Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Na szczęście od kiedy śpię sama u Flo, to i tak zdarza się rzadziej, ale wkurzenie z powodu wstawania przed świtem i tak bezcenne
Ale na tę okoliczność R kupił wczoraj sanki w Kauflandzie, bo była przecena z powodu końca zimy

to Ty ranny ptaszek jesteś
no ale ma obiecane jajko niespodziankę i pracę z tatą-musi M łóżeczko obniżyć bo się młoda po szczebelkach wspina
wczoraj weszłam do pokoju a ona już klęczała i kombinowała jak tu dupę wyżej podnieść

;-) Mam nadzieje,ze jej sie nie odmieni,bo powtorki po Macku nie chce.
bo w piątek sąsiady zadzwoniły czy nie mamy ochoty wyskoczyć do klubu na wieczór karaoke więc w cztery pary poszliśmy na miły wieczór i nic tam, ze to był klub studencki (córki jednego małżeństwa nam doradziła ten pub;-)) ale było wesoło i co mnie rozłożyło na łopatki, że piwo jest na metry (za moich czasów studenckich takich bajerów nie byłoa
;-)) a w sobotę pojechaliśmy do koleżanki na imieniny, ale co to były za imieniny
cała impra zaczęła się o 13 tej kuligiem, później ognisko, grzaniec, kiełbaska dalej jazda była na stawie (do quada był przymocowany na takim grubym sznurku talerz i na nim się siadało) ależ to była jazda
. Później przenieśliśmy się do takiej "stodoły" i tam do wieczora balanga a nie dodałam, że takoleżanka ogólnie robi wesela, bale i ma miejsce i kucharki więc kobita się nie wysiliała (w sensie swoich rączek) a efekt był superancki;-)aczkolwiek przyznam Wam się w skrytości, że od wieków tak dużo "nie przeczytałam książek" jak przed wczoraj
oj mama mnie później leczyła
ale było ciężko
no ale się chciało to się ma;-) a M miał radochę, bo jako jedyny nie pił
wiecie co najlepsza była Tonia, bo jak wróciliśmy to była gdzieś 20ta więc mała nie spałai jak ja tak jakoś przytuliłam się się do toalety i akurat Tosik weszła do mnie i pyta się "oj którykurczak Ci zaszkodził?
no a wczorajszy dzień typowy kacowy dzień, czyli odbija nie się z kąta w kąt i to tak delikatnie a co by głowy nie rozwaliło

aleCi zazdroszczę

fak, faktem mam super z nimi, bo tylko tel i już są u nas, ale boję się że jak będziemy mieszkać przypuszczalnie dwa domy dalej czy to też będzie dobre? szczególnie, ze znam moją mam i wiem, że kochana jest bardzo i cudowna ale bardzo lubi się wtrącać
no alwe pożyjemy, zobaczymy
Madzia a do kiedy plaanujesz wychowawczy?

Ja jako etatowa czarownica bb nie wiem dlaczego ale obstawiam dziewczynkę, ale na początku mi na chłopca sło przeczucie?
więc jak tam dalsze moje asystentki uważają, rozbimy zakłady?

kurcze cały tydzień byłyśmy zdrowe
Ja niby spie w nocy ale co chwile budze sie zeby sie przewrocic z jednego boku na drugi
Widze ze wykorzystalas rodzicow
Dobrze troche rozrywki tez Wam sie nalezy

Odebralam wyniki krzywej i mam troche ponad norme
tzn norma po 2godzi jest ponizej 140,a ja mam 141
Zobaczymy co powie jutro ginek