kicrym
Mamy lipcowe'08
Dorka dość fajna oferta
Wózek Teutonia Lambda gondola, spacerówka, parasolka, Warszawa • Ogłoszenia Tablica.pl zawsze można zapytać/negocjować cenę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
podobno w gardle wydzielina wściekle ziielona, brzydki kaszel i temp o 17tej juz 38
dosatliśmy znowu antybiotyk, niby dr mówi, że ten jakby inne ognisko zapalne leczy ale mimo to, aczkolwiek ten doktór taki przeciwny antybiotykom ale jak mowi, jakby nie dal to Tosia jest juz tak zainfekowana, ze za trzy dni zapalenie płuc albo oskrzeli:-( no i napewno tydzien w domu:-( kurcze tylko tak się zastanawiam, skąd to badziejstwo, bo niby dwa tyg w domciu bylysmy, no faakt moze na przedstawieniu bylo cale przedszkole+ dziadkowie i rodzice i tam caly czas ktos prychał a organizm jeszcze był świeży po chorobie albo moze przez spacerki,tyle niec wychodzilyśmy i może za mroźno bylo??? no tak się martwie ale jak się spytalam dr czy mala nie za dużo jeszcze choruje, to pwoedział, ze Tosia miesci się w normach i on zadnych szczepionek uodparniających nie poleca
ae zauważylam, że lubisz takie twarde imiona:-) i dostojne co by nie było:-) a co do krzywej to sie nie denerwuj , bo to o 1 tylko podwyzszone, czyli cale nic
ale jak piszesz to ma być mi wygodnie i dziecku a nie im
i jak zobaczysz jakis kosmiczny wózek dla nas to daj znać, może M przekonam, że to inwestycja opłlacalna (bo on z tych co tak koslawo patrza na takie matki
)

fajnie co? więc mi na ambicje wjechala, więc Renia poprosze jeszcze raz o przepis, a co

od małego wie jak postepować
pokaż M origami Origami – wózek dziecięcy złoży się sam, gdy naciśniesz przycisk [wideo] � Gadżetomania.plzdrówka dla Tosi :*
jak coś mi wpadnie w oko to dam znowu znać
Madzia no trochę tak;-)
Helenka już bardziej ale Halinki bym nie przełknęła

Kuba ogląda Dorę, zjadł racuchy z gruszkami (M nasmażył) i zaraz też idzie spać
:-)
ale dałam smoka i zasnęła, obudziła się ok 01.20 dałam 150ml mm i spała, o 4 przylazł Kuba że chce mu się pić, M polazł do wc więc i Liwka się przebudziła, dałam smoka i spała do 5.30dałam 150ml mm (wypiła 130ml) i pospała do 7.20. Więc jak na nią to super. Wychodzi na to, że trzeba ją przetrzymać i nie może po południu spać
tylko ona jest taaaaaka marudna
co do wózka to może jeszcze chicco skip (dość tani a fajny) ale raczej do końca wózkowania nie starczy:/
W związku z tym od dziś pracuję w łóżku, zawsze to mniejszy ucisk na brzuch, a jednak jeszcze te 8 tygodni zarówno w pracy jak i w ciązy trzeba by pobyć
Mnie się też nieciekawie kojarzy z jedną marudą, ale wiadomo, ze kazde imię bedzie jakieś skojarzenia budzić
A pudła oczywiście że podpisuję, nie bedę potem 3 pięter domu przeczesywać w poszukiwaniu czystych majtek

a nic takiego nie robiłam

Ale fakt,lepiej potem znalezc
Jutro niby wracaja na budowe,zobaczymy,ale mnie to juz niepokoic zaczyna:-(