Madzia737
Maciuś i Majeczka
Majka tez zasypia,ja prawei przykimalam jak ja karmilam.Taka pogoda chyba.A jeszcze na poczte mnie runda czeka,chyba Macka namowie zeby szedl ze mna,moze i dzisiaj ladnie zasnie ;-)
Kicrym ooo to moze i ja sie kaphala wybiore po spodnie,bo kurtke na przysly rok mamy
swoje ciuhy kupowalam w taki sklepie Pretty Girl czy jakos tak,chyba niezbyt znany i chyba nie sieciwoka chociaz na metkach tez ta nazwa.Pierwszy raz tam kupowalam.
K juz ocenil,ze jak dla starej baby
Sylcia cykne potem fote,to pokaze przy okazji Majke ,bo jej dzisiaj sesyjke zrobilam;-)
Kicrym ooo to moze i ja sie kaphala wybiore po spodnie,bo kurtke na przysly rok mamy

swoje ciuhy kupowalam w taki sklepie Pretty Girl czy jakos tak,chyba niezbyt znany i chyba nie sieciwoka chociaz na metkach tez ta nazwa.Pierwszy raz tam kupowalam.
K juz ocenil,ze jak dla starej baby

Sylcia cykne potem fote,to pokaze przy okazji Majke ,bo jej dzisiaj sesyjke zrobilam;-)
a co teraz dziergasz? ja chyba limit wyczerpalam bo mam teraz wrecz niecheć na druty
" ale fakt, ze Ty masz nie komfortowa sytuacje, bo mieszkacie blisko siebie i normalnie jestes na cenzurowanym

kurna ja chyba mam wypisane na czole-kręćcie mnie

ale spodnie są na prawdę fajne, jutro mam zamiar kupić jeszcze jedne tylko czerwone, co prawda Kuba stwierdził że czerwonych nie założy ale może za rok mu się odwidzi
sama się zawsze stresuję, wiesz my jako młode n-lki nigdy nie wiemy co w Wy-rodzice o nas sądzicie;-)może jak będę pracować mając 67 to nie będę na to zwracać uwagi;-)

a kombinezon na przyszły sezon chętnie bym kupiła