reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipiec 2008

hej brzuchatki;-)
widzę, że weekend dla poniektórych aktywny i forumowy
ja właśnie wróciłam do domku od rodziców - było jak zwykle super i czuję się ciut cięższa. Mama zrobila cudo gołąbki:-)

No i wyprawka dla małego już przygotowana - ciuszki poprane, poprasowane:-)
Teraz zajmę się sobą i kosmetykami i wszystkim wokół
I wreszcie szkoła rodzenia jutro. Zobaczymy jak będzie - relacje na bieżąco:tak:
miłej nocki

reklama
Witam Wszystkie Brzuchatki po dlugim weekendzie :-)

Nie wiem jak u Was ale w Gdansku pogoda zrobila nam psikusa, co prawda w majowke nie bylo najgorzej, ale pochmurno i deszczowo momentami, za to dzis od samego rana piekne slonce i juz 12 stopni na plusie -i jak tu sie nie wkurzyc:wściekła/y: najbardziej wnerwiony byl Maciek, jak w wolne dni siedzielismy w domku by nie zmoknac (choc bez przesady duzo czasu spedzilismy na spacerkach) tak dzis, jak pogoda taka piekna to on musial pojsc do pracy...grrr..

Przesylam usmiechy dla Wszystkich na mily poczatek dnia :-) jak tam brzuszki na majowkach ?

tez sie witam slonecznie :)
wczoraj bylismy na spacerku (przerwa w remoncie) i bylo super tyle ze juz spowrotem doczlapac sie nie moglam
no i od wczoraj jestem w 8 miesiacu :szok: zgroza...

Trzymajcie kciuki dzis wizyta u ginki..... a ja w nie najlepszym stanie........
jak teraz mnie wezma to wyjdziemy chyba juz rozdwojone......... a ja nie dam rady 2m-w szpitalu.........
modle sie zeby ginka zadecydowała dalsze leczenie domowe....... chociaz raz troszke szczecia....

Heksa - mocno trzymam kciuki żeby wyszło jak najlepiej dla Ciebie i dla maleństwa!!!! Trzymaj się Kochana mocno, musi być good:-)

I ja witam!
Andziaa, u nas było tak samo - brzydka pogoda a dziś za oknem słoneczko i już grubo ponad 10 stopni:dry:A ja w pracy:sorry2:
Roni21, ja też już w 8 miesiącu:szok:
Heksa, mocno trzymam kciuki!!!

Kurcze, faktycznie już za niedługo będzie zapełniać sie lista lipcowych dzieciaczków! Przydałoby się, żeby jedna z nas zbierała dane, tzn. żeby do niej przesyłać info o rozdwojeniu:tak:;-):-) (data i wymiary)

witam po weekendzie :)
ufff
My też zaczęliśmy 8 miesiąc. wow wow.
Młoda zaliczyła rówież pierwsze w jej życiu wesele i dała się mamie bawić aż do 3 rano:szok:. Grzeczna dziewczyna.

KasiaDe Osobny wąteczek pewnie się przyda na takie rzeczy. Może na zamknętym??? Jak ktoś będzie chciał zdjęcie dorzucić?
Co wy na to??
Heksa trzymaj się kochana. Zaciśnij nóżki i byle do przodu. Ja trzymam kciuki za ciebie

ja mysle zeby na otwartym
zdjecia mozemy wklejac osobno na zamknietym, a dane na otwartym :tak:
mysle ze kazda mama bedzie chciala sie pochwalic co i jak ;-)
chodzi mi o dane typu
kto... na kiedy byl termin...kiedy urodzilo sie dziecko... jak ma na imie dzieciaczek... ile wazyl...ile mierzyl... jaki porod (cc, sn)
a watek mozna podkleic do gory zeby sie nie zawieruszyl

przeraza mnie 8 miesiac... szok

reklama
Witam was dziewczyny juz z pochmurnej i zimnej Anglii:crazy:
Wlasnie wrocilismy w nocy z Polski i ciesze sie,ze jeszcze przed porodem udalo mi sie nacieszyc tym pieknym polskim sloneczkiem.
Ja od wczoraj tez w 8 m-cu:happy: Czuje sie jak slonik i troszke sie zmartwilam wczoraj na lotnisku jak mi dziewczyna,ktora wygladala na 6 m-c powiedziala,ze jest w 34 tc:baffled:.Az mi specjalnie przyniesli krzeslo,bo nie bylo gdzie usiasc,a jej nawet nie zaproponowali.No i chcieli ode mnie zaswiadczenie od lekarza,ze moge latac,a od niej nic.Tzn nie wiem czy ona taka mala,czy ja taka wielka.Ide za tydzien do poloznej to bedziemy sie mierzyc.
Heksa trzymam kciuki!!! Napewno wszystko bedzie dobrze!

Do góry