Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a mój Maluszek pokazał się raz a teraz już się odwraca i wierzga nogami żeby go nie podejrzeć
Heksa, na pewno dacie radę dotrzymać .. w końcu to już niedługo :-)
Survivor , Heksa a powiedzcie wyszedł Wam chłopak czy dziewczyna na USG?? Tak się pytam z ciekawości bo zauważyłam w liście lipcowych Mam że mamy termin na ten sam dzieńa mój Maluszek pokazał się raz a teraz już się odwraca i wierzga nogami żeby go nie podejrzeć
![]()
po ok. 10 ciążowych USG ani razu nie udało się namierzyć płci..... raz jeden lekarz stwierdził, że być może mu się zdawało, że widział dziewczynkę, ale obwarował to licznymi zastrzeżeniami... w czwartek mam kolejne USG ale zero nadziei, że moje uparte dziecię zechce w końcu przestać wieszać się na pępowinie i zasłaniać rączkami do zdjęcia;-)
zacznę od tego, że jestem bardzo ZA tym planowanym wątkiem, tylko błagam Was nie róbcie go w zamkniętym
niestety nie należę do wątku zamkniętego bo dopiero niedawno zaczęłam się czynnie udzielać na forum, ale też chciałabym wiedzieć o narodzinach Waszych pociech no i oczywiście chciałabym pochwalić się swoją Dzidzią
Heksa życzę mnóstwo szczęścia i przede wszystkim zdrowia w oczekiwaniu na Dzidzię :-) sama dziś byłam u lekarza i u mnie wszystko dobrze, za 2 tyg na usg i morfologię
już nie mogę się doczekać
pytałam właśnie o to twardnienie brzucha ja mam to dość często zwłaszcza, gdy trochę za dużo "naspaceruję", ale lekarz powiedział żebym się nie martwiła bo to wina jakiegoś hormonu o nazwie relaksyna, który rozluźnia jakieś więzadła, przygotowując macice do porodu i powoduje ból:-( niestety nic mi na to nie może poradzić bo jeśli wszystko inne jest w normie to takie bóle i twardnienia brzucha na tym etapie ciąży są normalne
chyba napisałam wszystko co planowałam
buziaki dla wszystkich Brzuchatek
,a reszta sie nie martw,odpoczywaj kochana.Moj maly juz 4 tyg temu byl glowka w dol,tak przynajmniej wymacala polozna.Mam nadzieje,ze i moj i twoj sie jeszcze do wyjscia nie szykuja,bo jeszcze maja czas na dojrzewanie.
.Mam nadzieje,ze wszystko jest oki,bo maly ostro grasuje,czyli chyba ma sie dobrze

I zaczynam się mocno zastanawiać, czy u mnie tak nie będzie, choć na żadnym USG pani doktor kategorycznie nie powiedziała, że to dziewczynka, tylko tak dyplomatycznie "wygląda mi na to, że będzie dziewczynka":-)
, jednak wszystkie objawy i oznaki ludowe na to wskazywały, więc moja mama zaliczyła opad szczęki przy porodzie, gdy się okazało, że Cypriana nie będzie...i ja liczę na to samo