Tosika 100 lat! samych pogodnych dni,zdrowka i powodzenia w kazdej dziedzinie zycia!
Tosika zdrowka dla familii! fajnie masz z tym kinem
moj mi obiecal kino na urodziny,ale to bylo jakos 2,5 roku temu
do teraz oczywiscie nie dotarlismy
Hashi kurcze za kazdym razem jak czytam co ta twoja Tosinka wyrabia to mam przed oczami twoje zdjecie jak szlas rodzic.Kurcze kiedy to zlecialo
Z reszta sama mam wrazenie jakby mi czas przez palce uciekal,dopiero co w ciazy bylam,ba dopiero jeszcze nie bylam ;-),a tu gwiazda ma juz 3 m-ce
Czuje sie jakbym ten czas przesypiala normalnie.
Survivor wspolczuje z brakiem garderoby,pamietam,ze juz w pazdzierniku mialam braki,a co dopiero w taki mroz wyskoczyc niedosc sie dopinajac.Moze znajdziesz jakoego losia coby Flo codziennie do i z przedszkola transporotwal ;-)
Dorka 100 lat dla Seby! nie ma co powazny facet juz z niego
ale chwila, czy ja dobrze zrozumialam,ze on ci pedicure robi?
Renia kuruj sie i dla reszty tez zdrowka!
U nas -20
K na przymusowym urlopie,niby z powodu mrozu,ale tak naprawde to nieciekawa sytuacja na budowie w tym Wrocku
Pojechali wlasnie z Mackiem do przedszkola i zapisac Majke na liste rezerwowa do nowego zlobka,bo od dzisiaj nabor.Ciekawe ktora bedzie w kolejce.
Mlodziez wzywa z lozeczka,wiec uciekam.
Tosika zdrowka dla familii! fajnie masz z tym kinem

Hashi kurcze za kazdym razem jak czytam co ta twoja Tosinka wyrabia to mam przed oczami twoje zdjecie jak szlas rodzic.Kurcze kiedy to zlecialo

Survivor wspolczuje z brakiem garderoby,pamietam,ze juz w pazdzierniku mialam braki,a co dopiero w taki mroz wyskoczyc niedosc sie dopinajac.Moze znajdziesz jakoego losia coby Flo codziennie do i z przedszkola transporotwal ;-)
Dorka 100 lat dla Seby! nie ma co powazny facet juz z niego

Renia kuruj sie i dla reszty tez zdrowka!
U nas -20

Mlodziez wzywa z lozeczka,wiec uciekam.
Ostatnia edycja: