reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Dorka, ale kolorowa choinka! Nasza to monochromatyczna, zlota + okazjonalne zabawki zrobione przez Flo w odblaskowych kolorach:-p
Iza, to może czas na odpoczynek w końcu? ;-)
Post, zwooooolnij:-D
Ja też idę się walnąć, korzystając, że Flo po mega awanturze u lekarza zasnęła...
....a pani radiolog zyczę na święta ostrej biegunki po nieświeżych pierogach, za to ze mnie nastraszyła niepotrzebnie:-p:-p Moja pani doktor zrobila mi usg od szyi po kolana i jakby nie patrzył dzidziuch jest jeden:-):-)

reklama
Survivor ufff:-p
Dorka super choina,my też mamy zywa:tak:

Ja dzisiaj prezenty popakowałam,jeszcze trochę dokupiłam i tyle.
Mała nie chce spac w dzień w łóżeczku,w ogóle nie chce spać w dzień:eek::eek::eek: jedyne co to w foteliku ,albo w wóżku jak jesteśmy w trasie,a tak zaśnie przy cycu odkładam i oczy jak 5 zl. Trza iśc ,bo się drze z łóżeczka:dry:

Kochane życzymy Wam wszelkiej pomyślności,zdrowia i radości na te święta!!!

Survi to ulga:-D
Madzia to ja tak mialam z Seba, godzine spal przy cycu a w lozeczku 5min:eek: Trzymam kciuki zeby sie to zmienilo:tak:

Z okazji swiat
Spokoju i radości,
tylko miłych gości!
Smacznej Wigilii i całusów moc
- w tę najpiękniejszą w roku noc!
Szczęścia kilogramów,
ze śniegu bałwanów!
Życzliwych ludzi wokół,
żadnej łezki w oku,
Przyjaciół jakich mało.
Przez życie idźcie śmiało!

Niech miłość bez ustanku Was dotyka.
A w Nowym roku szczęście spotyka!
Moze jutro nie bede miala czasu zajrzeć :tak:

Mój pierwszy placek z masami, przekładany upieczony! Jak na razie jestem dumna, a jak będzie jutro, po skosztowaniu, to się okaże ;-) Poza tym spowiedź zaliczona, a jutro zostaje ogarnięcie mieszkania, ale bez szaleństw, tak jak zwykle na weekend.
Surv, no proszę a ja myslałam, że będą Cię w wiadomościach opisywać:-DSuper, że jeden zdrowy maluszek:tak:
Post, pewnie, że wybaczamy i życzymy Cinkowi zdrowia!
Dorka, super choineczka. Nasza też kolorowa, ale sztuczna, buuu

Chciałabym już dzisiaj złożyć Wam życzenia

Świąt wypełnionych radością i miłością,
niosących spokój i odpoczynek.
Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia,
pełnego optymizmu, wiary,
szczęścia i powodzenia.

witam wieczorową porą

wyobraźcie sobie, że wczoraj pakowałam prezenty do 2giej w nocy i jeszcze dziś rano robiłam napisy, później pakowanko, sprzątanko i wiura do rodziców:-) no i melduję się już od rodziców:tak:
Surv odetchnęłaś co?;-) aczkolwiek fajnie by było jakby takich rezolutnychdzieciorków w Waszym wykonaniu więcej po świecie chodziło:-) i jak najbardziej poproszę o tel. do Twojej siositrzenicy:-p ale by była jazda jakby się skumali:-D:-D:-D
Kic no to macie już z głowy, takie malutkie dzieciaczki nic nie będą pamiętały:tak: i ja też życzę Tobie przede wszystkim białych i spokojnych świąt:tak:
Kasia no tymi ciasteczkami powaliłaś mnie na kolana:-D:-D:-D:-D:-D:-D no i zazdroszczę Ci małej pomocnicy, bo moja totalnie olewa kuchnie:sorry2: aczkolwiek jak zwrócę uwagę to po sobie sprząta (w przeciwieństwie do swojego brata:-p)
Renia ja w ciąży z Tonisławą też chodziłam non stop przymulona, a z Kornelem miałam natomiast mnóstwo energii, no i widać już, że chłopk Ci rośnie jak trza:-D:-D:-D
Dorka oszczędzaj się , szczególnie teraz:tak: a nie zapytałąm Ciebie jak Seba zareagował na dzidziusia?bo jak się podpytywałam Kornela z głupia franca "a może?"to nie było widać z bytniej aprobaty:sorry: w przeciewieństwie jak dowiedział się, że będzie miał siostrzyczkę(wtedy nie mógł sie doczekać;-))
Iza no to u Was zmiany na lepsze chyba co?:-)
Post wybaczamy:-):-):-):-) ja też wczoraj z zakupów wróciłam po 22giej:dry: aczkolwiek zauważyłam po swoich sklepach, że ludzie(tak samo zresztą jak ja:cool2:) robią zakupy na ostani moment
Madziu ale to Majci chyba teraz się tak się przestawiło zniespaniem co? Bo wcześniej to był z niej mały susełek co?:-p

a do nas jutro zjeżdża się reszta gości więc będzie gwarnie:-) czy pisałam Wam jaką potrawę na wigilię w szkole przygotował mój pierworodny syn? otóż była to niezwykle postna strawa w postaci ....chipsów:sorry2::confused::-p aaaa i muszę się pochwalić, że dostałam od moich pracowników bardzo fajny prezent (bo co roku im robimy podarki a oni nie chcą też wyjść z pustymi rękoma do nas:-p) no i dostaliśmy ręczniki z napisem "super szef", "super szefowa" i tak mi się milo zrobiło, że chyba nie jestem jakaś hetera:-p i powiedziałam im, ze jak szef by nie raz miał jakieś ale do was to macie mówić "a ręczniczek to się podobał?":-D
:-D:-D:-D
jakbym jutro nie zaszała do Was kochane to życzę Wam spokojnych, przepełnionych radością i ciepłem Świąt i bogatego mikołaja:tak::tak::tak::tak:

Kochane kobietki
Spokojnych i takich jak sobie zyczycie świąt.

Juz dopadlo zabieganie
Nie wiem czemu to sie udziela
Małe kopie matkę na opamietanie:-)

Surv troszkę a nie mowilam
Mnie dzis zobaczyła friend i pyta czy to 8 miesiąc?
Wiec jak na slonice przystało odparlam 20ty:-)

Ja wreszcie po fryzjerze
Moge spokojnie patrzeć w lustro

Kic udanego białego wypoczynku. W Zakopanym ponoc ma być biało

Dorka oby w styczniu sie wyjaśniło. Grunt ze wszystko dobrze

Sciskam swiatecznie

Witam, jak zwykle przepadłam, ale tym razem wybaczcie, małż w domu, więc i czasu jeszcze mniej :-D
Surv , Dorka , Renia super że maluszki zdrowe, i super dokazują, i że są pojedyńcze :-)
Kate my również bardzo dziękujemy za karteczkę świąteczną :tak:
Kic udanych świąt, i białych, u mnie trochę śniegu jest, więc pewnie i Wy macie :tak:
Tosika dzięki za gratulacje, a do rodziców pewnie tak, przyjadę własnym autem. Ale na razie to wszystko plany :tak:
I nie wiem co jeszcze. Chcę złożyć Wam życzenia, bo potem już będzie ciężko zajrzeć

Świąt białych, pachnących choinką,
skrzypiących śniegiem pod butami,
spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze,
pełnych niespodziewanych prezentów.
Świąt dających radość i odpoczynek,
oraz nadzieję na Nowy Rok,
żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija.​

reklama
U nas marazmu i degrengolady ciąg dalszy: ja to wiadomo na nogach od 6, ale reszta leniuchów dopiero zwlekła się z łóżka:-p Pogoda za oknem wymaga bardzo dużo dobrej woli i wyobraźni, żeby pamiętać o tym, że to Boże Narodzenie...no ale trudno, zasłoni się okna, włączy wygaszacz ekranu z padającym śniegiem i jakoś to bedzie;-)
Zaraz pogonię R do rytualnego mycia podłóg, w końcu Święta zobowiązują:-) Sama już nic nie robię, sernika nie będzie, świat się nie zawali, choc jak patrzę na nadaktywność Tosiki i Post, to nie wiem, nie wiem, może jednak trzebaby zrobić?...:-p Prezenty niepopakowane do końca, będę się u mamy w kuchni czaić, ale młoda wczoraj zasypiała do 24:wściekła/y: Na dodatek ma znowu fazę mamusiową i muszę przy niej kołkiem siedzieć, więc cały wieczór z głowy...no trudno, może jak dwie będą to się będą wzajemnie usypiać?;-)

Edit: w drodze przedświątecznego kompromisu pozwoliłam R wybrać imię, wykluczając wszystkie Mariolki i Bożenki, w związku z czym młoda z brzucha będzie się nazywać Sara Magdalena...20 lat temu co drugie dziecko w przedszkolu, ktore uczyłam mialo tak na imię, ale teraz te wszystkie Sary już dorosłe, a o nowych nie słyszałam, więc niech będzie;)

Dobra, dość marudzenia, czas się zbierać. Pewno jeszcze na chwilę zajrzę, ale życzenia wolę zlożyć już teraz, a zatem:

Życzę Wam wszystkim dużo odpoczynku na Święta, spędzane tak jak najbardziej lubicie, bez presji i pośpiechu, za to z mocą pozytywnych wibracji:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry