reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Dorka, no ja też czuję, że bedziesz mieć Walentynkę, a nie Walentego:-) Krzywą się nie przejmuj, ja z Flo mialam właśnie 1 czy 2 punkty powyżej normy i w sumie nawet diety specjalnie nie musialam trzymać. Ja swoją krzywą nadal odwlekam, pewno też zrobię na dzień przed wizytą:-p

Tosika, czyta się jak relację nastolatki:-D Ja to już chyba w tym życiu nie poimprezuję, bo Sara resztkę wigoru ze mnie wyciąga:baffled: Dobra strona jest taka, że od pierwszej ciąży stałam się pijakiem ekonomicznym - po jednym piwie, mam równie wielki zakręt, co Ty po całym dniu alkoholizowania się:-)

Pabla, no to nieźle Wam idzie z odstawianiem;-) Myslę, ze nie za długo już i z tego ostatniego nocnego karmienia będziesz mogła zrezygnować:tak:

Kic, Liwka już wstaje?:szok: Jakim cudem, przecież dopiero co się urodziła?:-)

A bezsenność to ciążowa, z Flo też tak miałam: nawet nie dolegliwości i kopy z ukrycia o 2 nad ranem, bo do tego już przywykłam, tylko klasyczna insomnia, budzę się wyspana i już:-p

Dobra, odespałam już zarwaną nockę, a teraz dalej do kieraciku:baffled:

reklama
Tosika az Wam zazdroszczę takiej zabawy.Przy Twoich imprezach czuje sie jak stary pierdziel:-p
Dorka no ciekawe kto to siedzi w brzuszku.Imiona juz wybrane?
Survivor widze,ze skapitulowalas i ustapilas miejsce w lozku Flo,dobrze,ze ona ma to regulowane lozko ;-)
Pabla trzymam kciuki&&& Majka nie robi problemow z usypianiem bez cyca,ale my mamy smoka ;-) bez tez potrafi zasnac w lozeczku jak jest fest wymeczona albo jak tatus na rekach nosi ;-)
Mam nadzieje,ze u nas pojdzie raczej w strone przespanych nocek niz karmien w ilosci wiekszej niz 1,bo juz sie przyzwyczailam,to bylo by ciezko:-p
Renia daj jakis przepis na serduszka.Kupilam ostatnio foremki silikonowe w ksztalcie serc wlasnie,ale takich wiekszych i nie wiem co mam z tym fantem zrobic:sorry2:
Kic swietny ten joolz,mysle,ze i tego i stooke'a powinnas miec ;-)

Majka jeszcze spi w foteliku,juz sie zastanawiam czy aby nie za dlugo:baffled:
Ja bynajmniej pożarlam sniadanie i pocwiczylam troche,a za sensowniejsza diete moze po tlustym cwartku sie wezme;-)

Madzia dla chlopca mamy Franciszek Jan,a dla dziewczynki jeszcze nie mamy, ja mam kilka ale G nie pasuja:baffled:
Survi tylko pamietaj ze krzywa robisz do 28 tc:tak:

Hej, jeszcze w piżamie, w końcu ferie mamy :-D

Tosika ależ fajne imprezy miałaś, no i rodzice wykorzystani. Ja to bym chciała mieć moich tak kilka ulic dalej :-D A małż na Wielkanoc do Pl zawita, czyli ok 5kwietnia i będzie do 21 kwietnia, wiec spoko. Zdrowia dla Tosi :tak:
Madziu super Majka śpi, oby tak zostało. :tak:
Pabla fajnie idzie to odstawianie, na pewno niedługo skończycie.:tak:

Renia wow super prezencik walentynkowy,ja sobie kupiła kilka sweterków na all(w ramach walentynek), i właśnie czekam na kuriera :-D

Surv współczuję nocek, no ale skoro wyspana wstajesz o tej porze, to chyba tak być musi? :sorry2:

Dorka ja też obstawiam dziewczynkę, krzywą się nie przejmuj, najwyżej dostaniesz zalecenie uważania na słodkie :tak: A jakie to imiona dziewczynek się podobają? Dla chłopca fajne.

Iza super że wyjazd do Krakowa udany.:tak:

To ja się wyłamię i powiem, że u Dorki będzie synek
Sylcia, o tej porze w piżamie?! Wow, pozazdrościć. Słyszałam, że u Was pieknie słoneczko świeci - koleżanka jest na nartach na Jaworzynie. U nas szarawo i mocno mroźno...
Tosika, dobrze Madzia napisała - ja tez przy Was czuję sie jak stary pierdziel:-DPodziwiam, że masz zdrowie na tak intensywne czytanie ;-) Z tego co piszesz, to impreza musiała być przednia. Super!
Madzia, super córcia śpi. Ja już nie musze zazdrościć:-p

Sylcia dla dziewczynki Kinga, Iga,Halinka jak co to chyba Kinga wygra bo G tez mowil ze mu podoba:tak:
To wiekszosc mysli ze bedziemy mieli dziewcyznke:-D Zobaczymy.... Teoretycznie powinien byc chlopiec,ale moze mi sie cos pokrecilo:-D

O, Kinga! Zdecydowanie popieram, moja średnia siostra ma tak na imię;-)

A krzywą to ja już drugi raz robię, więc ten termin 28 tygodni mnie nie dotyczy, moja pani doktor się nade mną znęca, bo nie wierzy, ze mozna nie mieć cukrzycy przy takiej otylości:-p

Kinga(na drugie ma moja Wiki) i Iga fajnie, Halinka nie bardzo mi się podoba :-D

Kasiu tak u nas jest piękne słońce od rana, ale cały czas dość mroźno, rano było -23stopnie.

Madzia no też tak myślę:-pteraz joolz a za kilka m-cy stokke:-pale czekam na kasę za sprzedane wózki, zresztą teraz kiepski m-c mamy więc chyba trochę się to w czasie odwlecze:sorry2:pisałaś że Majka jest na Nanie (o ile dobrze pamiętam :p ) u mnie w Rosmanie te duże puchy są w "cenie na dowiedzenia" za 29,90:tak:chyba się opłaca;-)zerknij sobie czy u Was też ta promocja:)
Surv,Dorka ja nie robiłam w ogóle krzywej z Liwką. Robiłam co badanie zwykły cukier, który zawsze był w normie,więc dr stwierdziła że nie będzie mnie męczyć:-p
Dorka tylko nie Halinka-źle mi się kojarzy:-pA może za miast Kingi - u mnie w p-lu dość dużo, Inga:-)chociaż ostatnio gdzieś czytałam najpopularniejsze imiona 2011 i na pierwszym była Lena a wśród chłopców Szymon:tak:Oliwia na 8 było:happy2:
Surv no prawie 7m-cy ma:) też nie wiem kiedy to zleciało:happy2:
Tosika wow ale balujecie:) jeżeli piszesz że Tosika przytulaśna to podpytaj Pani:) może powiedz że mówi o niej (o tej Pani) w domu, że ją lubi czy coś i zapytaj czy w p-lu też taką przyjaźń okazuje:)a co do "podwieźdupki" to ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: VOLO super lekki tylko 3,9kg ! (ale nie rozkłada się) lub to ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: NAVINGTON Scooner wózek spacerowy (scoonerem jedna forumka podwozi prawie 5 latka i jest zadowolona, duże siedzisko z wysokim oparciem, dobrze się prowadzi, duża budka, ja nie miałam ale może na wakacje sobie sprawię:p )
z większych to Mountain Buggu Urban Jungle lub Baby Jogger Terrain :)no i to chyba u nas w PL taki stereotyp że większe dzieci z wózka nie korzystają:) jakbym musiała/miała potrzebę to bym większe dziecko woziła:) nie wyobrażam sobie spaceru z wyjącym u nogi dzieckiem-to ma być przyjemność :)

Lecę po Kubulca :)

reklama
No na pierwszym Lena a na drugim pewnie Maja jeśli o popularność chodzi:-p:-D
Bo ja chciałam własnie Halinkę, ale K sie kategorycznie nie zgodził z uwagi na ciotkę Halinę:sorry2: Mi sie ejszcze Helenka podoba,ale tez byl protest:-p

Kic
dzieki za info,sprawdzę jutro ;-) Joolz troche do buzza podobny.
Dorka u nas tez mial byc teoretycznie chlopiec ;-) z kalendarza chinskiego tez chlopiec,a tu mala dziewcinke mamy:-)

Ostatnia edycja:
Do góry