reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

witam
my dzis znowu pospalismy do 9.30:-)
w nocy oczywiście ja sie budze, ale na szczęście bez problemu znowu zasypiam

ide ogarniać chałupkę:wściekła/y: normalnie sodoma i gomora słowo daję nie wiem jak on to robi
juz nawet tymi w salonie bawi sie klockami i autami ale grzecznie je składa co wieczór
masakra

Kic myslałam, ze wczoraj byłaś na badaniach - oby dziś bez stresu i wszystko dobrze

Madziu grunt, że osłuchowo czysta
a nosek nawilżaj cały czas

Surv super, ze masz miłą odskocznie od codzienności i planujesz sobie zielony zakatek
mnie ostatnio ciąża pochłania bo jakaś przedporodowa zaczynam sie czuć
już wizje cesarki i tym podobne w wolnych chwilach przebiegaja przez głowę:confused:
jeszcze tam gdzieś zaboli tam cos się skurczy
no i udanej krzywej
my jutro do gina - P chce już iść ze mną bo ma ohcote pooglądać synka kopacza siłacza:-)

Tosika super, że zabawa ostatkowa sie szykuje. Baluj baluj

miłego dzionka
dzis piekne slonko

reklama
Witam, u nas też piękne słońce, może po południu wybierzemy się na spacer :tak:

Kic i jak po wizycie, kciuki zaciśnięte :tak:
Madziu, Dorka dobrze że dziewczynki zdrowe, i nic poważnego się nie dzieje. Zdrówka
Surv super chatka, i ogród marzenie :-), ale ja to bym wysiała trawę, i zasadziła drzewka :-D nie lubię prac ogrodowych:sorry:
Tosika to wybaw się za nas wszystkie :-Dudanej imprezki.
Renia oj nie dobry małż tyle bałaganić, ale w sumie mam to samo tylko rzadziej.Tyle że moje panny niezbyt skore do sprzątania zabawek :confused2:
Dorka zdrówka

A ja robię pizze z przepisu co Madzia wstawiała, ale z mięskiem mielonym i pieczarkami. A wieczorkiem, sałatkę jarzynową :tak:
Miłego dnia.

Ech, dopiero mam chwilkę na fajrant, ale zaraz R z Flo wrócą, a ja dalej do kieratu...na badania w sumie nie poszłam, bo jako stara sklerotyczka, zapomniałam o badaniu moczu, a jak sobie przypomniałam, to już nie było z czym iść:-p Więc jutro powtórka z rozywki, tym razem już pojść muszę, bo w piątek wizyta...

Kic, i jak u lekarza? Jestem pewna, że wszystko bedzie ok, ale daj znać po.

Renia, ja przez to całe zamieszanie to praktycznie nie pamiętam, że jestem w ciąży:confused: To znaczy, owszem plecy bolą, spać nie mogę etc i wiem, że to nie ze starości, ale jakoś kompletnie nie mam głowy do planowania porodu i tego co po....najchętniej bym już urodziła, odfajkowala to i zajęła się remontem:-p Moja biedna Sara bedzie mieć chorobę sierocą jak nic: najpierw matka spanikowała, że jest w ciąży, potem nie wierzyla, ze coś z tego bedzie, a teraz kompletnie ignoruje swój stan:sorry2:

Sylcia, no u nas też piękne słońce było...ale sobie poszło:-( nic to, ważne, ze cieplo jest - w weekend podobno 12 stopni:szok:

hej:)
Dziękujemy za kciuki:) wszystko ok:) tzn szmer jest ale nie groźny, wady żadnej nie ma, za pół roku do kontroli:)
wpadnę wieczorkiem:)

Kic, super wieści:tak:
Sylcia, jak wyszła pizza?
Renia, daj jutro znać jak po wizycie!
I nie wiem co komu miałam napisać. Taka jakaś jestem nie do życia

Juz zasypiam ale lektura obowiązkowa BB :-)

Jutro po wyniki rano a popołudniem lekarz
Jednak w pojedynkę bo oczywiście tzw spotkania biznesowe

Surv wierze ze masz ostatnio dużo na głowie
No i swego rodzaju syndrom wicia gniazda:-) w bardzo dosłownym znaczeniu tego słowa
A Sara bedzie szczęśliwa w nowym domku i to jest ważne

Kic super ze wszystko dobrze
Ja tez zawsze miałam szmery i szukali szukali aż w kojcu zanikly:-)

Dorka jednym snem w tej ciazy nocy nie przespalam - zazdroszczę
Może zmien wkładki albo całkiem zrezygnuj zeby sie nie odnawialo

Kasiu jeszcze chwilka i weekend i odpoczniesz

Oki ide spać
Jestem ciekawa o której wędrówka ludów nastanie:-)
Póki co mam banana poduszkę tylko dla siebie
Po porodzie oddam Tymkowi bo strasznie lubi:-)

Hej!
u nas pobudka standard o 6:eek: Kurde musze w tym tygodniu za roletami zewn.sie rozejrzec,bo coraz jasniej i mloda jak cos widzi to juz tez nie zasypia:confused2: Teraz już jęczy ,bo śpiąca. K zawiozl Macka dzisiaj,bo znow ma wolne,ale podobno 1-dniowe.

Kicrym super wieści!!!
Dorka w ciązy te infekcje to normalka.Bez recepty to clotrimazol mozna w ciazy. I fakt moze to byc od wkladek tez,a tym bardziej zapachowych.
Renia to trzymam kciuki i czekam newsy.
U nas wedrowka byla o 2,ale zaraz K go zawrocil i bez problemu zasnal w swoim wyrku:tak:

Dobra,Majuni cyca dam i niech spi,a ja ide sie szykowac ,bo do dziekanatu musze jechac i sukienke na chrzciny i odrazu wesele kwietniowe sobie wypatrzylam,wiec musze korzystac,kiedy K w domu i z mala posiedzi.

Witam rankiem:)
My zaraz do p-la spadamy:) ostatnio coś coraz mniej czasu mam, bo młoda krótsze drzemki robi:confused2::-p
Madzia to jak zaczynasz studentko??powiem szczerze, że tęsknię za moimi studiami:zawstydzona/y:jak tylko sytuacja finansowa pozwoli to od września coś zaczynam:happy:wklej koniecznie zdjęcia jak już coś kupisz:tak:
Surv to widzę ogród Ci zawrócił w głowie;-)
Renia trzymam kciuki za wizytę:) i daj znać jak już będziesz po:tak:
Sylcia mmmm znowu mi smaka robisz:-p:cool2:

ok idę dzieciarnię ubierać:happy:
miłego dnia!

heloł

młody znowu pospał - do 9.00
zaczeliśmy dziś broncho-vaxum czy jakos tak i po 10 dniach mam nadzieje wysłać do przedszkola:cool:

jemy śniadanko i musimy po wyniki skoczyć a tu deszczowo za oknem
dziś zapowiedzieli, że to juz koniec zimy więc chyba jest sie z czego cieszyć:-)

Madziu wykorzystuj sytuacje i udanych zakupów życzę

Kic co się dziwisz krótkim drzemkom. Pannica rośnie:tak: Teraz to zacznie się etap "szkoda czasu na spanie bo muszę się przemieszczać":-)

Kurczyki ale mi się nic nie chce
gdyby tu była anglia to bym w szlafroku poszła do laboratorium i zdziwienia bym nie wzbudziła bo tak strasznie przebierac sie nie chce:crazy:
miłego dzionka

reklama
Hej
Kasiu bardzo dobra wyszła pizza. :tak:
Kic super że u Liwki wszystko ok. :-)
Madziu udanych zakupów, pochwal się potem.
Renia czyli jeszcze 2 tygodnie i syncio idzie do przedszkola. Super :-)

A ja zła jestem, dostałam pouczenie od teściowej na temat chodzenia do kościoła. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Przecież to moja sprawa i sumienie, czy tam docieram czy nie, a modlić się można wszędzie, niekoniecznie na pokaz i przed księdzem :sorry:
To się wyżaliłam. Miłego dnia.

Do góry