reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

No to ja się również witam poswiątecznie:tak:
Ja się nie ożarłam,bo całe święta mnie mdliło:-p
Dzisiaj byłam rano na badaniach o dopiero do pracy dotarłam.Spuścili ze mnie z litr krwi i wysepili 200 zł już ze zniżką:szok:
Ach i tak czytam o naszych przedszkolakach-gratuluje przy okazji,no i uświadomiłam sobie,ze u nas dzisiaj miały być wyniki,więc zadzwoniłam i... dupa blada...do żadnego przedszkola młody sie nie dostał:no::wściekła/y::angry: jestem załamana.

reklama
Madzia, oj to kicha z przedszkolem:baffled: Ale moze dowiedz się jeszcze za parę dni, czy nic się nie zwolniło? U nas jest tak, że w ciagu tygodnia od ogłoszenia wyników rodzice składają oświadczenie woli korzystania z przedszkola i na tym etapie też jeszcze ktoś może zrezygnować.

Ja się męczę nieprzytomnie nad zleceniem, do tego znowu mnie gardło fest napiernicza, chyba jednak rpzejdę się jutro do przychodni, bo nic nie pomaga, a jest mocno uciążliwe:-(

Survivor tez tak zamierzam zrobić,a póki co obczaiłam juz prywatne przedszkola w okolicy,nawet do jednego dzisiaj podjadę z MAćkiem jak będziemy wracac ze żłobka,bo mam po drodze.Wyniosło by mnie to 630 zł/m-ąc a nie 350 jak w publicznym,ale jak nie bedzie wyjścia no to trudno.Tylko musze się mocno zastanowić,czy jest sens czekać do września,bo wtedy się moze okazac,ze i te prywtane będą oblegane:szok: Z drugiej strony jak bym juz teraz Maciusia przepisała,to i tak miałaby taniej niż teraz płącę,no ale przydało by się wypowiedzenie do końca kwietnia złożyć.
Skoro nie pomagają standardowe specyfiki to faktycznie idź do przychodni.

hej
też witam po świętach, u nas pięknie i słonecznie, aż miło; jeden dzień zimno bylo, ale daliśmy radę; święta upłynęły milo (aż dziw), dzieci szalały na dworze i spacerkach; objadłam się i odchorowałam swoje...
zaraz idziemy na rowery i na grila do znajomych
Surv wyplucz sobie moją mieszanką- pol szklanki przegotowanej wody i do tego lyzka wody utlenionej- 2 razy i masz z głowy!
Madzia dowiaduj sie, bo rodzicie zapisuja do kilku i rezygnują

Izabelka nie wiem czy jest taka możliwość,ze zapisują do kilku,bo składa sie wniosek tylko do jednego przedszkola,zaznaczając jeszcze dwa inne tzw II i III preferencji.Później to wklepują w system,więc widac do ilu przedszkoli rodzić złożył wniosek i to weryfikują,bo można tylko do jednego.Jedyne co to możliwość ,zę ktoś zrezygnuje calkowicie.

No witam, dzis tylko ide na nocke i znowu 7 dni laby:happy::happy::happy:
Madzia oj fatalnie:-(Trzymam kciki zeby sie zwolnilo jakies miejsce:tak:
Iza super ze tak fajnie Wam zlecialy swieta:tak::tak::tak:
Survi Iza ma racje sprobuj z ta woda utleniona:tak:
Kic szlejesz z ta praca:-D
U nas dzis sliczna pogoda 20st, ma krodkim rekawku mozna chodzic, mam nadzieje ze jutro bedzie tak samo:tak:Do jutra dziewczyny

UFFF SKOŃCZYŁAM!!:tak::tak::-):-):-):-)jestem dumna i blada:-pteraz tylko muszę wydrukować w przedszkolu, bo moja drukarka coś szwankuje i nie dodaje tuszu:angry:w czwartek daje do sprawdzenie i modlę się żeby mi nie odrzuciła no i żeby za wiele poprawek nie było:baffled:
Madzia u nas też tak jest że można wpisać maks.5 przedszkoli i system je uwzględnia,ale może być że rodzic się wypyta, wyprosi miejsce rezerwowe i dostanie się do wymarzonego przedszkola a z tego systemowe rezygnuje i zwalnia tym samym miejsce:tak:także pytaj i czym prędzej wpisuj na listę rezerwową:tak:u nas jeszcze wyników nie ma ale ponoć dużo maluchów zapisanych:baffled:mam nadzieję że się Kuba dostanie, bo chyba oszaleje:baffled:no i niezła suma za badania, mój M też dziś robił za jedyne 78zł:confused2:
Surv płukanie płukaniem ale jednak może lekarz obejrzy:tak:mi też na pogogtowiu powiedzieli o tej mieszance co ci Izabelka napisała:tak:oby zlecenie "się" szybko skończyło.
Dorka jejuu ile Ty tego wolnego masz?!:szok:;-):-D:-D
ja popijam sok pomidorowy w nadziei że nie będę głodna:baffled::-pmłody już wykapany, oglądam JimJam, zaraz go położę i też pewnie do łóżka wskoczę:tak:
spokojnej nocki!

Kicrym, wielkie gratulacje! ależ błyskawica jesteś! Trzymam kciuki, żeby teraz poszło już jak z płatka, aż do szóstki na obronie;-)

U nas dziś ślicznie od rana, więc od razu motywacja do życia większa;-) Zastosowałam Waszą radę co do gardła, ale na razie tak sobie pomogło, całą noc mnie dalej bolało:-( Zaraz zaczynam batalię telefoniczną o dodzwonienie się do przychodni, w najgorszym razie najwyżej się przejdę w ciemno, bo w sobotę wyjeżdżamy i wolałabym być zdrowa do tego czasu:tak:

Zmykam do roboty, zanim mi się odechce:-p

hejj
Surv śmigaj do lekarza, moze angina jakaś; ale płucz mimo lekarstw, szybciej odkazi gardełko
Kicrym gratki, super, że już masz z głowy :)
Dorka pogoda cudna, prawda? dzisiaj też słoneczko, więc szansa, ze będzie cieplutko; ale masz dobrze z wolnym
życzę miłego dnia
dzisiaj radę mamy, więc do usr,...nej śmierci w pracy gniję na dzień dobry
papatki

reklama
Witam i ja rankiem:)
Młody w żłobku, ja pomyłam gary i piekarnik, zaraz ide do piekarni po jakieś pieczywko.
Słoneczko się przebija więc może będzie ładna pogoda:tak:nastrój u mnie super:-pwczoraj wydrukowałam pracę bo już nie mogłam wytrzymać, efekt taki że wszystkie wykresy mam na żółto ale co tam i tak tylko do sprawdzenia idzie:-p
Izabelka oj współczuję rady, u mnie tylko 9 nauczycielek a zawsze do wieczora siedzimy:dry:
Surv lepiej idzi, może jakiś biopharox da (nie wiem jak się pisze) u mmnie zawsze pomaga z tego co pamiętam u post też;-)
miłego dnia!

Do góry