• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2008

Dziewczyny dostałam smsa od Madzi ze zdjęciem Majusi ale ja taka tępa jestem że nie umiem tego na kompa zrzucić:baffled:której mogę przesłać tego esa i wrzuci fotę na zamknięty???

reklama
Dorka, teraz szybciutko wrócisz do zdrowia!
Pabla, u nas to się nazywa wczasy pod gruszą, u mojego m soplowe. Ale u mnie maksymalna kwota to ... 300zł:baffled: No ale piechotą nie chodzi. Mój Miki miał takie spanie w wózku, Olga już nie
U nas znów był bardzo ładny dzień. Szkoda, że większość spędziłam w pracy. Teraz, po zmianie czasu, jak wracam to minuta osiem i ciemno:baffled:

My wróciliśmy od teściów dziś i znowu jesteśmy sami.
Maks jeszcze do przedszkola nie idzie bo coś mi kaszle.
Dorka , oby już antybiotyk pomógł tym razem.
Surv nie martw się na zapas, jak zajdzie taka potrzeba to i miesiąc wcześniej zrobią cesarkę.
Madziu serdeczne gratulacje!!!!!
Majeczko witaj na świecie!!!!!

Ostatnia edycja:
Surv wysłałam ci esa, mam nadzieję że doszło:-p
Kasia to tak jak u mojej mamy:sorry2:u mojego M to też w granicach 500-600zł, może jak wielkie korporacje mają kasę to dzielą zasłużonym pracownikom;-)
Kamu zdrówka dla Maksia!
Oliwia mi zasnęła i ciekawe kto będzie w nocy spał:sorry2:chciałam ją przetrzymać do kąpania ale padła:-D

Pabla ale kasiory Wam daja:szok: U nas to tylko najbiedniejsi dostaja "wczasy pod grusza" czyli jedno z rodzicow pracuje i maja 4 dzieci:baffled:Paranoja:no:
Kamu u nas Misia sie jeszcze trzyma ale to kwestia czasu pewnie jak cos zalapie ode mnie:baffled:
Kic ja tez sie na tym nie znam:sorry2: Z karty z telefonu to potrafie ale z sms-a to juz nie:no:
Survi ostatnio weszlam na kalendarz chinski i wychodzi dziewczynka:tak: Z Misia mi sie sprawdzilo:tak:Moze cos w tym jest:tak:
Misia nie miala problemow ze spaniem ani z zasypianiem dopoki miala smoczka,a teraz ktos musi przy niej lezec i jeszcze drapac po plecach:baffled:
Mam nadzieje ze antybiotyk mi pomoze bo juz mam dosc lezenia a to dopiero 2 dzien:baffled:

MADZIU SERDECZNE GRATULACJE:-D:-D:-D:-D MAJCIU WITAJ PO TEJ STRONIE BRZUSZKA:-D:-D:-D

A Maja urodziła się w Ciociusi urodziny hehehe:-p:-p:-p

u nas syf, kiła i malaria na szczęście już coraz bliżej końca:-D M dzisiaj maluje sufit, a jutro ściany potem panele no i lada moment wyprowadzamy Syna na jego śmieci :-)
Dorka zdrówka życzę:-):-):-) poleż troszkę grzecznie to szybciej wyzdrowiejesz;-)
Pabla jeny jak Sonia rośnie, już się rwie do innego jedzonka, a jeszcze niedawno taki bobasek była:-D zaraz Kic nam napisze, że Liwcia już pożera jakieś niedzieciowe jedzonko:tak: Pabla no i super masz z ta kasą, u mnie też takie coś jest ale dyrka na wszystko woła faktury, więc jak ktoś gdzieś na prawdę jedzie to skorzysta, ale i tak całości nie zwraca, a tak jak ja mam w ciągu 10 dniowego urlopu remont to już lipa totalna:baffled: a u mnie ogólnie dyrka jest najgorsza w regionie jeśli chodzi o potrzeby pracowników:baffled:
Kic trzeba było mi wysłać fotkę to już bym Wam załączyła:-) jak coś to wyślij;-)
dobra, lecę powystawiać komentarze na All bo dzisiaj drzwi się nie zamykały tyle kurierów u mnie było:-p miłego wieczoru;-)

reklama
witam:)
U nas znowu słonko wychodzi, zjemy śniadanie i idziemy do parku:tak:
KATE pochwal się co kupiłaś:) no i masz rację dużo zależy od dyrekcji i jej umiejętności zarządzania kasą, wiem coś nt bo przez 5 lat studiów nie dostałam ani złotówki dofinansowania a moje niektóre koleżanki dostawały więcej niż 50%:wściekła/y:biorąc pod uwagę ile kosztował semestr.... to nawet nie chcę się wkurzać:crazy:
Dorka no to kuruj się!antybiotyk pewnie zrobi swoje i poczujesz się lepiej:tak:co do kalendarza chińskiego to mi się sprawdziło i z Kubą i z Liwcią:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry