survivor26
Mamy lipcowe'08
A moja jeszcze śpi..ale marna to pociecha, bo dziś zostaje w domu - musimy iść do lekarza, bo od wczoraj narzeka mocno, że ją pupa przy sikaniu boli, boję się, że się jakieś zapalenie dróg moczowych przyplątało
Jak zwykle dziecko wie, kiedy się rozchorować, bo mam dzisiaj dziki zasuw z pracą, a wieczorem Asię z małym na nocowanie, no ale mam nadzieje, że dostanie jakieś leki i bedzie mogła jutro iść do żłobka - taki prezent na Dzień Matki dla zarobionej matki
Pabla, to ródź 5-go! Laura mojej siostry jest z 5.06 i jest jednym z najspokojniejszych dzieci jakie znam
Kate, zdrówka przede wszystkim i mniej nerwów! Ja myślę, że pracę utrzymasz, już raz tak było, że się bałaś a Cię zatrzymali, więc moze i teraz się uda?;-)
Madzia, dopiero doczytałam, że Maciek jednak przedszkole ma - super! U nas wyniki w piątek, ale jakoś na luz wrzuciłam już, nie będzie to trudno, będziemy dalej wspierać prywatną inicjatywę
Kasia, jak test?aaaa już widze, że rewelacyjnie:-) to ja mogę dalej kciuki trzymać
My dla odmiany zamiast włosy obcinać kontynuujemy trudną naukę chodzenia w kitkach
Flo nienawidzi się czesać, a przy takiej burzy włosów, chodzenie latem w rozpuszczonych nie wchodzi w rachubę, więc postawiłam ultimatum, albo kitki, albo obcinamy na zapałkę i o dziwo dotarło, choć nie wiem na jak długo
Idę toczyć nierówną walkę z panią w rejestracji, ktora nie odbierze telefonu, dopóki nie przeczyta porannej prasy i nie wypije 3 kaw

Pabla, to ródź 5-go! Laura mojej siostry jest z 5.06 i jest jednym z najspokojniejszych dzieci jakie znam

Kate, zdrówka przede wszystkim i mniej nerwów! Ja myślę, że pracę utrzymasz, już raz tak było, że się bałaś a Cię zatrzymali, więc moze i teraz się uda?;-)
Madzia, dopiero doczytałam, że Maciek jednak przedszkole ma - super! U nas wyniki w piątek, ale jakoś na luz wrzuciłam już, nie będzie to trudno, będziemy dalej wspierać prywatną inicjatywę

Kasia, jak test?aaaa już widze, że rewelacyjnie:-) to ja mogę dalej kciuki trzymać

My dla odmiany zamiast włosy obcinać kontynuujemy trudną naukę chodzenia w kitkach

Idę toczyć nierówną walkę z panią w rejestracji, ktora nie odbierze telefonu, dopóki nie przeczyta porannej prasy i nie wypije 3 kaw

Ostatnia edycja: