reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Ja od razu cobym nie zapomniała :
Kochane pogodnych i wesołych świąt, słodkich ciast, smacznych jajek i mokrego dyngusa!!!

Kamu fajnie z tym wyjazdem:tak: zamówiłyście już bilety? zawsze taniej jest do Liverpoolu,a stamtąd jest dobre połączenie do MAn.
Iza poprawy nastroju i atmosfery w domu!
Dorka ale Ci fajnie z tym wolnym:-) Kurcze ja dzisiaj w pracy i we wtorek znów.
Survivor nie syp się ;-)
Kasia dobrze,ze z oczkami już lepiej:tak:
Kicrym lecisz z tą praca jak szalona:szok:

Ja wczoraj pofarbowałam jajka i troche poubierałam w koszulki,te co się same kurczą we wrzątku,nigdy wcześniej nie robiła,więc chciałam spróbować czy to faktycznie wychodzi.No i fajne wyszły:tak: a resztę zostawiłam na dzisiaj i będziemy z Maciusiem naklejać naklejki.
Jutro jedziemy na wieś.

No to jeszcze raz wszystkiego dobrego na święta!

reklama
Kasia, gratulacje! super, że już wiecie;-)

Dorka, ale Ci dobrze z takim długim urlopem:tak: Ja dopiero na długi weekend jakieś wolne wyszarpię:sorry2:

Iza, trzymam kciuki, żeby się jednak jakoś poukładało - tak, żeby najlepiej dla Ciebie było:tak:

Ja trochę popracowałam, ale jeszcze z godzinkę posiedzieć muszę; zrobiłam chleb dukanowski na święta i jeden sernik...ale będzie jeszcze drugi ten mega kaloryczny, ponieważ właśnie spadłam poniżej wagi sprzed ciąży i uważam, że należy coś z tym zrobić:-D

no i też już życzę Wam wszystkim udanych, słonecznych świąt! Jutro pewno jeszcze zajrzę na chwilkę, aczkolwiek jedziemy na pol dnia do mamy, bo chce iśc z wnuczką się polansować pod kościołem:-p

Dziewczynki ja również życzę Wam

Wszystkiego Najlepszego z okazji Świąt. Aby były one zdrowe i pogodne!!!!

Surv to super,że waga idzie w dół,ja na tej mojej też sporo schudłam,spodnie jeansowe mogę z ciągnąć bez rozpinania. I mieszczę się w moją super sukienkę mega dopasowaną z orsey którą kupiłam 10 lat temu,a ona jest zarąbista z takiego ciniutkiego granatowego jeansu. Także bardzo się cieszę,bo noszę rozmiar 36:-)
Kasia dobrze,że Olga się dostała,nie wiem czy wam pisałam,ale Maks też już przyjęty

Witam wieczorkiem :)
Surv, Madzia no narzuciłam sobie tempo, bo bardzo mi zależy żeby zdąrzyć:tak:zostało mi tak półtorej pytania do opisania, oczywiście wstęp i zakończenie, no i te wszystkie spisy tabel, wykresów itd bleeee. Ale dziś już myślałam że odjadę:baffled:jak zaczęłam o 10 tak skończyłam po 15, bo taka głodna byłam że wysiedzieć nie umiałam:-p
Surv, Kamu wow co za rozmiary, gratulacje i baaardzo zazdroszczę:-p
Kasia, Kamu gratki że dzieciaki sie dostały, u nas przedłużyli możliwość zapisania do przyszłego tygodnia:wściekła/y:ale jak pytałam mojej dyrekcji to jest strasznie duuużo dzieci więc nie wiadomo:dry:
Izabelka ja tym roku nic nie posprzatałam, no w szafkach sobie przetarłam ale to tylko w pokoju. Ale jakoś mi to nie przeszkadza wiem że mam inne priorytety obecnie:-p
Dorka to się wybyczysz;-)
mmmm już czuję mojego kopca kreta, a raczej naszego bo z Kubusiem robiłam:-p zaraz jakaś szybka kolacja, kąpiel i spać.
Spokojnej nocki!

ja na sekunde

dzieki za wsparcie kolezanki :)
Życzę Wam Zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych i mokrego Dyngusa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

witam wieczorkiem, w przerwie w pracy :-p:-D

W te piękne Święta,
gdy Pan Zmartwychwstanie.
Życzę smacznych jajek na śniadanie,
żółtego kurczaczka, białego zająca
i oby te święta trwały bez końca
Tęczowych pisanek, na stole pyszności,
mokrego Dyngusa i wspaniałych gości,
niech to będzie czas uroczy
Życzę miłej Wielkiej Nocy!!!

Więcej mnie będzie za tydzień, jak już A pojedzie :sorry2::tak::-)

reklama
Kochane:-)
ZDROWYCH I POGODNYCH ŚWIĄT, SMACZNEGO JAJKA I MOKREGO DYNGUSA ŻYCZY ANTOŚ Z RODZICAMI:-):-):-)

chciałam się odmeldować, laptop ma zamiar wyzionąć ducha, więc zajrzałam tylko na chwilę i dochodzę do wniosku, że czas zakupić nowy:wściekła/y: Antek znowu na antybiotyku teraz coś się dzieje w gardle, kasłał jak gruźlik, myślałam że płuca zawalone a tu czysto tylko gardło chore:szok: na święta wszystko przygotowałam, nawet pierwszy raz upiekłam sernik i jest pyszny:-p nic zmykam jeszcze poszperac za jakimś laptopem dopóki ten zipie:-p miłych Świąt:-D

Do góry