reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

hej,
nadal z Sonią w brzuchu:-)
wczoraj byłam w szpitalu na ktg i znów młoda, nadgorliwa lekarka chciała mnie już zostawić, ale uratowała mnie moja położna.
Generalnie sytuacja wygląda tak, że jutro mam usg i wizytę u mojego prowadzącego lekarza, jeśli usg wyjdzie ok, łożysko, przepływy itp to w czwartek lub w piątek do szpitala, jeśli coś będzie już nie tak, to we wtorek do szpitala.
U mnie narazie spokój, coś tam czuje, jakieś delikatne skurcze, ciągnięcia itp....ale pozatym spokój.
Zaraz lecimy na jakiś festyn z okazji dnia dziecka, a wcześniej kawka i ciacho:-)

reklama
Hej, zajrzałam z nadzieją, że Sonia już się wykluła, a tu patrze ostatni post od Pabli, że jeszcze jest w dwupaku:-p
Kic ogromnie gratulacje:-):-):-):-):-):-) to będziesz Córci opowiadać, że razem z Tobą broniła magistra:-):-) mówisz 1300zł, jeny ja tyle zarobię jak będę miała z 10 lat stażu:wściekła/y::-p
Madzia u nas też dzisiaj wstał z gorączką, ale na nic nie narzeka:sorry: mam nadzieję, że nie będzie chory bo ja jeszcze pokręcona łażę a tu jeszcze Maluszek no nie na moje nerwy:eek:

muszę sie Wam pochwalić, że dostałam umowę na 3 lata:-) z czystym sumieniem mogę robić Dzidzę i zmykać na l4 a potem na macierzyński, oj żeby to tylko tak się udało:zawstydzona/y: lecę, bo obiad w polu, a mam dzisiaj popołudnie:eek: miłej niedzieli:-p

hej:)
a co tu tak cicho??
ja dziś wyspana, spałam do 9, właśnie wróciłam z kościoła i przy okazji sobie małe zakupy w rossmanie zrobiłam. Mały pewnie wieczorem przyjedzie bo ładna pogoda się zrobiła:tak:
Pabla no to lada chwila:happy:powiem szczerze że Ci zazdroszczę że już praktycznie kilka dni i Sonia będzie z Wami:tak:mam nadzieję że mi te kilka tygodni szybko zleci, mam kilka papierologi zaległej z przedszkola do zrobienia to może jakoś doczekam:-p
miłego dnia!

hej
zaglądam z ciekawości co tam u Soni a ona nadal w brzuszku:-)

Kate super, że masz umowę:tak:

u nas dzis piękna pogoda
tatuś wstał i zmyka z synem na spacer
ja z bolącym gardłem i napięciem przedmiesiączkowym posiedzę w domu:eek:
nic mi sie nie chce

miłego dzionka

KATE super wieści!gratulacje!no to teraz musisz M porządnie zmolestować:-p:-)
Renia u nas angina panuje, zdrówka!
a ja właśnie wstawiłam frytki, M zrobił mięsko, więc obiadek lada moment będzie (a raczej kolacja:-p) mama dzwoniła że już jadą ale mają przesiadkę i z 40min będą musieli czekać, za pewne pójdą na lody i jakoś dotrwają:-p

Witam, my po grillu u znajomych,objedzeni, mala padla w samochodzie:tak:
Kic ogromne gratulacje pani mgr:-D
Kate super ze masz umowe teraz jeszcze dzidzia:tak:
Madzia jak Macius?
Renia zdrowka!:tak:
Pabla i jak tam wyganianie Soni z brzuszka?
Survi gratulacje ze Flo sie dostala do przedszkola:tak:
Ja jutro znowu do pracy, ale pewnie jakos zleca 2 nocki i znowu wolne:tak:Misia choc dostaje leki i tak ma dalej katar:no: Nie wiem juz co z nia robic:wściekła/y: Poczekamy jeszcze troche:tak: dobra spadam,jutro zajrze:tak:

melduję że wciąż z brzuchem jestem:-)
wyganianie tak sobie, seksu nie ma bo się z M pokłóciłam i tyle.
Zobaczymy jak dziś po usg.

witajcie
Pabla ja tez juz z gratulacjami nadciagalam :) ale i tak nie ominie chichi
Kicrym ogromne gratulacje, masz juz za soba, super! moja siostra wlasnie zlozyla prace i czeka
Kate gratki umowy na 3 lata, tylko brac sie do dzialania, trzymam kciukasy
musze poczytac co u was
bylam pod Warszawa na konferencji, bylo swietnie, ale jak przypuszczalam prawie zrujnowalo moje malzenstwo; cuz takie zycie; ale wrocilam pelna sił i z dumą, już się nie dam; walka rozpoczęta z m

Iza, a co to szkolenie z seksu tantrycznego było, że m się obraził, że sama pojechałaś?:-p Fajnie że odpoczęłaś i podbudowałaś się, a humorami nie ma się co przejmować:tak:

Kate, świetne wieści z pracą! no to teraz nie pozostaje rzeczywiście nic innego, jak wycisnąć z m potomka:-D

Pabla, czyżbyś serio potraktowała moje słowa o tym, że dzieci z 5-go czerwca są fajne?:-D

U nas weekend wściekle zajęty, obskoczone trzy imprezy i 5 solenizantów, bo wobec natłoku okazji były zbiorówki:-p tydzień lepiej się nie zapowiada, bo projektów mam już do piątku z górką zabukowane, no ale jeśli się uda znaleźć choć kwadrans i wybrać domy do oglądania, to w końcu w sobotę pojedziemy. A zaraz idę do przedszkola zaklepać Flo miejsce i dowiedzieć się, czy nadal je mamy;-)

reklama
no Surv dokladnie, przegial chlopina i teraz musi pokutowac; wkreca sobie historie, nieziemsko zazdrosny, wypisuje mi bzdury i mysli,ze mu popuszcze; nie tym razem; musial mnie dlugo przekonywac,zebym wrocila do domu+zamienilismy sie rolami na tydzien,zeby posmakowal jak to jest "żyć przecież nie przemęczając się- bo ja nic nie robie takiego podobno cieżkiego-i mieć usmiech na twarzy"; musi sie nauczyc mnie szanowac...zobaczymy co z tego wyniknie
meczacy weekend mialas :)

Do góry