Surv nieeee, ja do lansu wózków nie kupuję

nawet nie miałabym gdzie się nimi polansować

miałam cameleona i się ostatnio dowiedziałam że to wózek do lansu do CH, ale wg mnie nie

fajny prezent od znajomych
Madzia szczerze???bee+ mnie troszkę rozczarował, fakt design ma fantastyczny i rozwiązania również -można siedzisko podnosić w górę, tak żeby starszak miał wygodniej no i podnóżek oczywiście też, super się prowadzi, lekko podbija, duża buda (to do wyboru do kolory bo są wymienne) łatwo i szybko się składa do małych rozmiarów ALE to wózek galeriowy-wrzucasz do auta i jedziesz na zakupy, lub na mega proste chodniki z dobrze ułożoną kostką brukową

fakt amortyzację jak na taki mały wózek ma super, ale jednak na nierównościach trzęsie i wydaje dźwięki. Mój bee+ już sprzedany

ostatnio go wyciągnęłam i w sumie nie wiedziałam czy nie napisać dziewczynie ze jednak nie sprzedaję, ale co tam najwyżej go zakupię jeszcze raz w wersji all black

aha czy warto??moim zdaniem za taką kasę nie. Używany na gwarancji jak najbardziej bo to zawsze kilka stów mniej do zapłacenia

no i zapraszam na forum wózkowe, tam dopiero Ci się zaczną wózki podobać

K by oszalał;-)

aha co do odcycowania to nadal jesteśmy w tym samym miejscu :/ czyli noc=cyc :/ nocki dalej takie same dwa dni był lepiej w sensie po mm było 4 godziny snu ale obecnie znowu jest to samo czy dam mm czy cyca to i tak się budzi, więc daję cyca

zazdroszczę nocek przespanych, rozmawiałam wczoraj z koleżanką przez tel. i jej niespełna 3m-niak (ur 20.11)przesypia noc od 21 do 8-9 rano! no więc mam dzieci "nieśpiochy" i tyle w tym temacie
Ja jednak z Liwką w domu

u nas -10st, fakt autem jedziemy ale jednak trochę się boję o nią. Mężczyźni pojechali sami

Liwka śpi a ja się zbieram, żeby gotową być jak wrócą bo jedziemy jeszcze na zakupy, póki auta do garażu M nie wstawi