Cześć Dziewczyny:-)
rany, tyle piszecie, że ciężko mi nadrobić to wszystko, zwłaszcza, że brak mi czasu na przeczytanie wcześniejszych postów
poza tym siora pisze prace licencjacką, więc kompa zajmuje prawie cały dzień..
u mnie juz prawie wszystko czeka na Małą, nawet pampersy kupiłam
Babcia zaczyna szaleć i kupuje sukieneczki na roczne dziecko
ale byłby zonk gdyby to był chłopak
kupiła jeszcze różową bluzę z kapturem, a na nim kot i odstające uszy..zarąbista jest!:-)już widzę w niej Oliwkę:-)
co do doradzania, to na szczęście nie mam tak "życzliwych" osób..teraz mam okres, kiedy wszyscy pytają mi się o termin..niektórzy są zaskoczeni, ze to dopiero na lipiec, bo taka duża jestem
na szczęście już tak szybko nie tyję..może to dzięki tym spacerkom, które mąż od swojego przyjazdu mi funduje;-)
życze miłego dnia
rany, tyle piszecie, że ciężko mi nadrobić to wszystko, zwłaszcza, że brak mi czasu na przeczytanie wcześniejszych postów
poza tym siora pisze prace licencjacką, więc kompa zajmuje prawie cały dzień..u mnie juz prawie wszystko czeka na Małą, nawet pampersy kupiłam

Babcia zaczyna szaleć i kupuje sukieneczki na roczne dziecko
ale byłby zonk gdyby to był chłopak
kupiła jeszcze różową bluzę z kapturem, a na nim kot i odstające uszy..zarąbista jest!:-)już widzę w niej Oliwkę:-)co do doradzania, to na szczęście nie mam tak "życzliwych" osób..teraz mam okres, kiedy wszyscy pytają mi się o termin..niektórzy są zaskoczeni, ze to dopiero na lipiec, bo taka duża jestem
na szczęście już tak szybko nie tyję..może to dzięki tym spacerkom, które mąż od swojego przyjazdu mi funduje;-)życze miłego dnia

.
ja jestem w ciąży pierwszy raz i jak tylko pomyślę o porodzie to ze strachu wszystko mnie boli:-( jednak chyba nie da się uniknąć wszelkich lęków, trzeba je tylko jakoś opanować
? a co tam będzie dobrze bo nie ma innej opcji
W sumie nie wiem czemu bo w domu wszystko przygotowuje i cieszy sie ze bedzie mial synka a tu ze raczej nie chce chodzic do szkoly rodzenia