje!
Kamu, Survi fajnie ze waga Wam spada

Kasia super ze Olga sie dostala do przeczkola

Kate oj biedny Antos:-( Zalazlas laptopa?
Sylcia to bedziesz zajeta

Kic Ty tak nie szalej z ta praca:-) Ale rozumie Cie im szybciej tym lepiej

Survi ja w swieta robie sobie labe ale juz po swietach musze sie zabrac ostro do pracy nad soba

Wczoraj zrobilam sobie post rano tylko sucha bulke zjadla i popilam woda. Pozniej zrobilam sobie kawe, i zjadlam obiad(racuchy),Jakos przezylam, ale w brzuchu mi burczalo

Bylam wczoraj na tomografii komputerowej kregoslupa i do badania musialam sciagnac spodnie do polowy uda, ale mialam przezroczyste majtki wiec czulam sie niezrecznie

Dzis sie troche nachodzilismy, Misia pojezdzila na jezdziku,na rowerze,poszalala na placu zabaw. Pewnie szybko padnie,chciala spac na rowerze ale jej nie dalismy.
Jutro na sniadanie idziemy do tesciowej,a potem moja siostra przychodzi na obiad do nas.I tak swieta zleca