reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Madzia podziwiam za sprzątanie, też się muszę zabrać za wszechobecne porządki, niby z wierzchu posprzątane ale w tych szafach, co ja mam, o matko i córko:szok::baffled::-D
[/COLOR]
a zwłaszcza córko:-D:-D Kicrym chyba się przekonujesz co ?:-D
O szafach nawet nie mówię:sorry2: trzeba je jeszcze mieć:-p

reklama
Pabla Wszystkiego Najlepszego, zdróweczka i lekkiego porodu:-)

MamaBiN oby Natasi szybko przeszło,pięknie ją rozłożyło.
Dorka,to faktycznie prawdopodobnie alergia.
Surv rozglądam się już za jakąś pracą,ale w cz-wie marnie z pracą.
Madzia to miałas energii full wczoraj
A ja mam kolejny dzień do kitu,nerwy straszne,rachunki tylko rosną a tu nic się nie dzieje,u D w pracy też beznadzieja

Madzia no muszę się przyzwyczajać bo nawet moja ginka na zrupieciałym usg widzi dziewczynkę:-p:tak::-)
Kamu chyba wszędzie tak z pracą do kitu:baffled:oby jednak się udało:tak:
objadam się właśnie truskawkami,ale jakieś mega kwaśne kupiłam :sorry2:mały ogląda bajkę, zaraz go położę i muszę przejrzeć notatki:dry:

Hejka ja tylko na chwile bo jutro ide na dzien wiec musze troche pospac:tak:
Pabla wszystkiego najlepszego, szybkiego porodu, jeszcze duzo wystepow Lenki i poslusznego i pomocnego meza:-D
Dziewczyny Seba leci z pierwszy raz bez osoby doroslej.Dominik ma 16lat, mnie najbardziej stresuje sam lot samolotem:baffled::no: Chyba damy rade:tak:
Dobra jutro pewnie jak zajrze na bb to tylko poczytam co u Was a odpisywac bede w sobote.Dobranoc

Melduję się po przedszkolnych występach. Ale to jest fajne. Dzieciaki świetne - ładnie tańczyły, recytowały. Jedne już tak ładnie, inne sepleniące. Słodkie to strasznie. Miki ładnie swój wierszyk powiedział, więc wiadomo, matka blada i dumna. Tatuś dostał laurkę a ja kwiatka.
A potem było sprzątanie mieszkania i pakowanie, bo jutro z samego rana jedziemy na weekend do Pragi. Mam nadzieję, że nie będzie prało żabami przez cały czas ;-)
Kate, Twoje teksty mnie powalają :-) Mały Bambo:-D
Pabla, to po takim dniu spokojnej nocy życzę!
Dorka, nie dziwię się, że się denerwujesz... Ale będzie dobrze!
Kamu, śle pozytywne fluidy!!!

To do usłyszenia dziewczynki w niedzielę albo w poniedziałek.

Ja już porządnie nie napiszę dziś, ale muszę się podzielić emocjami: Flo się dostała do przedszkola pierwszego wyboru!!:-):-D:szok::-D Wyniki niby jutro, ale właśnie przyszedł mail potwierdzający - wścieklę się cieszę, pójdę jutro gromnicę zapalić w podzięce za przychylność niebios:tak:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
SURV... gratulacje, pamiętam to uczucie, jak po solidnym egzaminie co???? :):):) no świetna wiadomość
Pabla,...Wszystkiego najlepszego, Sonia,,wyskakuj...oj rozumiem , ja się też nachodziłam na te KTG :), może zaproponujesz coby lekarka zrobiła masaż szyjki, coprawda boli okrutnie, ale działa, , no i piłeczka...a ja kciuki trzymam,
Kasia, oooo i zdjęcia gdzie???, fajnie, ja dostałam kwiaty od Cinka przyleciał i powiedział, mama, mama, Ty, wręczył kwiaty i pochwialił się Tacie, .....dał dał dał

ja oczwiście w tradycyjnym u mnie ostatnio niedoczasie, przede mną mnóstwo przeglądań zdjęć do prezentu dla teściów bo mają rocznicę, dodatkowo się wkopałam sama i sobie zerwałam róże, no i musziałam płatki oberwać i koniuszki i utrzeć ufffff

no nic, pędzę odpalić dysk bo muszę znaleść jeszcze parę zdjęć dobrej jakości do kolażu
no i jutro do pracy przecież
branoc

Witam rankiem:)
U nas jak zawsze pobudka wczesnym rankiem czyli o 5.56:confused2::confused2:
Surv no suuuuper!!fajowo że się udało:tak:my idziemy na pierwsze zebranie 02.06:tak::-):-)
Post ale masz roboty, ale Ty to nie umiesz usiedzieć w miejscu:-pno i ja też mogę potwierdzić że masaż bolesny/nieprzyjemny ale skuteczny:tak:
Kasia dużo słoneczka i udanej wyprawy:tak:
u nas lekko słońce wychodzi, wolałabym żeby było chłodniej niż wczoraj, zobaczymy...
będę wam dziś truć przynajmniej do 15 - wychodzę z domu o tej godzinie:-p:-pmam stresa choć chyba mniejszego niż 2 lata temu:-pale i tak...brrrrr....:-p
miłego dnia!

Kicrym trzymam kciuki!!! powodzenia! o której masz obronę?
Survivor gratulacje!!!!!! a tak nie wierzyłaś:-p
Post ty to masz zdrowie do takiego nocnego przesiadywania:szok:
Ja wczoraj po rundzie u mam,padłam o 20,ale i tak musiałam wstać ogarnać tą zalaną łazienkę i siebie.
Kasia udanego wyjazdu!

U nas dzisiaj pochmurno, wiadomo...weekend sie zbliża

reklama
No to jestem w końcu i doczytałam co u Was;-) Ale widzę, że Sonia idzie w zaparte i czeka do czerwca:-) Aaaa w TV pokazywali, że w weekend Warszawa zamknięta dla ruchu, więc może niech dziewczynka jeszcze poczeka chwilę?;-)

Post, no fakt, niby już wyluzowałam z tym przedszkolem, ale jak przyszły wyniki to mi ciśnienie do 200 skoczyło z wrażenia - myślę, że przed maturą mlodej się prewencyjnie na oddział kardiologiczny połozę, żeby mnei wzruszenia nie zabiły:-p Ale strasznie się cieszę, że dostała się do tego przedszkola co chciałam - jest tylko 2 przecznice od domu no i ma najlepsze opinie z tych przeze mnie wybranych:tak:

U nas w żłobku dnia matki jako takiego nie było, ale Flo własnoręcznie upaćkane serduszko z ciastoliny przyniosła:-) Za to ma być podobno uroczyste zakończenie roku dla 3-latków, więc wzruszenia nas jeszcze czekają;-)

Kicrym, czyli kciuki trzeba głównie po południu trzymać? Zrobię sobie przerwę w pracy specjalnie, coby potrzymać:-D

Dorka, spokojnie - młody da radę. Moja siostrzenica pierwszy raz sama leciała do taty w Irl jak miała 12 lat i też z kilka lat starszą kuzynką, ale taką niemotą, ze w sumie to mała sama na lotnisku wszystko załatwiała, szukała właściwej bramki etc. i świetnie sobie poradziła, więc Seba na pewno też da radę:tak:

a ja generalnie dziś mam jakieś takie mieszane uczucia, bo z jednej strony tym przedszkolem się ciesze, a z drugiej właśnie przeczytałam, że Małgorzata Dydek nie żyje...miała dokładnie tyle lat co ja, i zaczynam rozumieć co mówił kiedyś mój dziadek, że strasznie się zaczyna robić, jak rówieśnicy umierają:-( A wczoraj na podobną przypadłość umarł narzeczony naszej kuzynki - córki moich przyszywanych teściów... w poniedziałek padł w mieszkaniu bez życia, był w śpiączce i się nie obudził, a miał 28 lat:-( Jakos tak smętnie się zrobiło, a z drugiej strony ponownie do mnie dotarło, że trzeba cieszyć się każdym dniem, bo nei wiadomo, ktory bedzie ostatni.

dobra, nie smędzę, czas się do roboty brać, zwłaszcza, że w weekend mamy kupę imprez urodzinowo-dniodzieckowych i bez nocek roboczych się nie obędzie:baffled:

Do góry