reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipiec 2008

Pomysł z osobnym zamkniętym wątkiem jak najbardziej popieram :-) a spis naszych telefonów też uważam za dobry pomysł, bo przecież już niedługo rodzimy a forumowa rodzinka musi być na bieżąco :happy:

reklama
aaa no to jestem w normie. W piątek miałam ich kilka i generalnie przeleżałam.
Za to w sobotę tańcowałam na weselu do 3 rano i nie miałam nic.
Pozdrawiam :)
ps. odezwę sie na maila, musimy się umówić :) może w czwartek będzie magdzik na aqua.
Magdziku jesteś tu gdzieś???? W czwartek zajęcia się 15 min wcześniej jakby co ;-)

heksa trzymam kciuki zeby bylo ok.
Bylam dzis u lekarza dzidzia ok i napewno jest dziewczynka:-):-):-):-).

Survivor u mnie w weekend była kuzynka która niedawno rodziła, a jej siostra miesiąc po niej i wyobraź sobie że były przy swoich porodach!!!! :szok: Oprócz mężów oczywiśćie! "Tak żeby zobaczyc..." powiem szczerze że byłam w szoku! Chyba nie chciałabym oglądać porodu mojej siostry na miesiąc przed własnym!!! A im się podobało ;-)

no ja bym na sali porodowej nie chciała być....starczy mi własnego porodu:-p Pod salą natomiast bardzo chętnie, ale siostra będzie rodzić 30 km stąd i obawiam się, że jeśli samodzielnie pokonam tę drogę środkami masowego rażenia, to po przyjeździe położą mnie koło niej:-D Natomiast generalnie też w tamtym szpitalu chciałabym rodzić, więc będę mieć relację z pierwszej ręki, czy warto;-)

Heksa trzymamy kciuki, glowa do gory wszystko bedzie ok, musi byc!!!

Dziewczyny tez jestem jak najbardziej za osobnym watkiem ;-)
co do spinania brzuszka mi sie tez czasem zdarza, baa nawet codziennie i mysle ze to jak najbardziej naturalne ;-) jak takich skurczykow nie jest zbyt wiele to mysle ze nie ma co sie denerwowac, ale dla spokoju mozna o tym wspomniec lekarzowi... :-)

dorka ciesze sie ze z corcia wszystko oki :-) ja mam wizyte w srode juz nie moge sie doczekac, a 17 maja czeka mnie kolejne 4d :-) to dopiero radocha :-)

Heksa trzymam kciuki aby wszytko było ok.
Ja mam też czasem takie skurcze,to już są tzw przepowiadające,tak mi powiedziała lekarka,ale sprawdzała i u mnie z szyjką wszystko ok.Lepiej powiedzieć o tym lekarzowi.Z tym że ja nie mogę powiedzieć że mnie ten brzuch boli.
Co do osobnego wątku to bardzo chętnie,Roni podaj mi swój nr na pw,

dzięki dziewczyny
poleżałam i rzeczywiście przeszło. Przy Jaśku tego nie miałam, więc nie bardzo wiedziałam z czym to się je.
a na szyjce mam już krążek od poczatku

witajcie
u nas slonko i pol dnia z synkiem spedzilam na dworze :-D:-D teraz mam mega bol w krzyzu,ale fajnie bylo :-)
co do tego spinania sie, to mi polozna mowila,ze jak sie 3 razy zepnie brzuch to oki, jak czesciej to do gina; ja wiem ze trzeba odpoczac po prostu; a przepowiadajace podobno maja sie pojawic na 3 tyg przed porodem :sorry2:
Heksa trzymam kciukasy, ja tez jestem za osobnym watkiem

Przepowiadające mogą się pojawić już tak wcześnie jak ja mam teraz to mówiły mi położne i moja lekarka.Czasem tak bywa.
Ale ważne jest aby przy tych spinaniach macicy odpocząć jak nie przejdzie to faktycznie trzeba lepiej zadzwonić do swojego lekarza

reklama
No to ja po trochemusiałam oczarowac p. doktor i jestem w domku...:-)
ale niestety zastrzyki na powstrzymanie Kaprogest.....
zagrozenie przedwczesnym porodem mam lezec.....
szyjka macicy któtka2 z czyms nie dobrze.....
leki na nastepne 10dni i za 2 tyg kolejne badanie jesli jeszcze bede 2w1
no i dzidzia juz główka w dół no i chłopiec....

Do góry