reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Witam wieczorkiem.
Pabla ja za kazdym razem jak Seba mnial jakies wystepy sie wzruszalam. Fajne to jest. Teraz czekam na Misie:-D
Kasia to nadal trzymamy kciuki za test:-)
Survi my tez mala tylko przy kapieli porzadnie podmywamy, a tak po siku papierem a po kupie mokra chusteczka. tak jak Iza pisala ze tak czesto raczej sie nie podmywa:tak: Moze Flo jest wrazliwsza:tak: Teraz Misi nie czesze w kitki czy warkocze od kiedy jej scielam wlosy tylko spinka i tyle. Czasami jakies kitki ale problemu nie ma z czsaniem:tak:
MamaBiN zdrowka dla Natalki, a u nas przedszkole placi sie ok 350zl to za caly dzien :tak:
Iza dam Ci znac kiedy mam wolny wekeend bo teraz mam tylko niedziele, za dwa tygodnie tylko sobote. Ale moze mi kierownik wstawic jakis dodatkowy dzien wiec bede mogla powiedziec Ci dopiero w czwartek:tak:Seba tez musi na korekte chodzic:tak:
Madzia super ze przedszkole zapewnione:tak: 2kg na plusie to jeszcze nie zle:tak:Kamu z jednej strony dobrze miec swoj biznes ale za duzo stresow,a tak stala posada staly dochod:tak:
My dzis pozegnalismy Hanie, przyleci z Seba i Dominikiem pod koniec lipca(Seba leci sam z moim siostrzencem do Hani:baffled: juz mam sterasa:tak:)
Bylam z Misia u lekarza,ma katar juz chyba 2miesiace i teraz doszedl brzydki kaszel,ale wszystko czyste.Pani doktor zmienila jej Areus na Xyzal, Pulmicort i cos nowego do noska. Prawdopodobnie to alergia ale na co to nie wiemy:no:
Dobra to ide na facebooka poogladac zdjecia Pabli:blink:
Dobranoc

reklama
Witam:)
ja już czuję "przedobronny" stres:baffled:całą noc nie umiałam spać a jak zasnęłam to się mi śniły pierdoły wiadomo o czym:baffled:
Pabla super takie występy, u nas w żłobku nie robią:no:jak pójdzie do przedszkola to nareszcie będą takie piękne chwile:tak:
Surv ja myję wieczorem i tyle:tak::tak:nawet pupy po kupie ostatnio sobie mokrą nie da wytrzeć tylko papierem się upomina:dry:
Dorka w tamtym roku chyba też leciał Seba sam, co nie?on juz duzy facet jest:tak::-)
MamaBiN zdrówka dla Tasi. U nas przedszkole w zależności o zapisanych godzin - 6 godzin jest za darmo - od 7.30 do 13.30 przed 7.30 i po 13.30 każda godzina jest płatna chyba 1,34 także grosze, za żłobek więcej płacę.
Madzia luzik, ja nie pisze ile mam na +:baffled::baffled::baffled:
u nas słonko.
miłego dnia!

Pabla, no cudnie! Ech te nasze dzieciaki, potrafią nieźle zdenerwować i tak pięknie wzruszyć. Ja dzis pędzę. Baterie w aparatach naładowane (m będzie focił, ja będę nagrywała ;-)) Jak Japończycy:-D
Mamabin u nas też ceny przedszkola mocno wzrosną. Stała opłata 100%:szok: a dodatek będę miała 2, więc miodek:dry:
Dorka, dobrze że sprawdzilicie co z Misią:tak:A Seba na pewno świetnie da sobie radę:tak:

Wszystkiego najlepszego kochane mamuśki!!!

Pabla na pewno to jest wzruszające:tak: ja chyba bym ryczała:zawstydzona/y: u nas występów nie ma,zawsze jakies laurki i pierdółki i choć wiem,ze mój syn nie bardzo chce uczestniczyć w tych zajęciach plastycznych,to czasem tam coś cioci pomoże i później leci do mnie z tą laurką to sie wzruszam wtedy.
Kicrym oj stres jest,nie ma co się dziwić,ale kto jak kto... za ciebie to nawet kciuków trzymac nie trzeba:-p pewnikiem będzie 5:tak:
Kasia dobre te Japończyki:-D czeakmy na relacje.
Dorka Seba to już kawał chłopa,nie stresuj się!
MamaBiN u nas normalnie przedszkole tyle kosztuje,ale dla mnie to i tak ogromne odciążenie,bo teraz płącę 850zł.Zdrówka dla Tasi!!!

Wpadłam w czoraj w szał porządków,bo pan z banku się zapowiedział na 18.Na początku myślałam,ze się popłacze z bezsilności,ale dałam radę,a nawet tak się rozkręciłam,ze i ciasto upiekłam i częśc rzeczy poprasowałam, może w końcu energia mi wraca :confused: ale żeby nie było tak różowo to pralka wieczoram dwa razy wylała:wściekła/y: Chyba jednak musimy żyć w syfie,zeby nie wywoływac wilka z lasu:-p.
Miłego świętowania!

Pabla, wszystkiego najlepszego z okazji Urodzin!!! Przede wszystkim szybkiego i łatwego porodu i małej zdrowej kluseczki!:tak:

Pabla i ja się dołączam do życzeń,bo oczywiście wcześniej zapomniałam:zawstydzona/y: i jeszcze wielu lat w szczęsciu i miłości z okazji rocznicy!
Odezwij się ,bo nie wiemy czy aby Sonia nie zechciała prezentu jeszcze zrobić ;-)

Hej,
Pabla Moc życzeń z okazji Urodzin i Rocznicy Ślubu oraz najważniejsze szybkiego i lekkiego porodu:-D:-D:-D

Jeny Dziewczyny jak ja wczoraj zdychałam to masakra, wcale mi gorączka nie spadała, nie byłam w stanie nic zrobić:szok: w życiu tak źle się nie czułam, już nie miałam czym się faszerować na gorączkę bo nie chiałam przedawkować to czopka sobie zapodałam bo szło oszaleć:baffled: M poszedł na popołudnie i musiałam Siostrę zatrudnić do pomocy bo przecież ciasto na dzisiaj było do upieczenia - na szczęście jakoś wszystko opanowałam, ale musiałam wziąć urlop na żądanie bo w pracy na noc to już bym chyba umarła:wściekła/y: dzisiaj jest o niebo lepiej ale już mnie zamula a na 13ta do przedszkola - nic z respiratorem a pójde:-p

co do podmywania czy innych atrakcji to ja również nie szaleje i tylko wieczorem jest gruntowne czyszczenie Małego Bambo:-p w ciągu dnia papier i ewentulanie chusteczka jak konsystencja kupy przekracza normy;-)
Pabla ja podejrzewam, że się wzruszę cholernie, choć Młody nie mówi wierszyka:-p Kumpela do mnie mówi: "jak będzie Ci się chciało płakać to szeroko oczy otwieraj" - ciekawe czy zadziała:dry: również czekam na wieści czy Sonia nie zamierza dzisiaj robić Mamusi prezentu:-D
Kic nie peniaj bo jak już wcześniej Dziewczyny napisały nawet nie warto kciuki za Ciebie trzymać bo i tak będzie 5:-):-):-)
MamaBiN ZDRÓWKA DLA NATASI:tak:
Dorka no to rzeczywiście może być alergia, a u Was testów nie robią? o Sebe się nie martw duży facet już z Niego, więc sobie poradzi:-) Ty sie lepiej przygotuj na to, że niedługo jakoś dziewczynę do domu przyprowadzi:-)

lecę się ogarnąć bo nieco odpoczęłam przy kompie, więc na dzień dobry chyba im nie zemdleje:-p miłego dnia a i oczywiście zapomniałam BUZIAKI DLA WSZYSTKICH MAM:-D:-D:-D

Pabla wszystkiego najlepszego z potrójnej okazji! Ale przede wszystkim, z okazji urodzin: spełnienia marzeń, udanych dzieci, posłusznego męża i samych pogodnych chwil:tak:

Ja się odezwę później, bo z Benem pod pachą jestem;-)

Kochane, dziękuję za pamięć!!!
u mnie spokój, nie rodzę:-)
za to dzień kiepski od rana, właściwie od około 1:00 w nocy, kiedy to wstałam zagotować sobie wodę na herbatkę i spaliłam czajnik bo zapomniałam tejże wody wlać:zawstydzona/y::no:
potem z rana awantury z Leną, oj ciężko było bardzo....
w końcu odstawiłam ją do żłobka, pojechałam na ktg - oczywiście wszystko super, końca nie widać:nerd:
potem pozałatwiałam sprawy w banku, poszłam na twistera do KFC:-) i ponaprawiać zegarki bo już rok się zbieram.
I teraz w końcu w domku objadam się truskawkami ze śmietaną:-p:-D
Jak M wróci to lecimy na jakiś obiadek a potem do złośnicę do żłobka.
narazie uciekam malować pazurki:-)
wszystkim Wam Mamusie - cudownego dnia dziś życzę!!

reklama
Pabla wszystkiego najlepszego!dużo zdrówka, siły, radości z rodzinki i samych szczęśliwych chwil!oczywiście szybkiego porodu:)

Ja jednym okiem w notatkach, drugim na BB:-pgłowa mnie już boli, mam wrażenie że nic nie umiem:baffled:
KATE no lepiej sobie nie igraj ze zdrowiem,tym bardziej że masz coś w planach:-p
Madzia podziwiam za sprzątanie, też się muszę zabrać za wszechobecne porządki, niby z wierzchu posprzątane ale w tych szafach, co ja mam, o matko i córko:szok::baffled::-D
Idę jakiś apap zapodać bo nie wytrzymam, zaraz zabawki na plecy, notatki do ręki i idę po młodego:tak:pogoda piękna, odpocznę w weekend bo mama z siostrą zabierają Kubusia na wieś pociągiem:tak::happy2:

Do góry