Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wszystko wskazuje na to, że jeśli uda nam się sprzedać mieszkanie to nie pozostanie nam nic innego jak wyprowdzić się w moje ukochane góry
no to teraz bliżej nas chyba będziesz, no i może jakieś pół darmowe kolonie dla lipcowych dzieciaków zorganizujecie
;-):-)
ale chyba Ci się podoba
ale Magda różne szyje, takie cieńsze też
ale ten quinny pewnie Wam wystarczy

Super!!!!! Tez bym tak chciala
Ale bylismy na piwku w knajpie z G sioatra i jej mezem a pozniej jeszcze na chwile byli u nas i mam dosc
Teraz dajemy jej Xyzal dwa razy dziennie i chyba zaczyna dzialac a i plus masc taka z apteki robiona
Teraz musimy z Misia jechac do alergologa i zobaczymy co nam powie czy dalej bez testow czy juz mozemy testy robic

a gdzie to dokładnie?
A już myślałam,ze mnie to nie dopadnie,bo jakoś do tej pory mnie nie ruszało,a tu jak juz wózek poszedł w ruch,to jeszcze ubranka od znajomej i teraz przesiaduje na allegro zamiast pracowac
z reszta już nie pierwszy raz,ale wczoraj faktycznie mu nie założyłam,chociaż wiedziałam jak się skonczy O 3.30 trzeba było wszystko przebierać i znów powtórka ,ze pieluchy nie zakładamy,to dla świętego spokoju nie założyliśmy,bo mi sie nie chciało z nim użerać,glowa mi pękałą od wieczora.Na szczęście do rana się nie zlał:-)
no i pranie codziennie