reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Hejka wieczorkiem:)
Madzia jak dla mnie długo:-p cameleona kupiłam chyba coś koło września (ale jeżdżę nim od końca grudnia)a bee+kupiłam w grudniu, był na spacerze zaszczytne dwa razy:-p
Kasia super że dzieciaki zadowolone!uważam że kontynuować naukę jak najbardziej:tak:my własnie jutro idziemy pierwszy raz całą rodzinką, trochę się waham, żeby Liwka nic nie złapała:zawstydzona/y:no i oczywiście że mam coś na oku:-p:tak::-Djak już upoluję to zdam relację:-p
idę kąpu i przed tv :-p
spokojnej nocki!

reklama
Kic, noooo, wierzyłam w Ciebie i mnie nie rozczarowałaś:tak::-) jak upolujesz, to koniecznie daj znać. Fajnie, że jedziecie całą rodzinką na basen. Kurcze, tylko to ubieranie, suszenie... Latem jest chyba o niebo lepiej...

Witam rankiem:)
Widzę, że wszystkie śpią:)moje dzieci nie znoszą spać w nocy, a szczególnie to jedno:confused2:
Kasia no właśnie trochę się obawiam tego ubierania młodej, niby potem do auta ale jednak będzie wilgotna, a w pt zabieg więc musi być zdrowa. Cały czas się łamię, chyba M pojedzie z Kubą:zawstydzona/y:

ok idę jakieś śniadanie zrobić:)

Kic nie ukrywam,ze bee to bym chciala sobie sprezentowac,ale podziel sie najpierw swoja opinia czy warto ;-) i od razu napisz ile bys chciala za swojego ;-)
Moje dzieci w nocy to jeszcze w miare lubia spac,ale o swicie juz nie:-pzwlaszcza to jedno starsze.Kurcze coraz pozniej zasypia, a coraz szybciej wstaje,mam naerwa od rana:confused2: Majka ma teraz standardowo jedna pobudke ok 3,a potem 6-7 .
A jak wasze odcycowanie?

Kasia skoro duet MiO happy to chyba warto kontynuowac:tak:
Ja czekam az sie ociepli i tez pojdziemy.

My dzisiaj siedzimy w domu.W tv slyszalam,ze w Opolu przekroczony stan alarmowy zanieczyszczenia powietrza i lepiej nie wychodzic,zwlaszcza z dziecmi,wiec mam wymowke:-p

A nie, my od 7-ej na nogach, ale ja unikam roboty czytając forum ogrodnicze, a R z Flo kłócą się czyja teraz pora na bajki:-) Musimy do marketu jechać, ale czekam, aż się ociepli trochę, bo znowu poniżej -10:confused2:

Kic, czyli kupujesz wózek do jednorazowego lansu na spacerze?:-D Tak czy inaczej podziwiam pasję i rozumiem, choć moje bziki w innym kierunku idą:-p

Myśmy na basenie już z pol roku nie byli i nie zanosi się, bo R odmawia współpracy:-( No ale jak urodzę, to może się w końcu uda, zwłaszcza, że mamy w niedalekim pobliżu naszej wsi dwa całkiem porządne aquaparki:tak:

Post, no to widzę, że ukulturniacie się na całego:tak: dla mnie na razie myśl o teatrze jest odległa jak wyprawa na Marsa, w kinie też z rok na czymś innym niż poranek nie byłam, no ale trudno taki czas, na starość może nadrobię:-p A na razie muszą starczyć książki...mam nadzieję, że biblioteka na wsi w miarę zaopatrzona:tak:

A wczoraj przywieźliśmy od znajomych 3 wory ciuchów dla Sary:szok: Takich od 9 mca wzwyż...to dziecko bedzie potrzebować osobnego pokoju na garderobę:-) ale bardzo się ciesze, bo wiadomo, że w najblizszych latach z finansami bedzie u nas kiepsko, więc przynajmniej tu mam tyły ubraniowe zabezpieczone;-)

Nic, czas leniwą d*** jednak do roboty skopać... ale mając do wyboru segregowanie rzeczy do przeprowadzki, to już chyba wolę swoje sterowniki:-p

Surv nieeee, ja do lansu wózków nie kupuję:-Dnawet nie miałabym gdzie się nimi polansować:-pmiałam cameleona i się ostatnio dowiedziałam że to wózek do lansu do CH, ale wg mnie nie:-pfajny prezent od znajomych:tak:
Madzia szczerze???bee+ mnie troszkę rozczarował, fakt design ma fantastyczny i rozwiązania również -można siedzisko podnosić w górę, tak żeby starszak miał wygodniej no i podnóżek oczywiście też, super się prowadzi, lekko podbija, duża buda (to do wyboru do kolory bo są wymienne) łatwo i szybko się składa do małych rozmiarów ALE to wózek galeriowy-wrzucasz do auta i jedziesz na zakupy, lub na mega proste chodniki z dobrze ułożoną kostką brukową:) fakt amortyzację jak na taki mały wózek ma super, ale jednak na nierównościach trzęsie i wydaje dźwięki. Mój bee+ już sprzedany:-postatnio go wyciągnęłam i w sumie nie wiedziałam czy nie napisać dziewczynie ze jednak nie sprzedaję, ale co tam najwyżej go zakupię jeszcze raz w wersji all black:-p:-Daha czy warto??moim zdaniem za taką kasę nie. Używany na gwarancji jak najbardziej bo to zawsze kilka stów mniej do zapłacenia:)no i zapraszam na forum wózkowe, tam dopiero Ci się zaczną wózki podobać:-pK by oszalał;-):-D
aha co do odcycowania to nadal jesteśmy w tym samym miejscu :/ czyli noc=cyc :/ nocki dalej takie same dwa dni był lepiej w sensie po mm było 4 godziny snu ale obecnie znowu jest to samo czy dam mm czy cyca to i tak się budzi, więc daję cyca :)
zazdroszczę nocek przespanych, rozmawiałam wczoraj z koleżanką przez tel. i jej niespełna 3m-niak (ur 20.11)przesypia noc od 21 do 8-9 rano! no więc mam dzieci "nieśpiochy" i tyle w tym temacie :p

Ja jednak z Liwką w domu:zawstydzona/y:u nas -10st, fakt autem jedziemy ale jednak trochę się boję o nią. Mężczyźni pojechali sami:) Liwka śpi a ja się zbieram, żeby gotową być jak wrócą bo jedziemy jeszcze na zakupy, póki auta do garażu M nie wstawi:)

Ostatnia edycja:
Kic to dzieki za opinię ;-) nawet sie cofnelam do zdjecia,ktore wklejalas w grudniu i napisalas wtedy,ze jesli sie sprawdzi,to zostanie z wami do konca,a jednak sprzedalas,wiec musial byc jakis haczyk ;-) Tak wlasnie myslalam,ze na te nasze chodniki to nie bardzo,ja czasem sie buzzem mecze ,jak mi przednie w kazda dziure wpada,wiec bee to chyba faktycznie odpuszcze:-p Za zaproszenie na forum wozkowe dziekuje,ale nie skorzystam,bo mnie nie jest trudno namowic i pewnie bym zaraz cos wymyslila,ale zdroworozsadkowo myslac to ja nie moge sobie tak pozwalac,majac w perspektywie wychowawczy ;-)
Juz sie tu K w glowe pukal:laugh2:

Survivor fajnie jest dostawac takie dary:tak: Mnie tez kumpela ratuje w ciuszkach dla Majki,dlatego ja jej po Macku dla synka daje.

Witam leniwie niedzielnie
My wstałyśmy przed 8. Na 10 w kościele, ale byłam sama, bo zimnica straszna u nas :sorry:

Post zazdraszczam teatru, ja mam za daleko , a gościa kojarzę z jakiegoś serialu w TVN.

Kasiu super że dzieciaki zadowolone z basenu, ja mam zalecenie chodzić z Olką,ale u nas to trzeba dojechać, a bez auta nie da rady za bardzo, więc jak tylko będą 4 kółka to też będziemy próbować:tak:

Kic wow ale masz zacięcie z tymi wózkami, super tyle wiedzieć :tak:Szkoda że u was z basenu nici, ale pewnie że lepiej żeby Liwka zdrowa była:tak:

Czekam aż małż zadzwoni u nich też zimno :-D

Madzia eee tam, ja też od 01.03 na wychowawczym, więc to nie wymówka:-pja to jestem taka, że dopóki sama nie przetestuję dane wózka to się nakręcam i nakręcam:p może akurat Wam bee podpasuje:)Sylcia no jednak obawiam się że jej do narkozy nie dopuszczą, ma lekki katar więc nie chcę jej doziębić:sorry:My już po zakupach, kupiliśmy Kubie gogle na następny rok:) fajne kurtki były ale najmniejsza na 110:confused2:oczywiście spodni nie było wcale:sorry:Teraz mama przyszła to się z Kubulcem bawi, Oli rozrywa puzzle:) ale już śpiąca jest więc muszę jej potowarzyszyć :)

reklama
witam wieczorową porą
leniwa niedziela = popołudniowa drzemka:-)
P dziś pichcił obiadek wiec laba od południa

Kic no już jestem ciekawa co nowego planujesz:-) stokke?
No i chyba rozsądnie było zostać z małą w domu bo jednak przed zabiegiem jesteście a na basen jak już oczka się wyleczą będziecie chodzić

Sylcia super, że Ola chociaż usiadła na fotel:-)
Ja jutro dzwonię i chcę nas umówić ale to będzie pierwsza wizyta Tyma u dentysty więc trudno poiwedzieć jak pójdzie

Kasiu to duet pływaków rośnie:-)
my za tydzień jak będzie mniejszy mróz do Ustronia na narty z juniorem chcemy
no i też właśnie chcę instruktora mu na pół godzinki lub godzinkę:-)

Post ale supero
Ja normalnie marzę o takich wyjsciach i na marzeniach sie kończy
do kina planowałam wypad po wyprawieniu juniora do przedszkola i d... blada:-(

Surv widzę, że nowa pasja w postaci siania kwitnie - brawo
pomidorki prosto z krzaka - mniam:-)

Do góry