KasiaDe
Mama VI'06 VII'08
Mówisz, masz Pierniczki jak alpejskie ...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
i normalnie focha strzelilam na bb (zaznaczam, bo bron cie boże, że na Was
) i nie wchodzilam ogolnie na neta, a co
aczkolwiek zajechana jestem na makssa, bo oprocz spraw zawodowo-spolecznych kurka za prezentami latalam ciąg dalszy
ale już chyba wszysko mam
najambitnieszy wyszedl dla Kornela, bo oprócz gier kupilismy mu zestaw do nauki języka ...uwaga japonskiego
bo wyobraźcie sobie moje dziecko same zaczęło się uczyć tegoz jezyka
od nowego roku zapiszemy do do szkoły językowej :-) ( o ile zapał nie przejdzie
) normalnie jestem dumna z tego mojego dzieciorka, bo w sumie uczy się w szkole niemieckiego i francuskiego, chodzi na angielski , normalnie poliglota mi rośnie
no ale z tego co zapamiętalam to przede wszystkim gratki wielkie dla Sylci!!!! To teraz kochana do rodzicow na wakacje autkiem przyjedziesz co?

z jednej strony to szok ale jakby na przyklad druga fasolka się "znalazla" to tez fajnie bo za jednym zamachem masz dwojke i Florka się ucieszy bo bedzie miala do wyboru, do koloru
ale tak poważnie to pewnie pani dr slepa albo z wybujalą wyobraźnią;-)
niewiem czy to nie forma buntu? bo ona nie dość że totalnie nic nie je, czyli nawet nie sprobuje, to jak siada do stolika to podpatrzylam, że siada jakby bokiem do stolu (tak w ramach protestu może?) a jak wroci do domu to nie je ale wpier****
myślalam że te jej niejedzenie potrwa chwile a to w sumie już cztery m-ce??
aaaa Pabla ja też byc ciekawa Twojej metamorfozy

możesz być dumna z Flo, śmiem twierdzić że niektóre 5 latki nie potrafią się tak ładnie podpisać
zazdroszczę spania
mam nadzieję że do jutra ból choć trochę zelżeje :/

Dobrze ze z Liwka juz ok, ciezko tak sluchac jak dziecko placze ja chyba razem z dzieckiem bym plakala:-(
Ciekawe co u mnie sie ukarze
Ja pierniki robilam z tego przepisu Pierniczki (przepis I) mam je w puszce i w sloiku i sa miekke
Moj ma w szkole niemiecki i angelski i ma dosc
Co do nie jedzenia w przedszkolu G siostrzenica nic nie jadla w przedszkolu i plakala a teraz poprawa o 180 st
je w przedszkolu nie placze
chyba trzeba czekac
Obudzilam sie z mega katarem i leniem zarazem
Musze troche chalupke ogarnac bo choinka stoi ale nie ubrana
Jakbym nie mosiala nigdzie wychodzic to bym zostala w lozku chyba
jeszcze mi opryszczka wychodzi

Wstałam tradycyjnie o piątej, wyprawilam Flo do przedszkola (nietradycyjnie w dobrym humorze, bo to ostatni dzeiń przed feriami;-)), przeszukalam internet pod kątem niewykrytych w 20 tygodniu ciąż bliźniaczych
(raczej niespotykane w XXI wieku
) i poszlam spać i dopiero teraz mnie telefon obudził. I w zasadzie bym wróciła do łóżka, ale trzeba na zakupy wypełznąć, zlecenie trzasnąć i prezenty popakować, poki młoda w przedszkolu. A pogoda taka wstrętna, rano popadała jakaś kasza a teraz wszystko szare i mokre
Wysylaj nam co godzinę zdjęcia motywujace:-) No i super, ze już po zabiegu, oby zadzialał raz a dobrze
:-) No i mimo wszystko chyba lepsze taka nietolerancja przedszkola niż wycie co rano i lanie w majtki
no a a starszy,t o wiadomo przecież po kim taki ambitny:-) Dać Ci numer do mojej siostrzenicy? bo ona też z tych nietypowych, co zamiast cnotę na randkach z podejrzanymi typami tracić, woli się chinskiego uczyć;-)