Madzia737
Maciuś i Majeczka
Post dzięki za rady ;-) Poki co to na tej kupie w chustawce sie skonczylo...zobaczymy jak bedzie.Sama zjadlam banana,mnie pewnie przytka,moze ja troche tez;-)
A tak pytam o ten lukier,bo na niedziele tort chrzcinowy robie i pierwszy raz bede sama ta mase lukrowa robic,wiec mam stresa czy aby napewno fajnie wyjdzie.Jakby co to mam jeszcze przepis z planty i tak sobie pomyslalam,ze w tygodniu wyprobuje ta z pianek,a jak wyjdzie fajna,to chcialabym ja przetrzymac do soboty,skoro sie da to super
Post to doradz jeszcze gdzie kupilas takie biale pianki,bo ja z tego co kojarze to tylko bialo-rozowe widzialam w lidlu.
Maciej zasnal nawet bez ekscesow,ale co tam on do tego lozka nabral to glowa mala,oczywiscie wszystkie nowe gadzety;-)
Maja wypila flache i tez juz od godziny kima,nie pozostaje mi nic innego jak tez przyciac komara,bo K oglada boks
dobrej nocki!
A tak pytam o ten lukier,bo na niedziele tort chrzcinowy robie i pierwszy raz bede sama ta mase lukrowa robic,wiec mam stresa czy aby napewno fajnie wyjdzie.Jakby co to mam jeszcze przepis z planty i tak sobie pomyslalam,ze w tygodniu wyprobuje ta z pianek,a jak wyjdzie fajna,to chcialabym ja przetrzymac do soboty,skoro sie da to super
Post to doradz jeszcze gdzie kupilas takie biale pianki,bo ja z tego co kojarze to tylko bialo-rozowe widzialam w lidlu.Maciej zasnal nawet bez ekscesow,ale co tam on do tego lozka nabral to glowa mala,oczywiscie wszystkie nowe gadzety;-)
Maja wypila flache i tez juz od godziny kima,nie pozostaje mi nic innego jak tez przyciac komara,bo K oglada boks

dobrej nocki!
Kuba teraz nosi 92, no spodnie to na 98
też mam takie zaległości zdjęciowe

teraz muszę jakieś gacie na 98, ewentualnie 104 kupić, bo widzę że 92 już przykrótkawe są
a w sobotę uwzielam się i znowu bylam perfekcyjna pania domu (to chyba nie byl dobry pomysl rezygnowania z pani, bo ja po prostu nie daje rady czasowo tyle hektarów ogarnąć:-() no ale pożyjemy zobaczymy
(normalnie w tamtym tygodniu to byl ostry grafik co do sekundy typu ty jesteś do 12tej poźniej ja do 14tej ale musisz byc koniecznie bo ja będę o 16tej i wtedy ty mozesz
a boje sie za mocno a co by krzywdy dziecku nie zrobić