Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

R codziennie po 10-11 godzin siedzi w pracy i nie mogę z nim przewalczyć, że czas wziąć byka za rogi i iść na zwolnienie szukać nowej, zamiast tu się naginać, mając nadzieję, że miesiąc dłużej popracuje
Nic, zmykam dalej robolić...od 11-go chyba urlop, bo mi się coraz gorzej brzuch stawia:-(
Choc szczerze to wolalabym chlopca, jedna ksiezniczka mi wystarczy;-) No a R faktycznie moglby isc na zwolnienie i szukac pracy i Tobie by troche pomogl
Zdrowka dla Olgi
Jak tobie sie zgadza z tym chinskim kalendarzem to juz nastawiam sie na dziewczynke
Oczywiscie leze w lozku jeszcze dzis i jutro a w sobote juz caly dzien nie bede lezec
Rodzinka wyjezdza na wies wiec bede miala spokoj

szłam w krótkim rękawku,a Kuba w cienkim sweterku, najgorzej Oliwię ubrać

sama byłam zdziwiona bo z Kubą nie miałam żadnych problemów a z małą od początku miałam takie spinanie, nawet miałam duphason (nie wiem jak się pisze) brać,ale lekarka kazała leżeć i obserwować czy przechodzi, no i jak zwolniłam tempa to przeszło, wróciłam do pracy i znowu się zaczęło, tak więc gin wypisał l4 i do końca już byłam w domu. A szyjka mi się też zaczęła skracać gdzieś w okolicach lutego( w jakimś 16tc) ale najwidoczniej siedzenie w domu pomogło i nic wcześniej się nie działo
;-)
,ale wysypia się dziewczyna w dzień to w nocy szaleje.Teraz też odsypia
,a ja sprzątam
:-) żeby jeszczetak rano dał odespać chociaż do 7,to nie,co mała zasnęła to on już wstał
ale ja póki co nawet nie padam na pysk,chyba mnie jeszcze adrenalina po porodzie trzyma

.Ale rozwarcie z 5 do 10cm było w niecale 1,5 godz i małą wyparłam praktycznie za jednym skurczem
Nawet mnie szyć nie musieli,więc nic mnie nie boli,a i krwawienie ustaje
Tylko te skurcze macicy mam dość bolesne,ale podobno po drugim to tak jest.No i sutki..ała

,ale moze dam radę ;-)
Fajnie ze Maciek tak traktuje siostre
Mnie jakos tak mocno macica nie bolala po porodzie ale moze to przez cc, bo bardziej mnie bolal cewnik
Co do sutkow to ja mialam problem tylko z lewym musialam zaciskac zeby jak Misie przystawialam do piersi

Na jak sie ma zaradna dyrke to zycie jest latwiejsze
Ale u Was cieplo
Ja nawet nie wiem jak u nas ale chba ok 10 st
i odpoczywaj ile sie da!!!!!!
Juz gardlo mnie prawie nie boli, szybko mi przeszlo, mam nadzieje ze nie wroci szybko
G twierdzi ze nie bede z Misia na sanki chodzic bo ciagle chora jestem