witam wieczorową porą
wyobraźcie sobie, że wczoraj pakowałam prezenty do 2giej w nocy i jeszcze dziś rano robiłam napisy, później pakowanko, sprzątanko i wiura do rodziców:-) no i melduję się już od rodziców
Surv odetchnęłaś co?;-) aczkolwiek fajnie by było jakby takich rezolutnychdzieciorków w Waszym wykonaniu więcej po świecie chodziło:-) i jak najbardziej poproszę o tel. do Twojej siositrzenicy

ale by była jazda jakby się skumali

Kic no to macie już z głowy, takie malutkie dzieciaczki nic nie będą pamiętały

i ja też życzę Tobie przede wszystkim białych i spokojnych świąt
Kasia no tymi ciasteczkami powaliłaś mnie na kolana

no i zazdroszczę Ci małej pomocnicy, bo moja totalnie olewa kuchnie

aczkolwiek jak zwrócę uwagę to po sobie sprząta (w przeciwieństwie do swojego brata

)
Renia ja w ciąży z Tonisławą też chodziłam non stop przymulona, a z Kornelem miałam natomiast mnóstwo energii, no i widać już, że chłopk Ci rośnie jak trza

Dorka oszczędzaj się , szczególnie teraz

a nie zapytałąm Ciebie jak Seba zareagował na dzidziusia?bo jak się podpytywałam Kornela z głupia franca "a może?"to nie było widać z bytniej aprobaty

w przeciewieństwie jak dowiedział się, że będzie miał siostrzyczkę(wtedy nie mógł sie doczekać;-))
Iza no to u Was zmiany na lepsze chyba co?:-)
Post wybaczamy:-):-):-):-) ja też wczoraj z zakupów wróciłam po 22giej

aczkolwiek zauważyłam po swoich sklepach, że ludzie(tak samo zresztą jak ja

) robią zakupy na ostani moment
Madziu ale to Majci chyba teraz się tak się przestawiło zniespaniem co? Bo wcześniej to był z niej mały susełek co?
a do nas jutro zjeżdża się reszta gości więc będzie gwarnie:-) czy pisałam Wam jaką potrawę na wigilię w szkole przygotował mój pierworodny syn? otóż była to niezwykle postna strawa w postaci ....chipsów

aaaa i muszę się pochwalić, że dostałam od moich pracowników bardzo fajny prezent (bo co roku im robimy podarki a oni nie chcą też wyjść z pustymi rękoma do nas

) no i dostaliśmy ręczniki z napisem "super szef", "super szefowa" i tak mi się milo zrobiło, że chyba nie jestem jakaś hetera

i powiedziałam im, ze jak szef by nie raz miał jakieś ale do was to macie mówić "a ręczniczek to się podobał?"

jakbym jutro nie zaszała do Was kochane to
życzę Wam spokojnych, przepełnionych radością i ciepłem Świąt i bogatego mikołaja