reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

[SUP]Witam,
Renia dzis juz z Toba nie czuwalam[/SUP]:-DAle i tak mala przyszla do mnie ok 6.30,a ja nie moge za bardzo z nia spac(nie przyzwyczajona jestem) i po godzinie wstalam a mala koza spala sobie w najlepsze do 9:eek:
Survi no to bede czekac:tak:My robimy tylko dwie salatki(pewnie G z Seba zrobi:-)),a ja tylko mufinki z Misia i wsio:tak:
Sylcia to ciesz sie m:tak:pewnie po swietach znowu wyjezdza:tak:
Madzia oj to sie cos Mackowi poprzestawialo:baffled:Super ze Majka taka pogodna:tak:
Ja chcialam sie zabrac za jakies porzadki,ale niestety cos mi slabo i nie dalam rady:baffled:Teraz leze i nic nie pomaga:no:Na 11 ide z Misia do lekarza:tak:Milego dnia u nas cale szczescie slonecznie ale zimno:tak:

reklama
no a my wróciliśmy z zakupów
dziś P ze mną jeździł więc luzik- nawet sie nie zmęczyłam
zaraz idę barany sprzedać:-) poźniej młodego z przedszkola i na dzis upiec babeczki cytrynowe i może mazurka jak dokupię mascarpone o takiego Mazurek fistaszkowy z mleczną czekoladą

jutro żur i przygotować święconkę
bez szaleństw
na spokojnie
P tylko muszę zaciągnąc do posprzątania łazienki - z resztą sama dam sobie radę

surv fajnie ze okna maice
na pewno nabiera kształtów wasze gniazdko
wszystko jednak w swoim czasie

Sylcia fajnie, że małż w domku na świeta

na pewno jeszcze zajrzę bo foty mam wkleić:-)

a życzę juz teraz
Spokojnych Świąt Wielkiej Nocy

A mnie jednak syndrom przymusu świątecznego dopadł i zrobiłam lekko przypalony sernik i dwie babki;) i tak sukces, bo piekarnik tutaj ma tyle lat co ja i pokazuje temperaturę w zaokrągleniu do 50 stopni:-) W zamian w domu syf nieprzeciętny, ale jedzenie ważniejsze:-p

Survi to widze ze poczulas magie swiat:-D
Renia ja niestey lazienke i ubikacje sama musze sprzatac:baffled: ale za to z reszta mi pomoga:tak:
My na swieta dopiero jutro bedziemy cos tworzyc,dzis mi sie nie che:baffled:
Bylismy z Misia u lekarza ma RUMIEN ZAKAZNY:no: W III trymestrze nie jest grozny:tak:ale i tak na swieta zostajemy w domu:-(

Dorka:szok::szok: zdrowka dla Misi.

Ja mialam w planie mazurka,ale zrobie ciasto kajmakowe.Waham sie tylko czy dzisiaj czy jutro sie za to wziasc. Biszkopt juz upieklam,pojechal do mamy,ona cos bedzie z niego wymyslac.Lazienke posprzatalam,podlogi oblecialam i finito.Jutro zurek i swieconka.

Zycze Wam kochane radosnych swiat i pogodnych.
A Was ciezaroweczki coby zgaga i inne dolegliwosci nie meczly po wielkanocym obzarstwie ;-)

561189_144237589037704_100003543904676_160121_1189583775_n.jpg

dotarłam:)
U nas też przedświąteczne porządki i krzątanie w kuchni:happy:rano zakupy spożywcze + prezenty, a teraz właśnie skończyłam piec ciasta i robić sałatkę, a M zabiera się za bogracz- jakoś tak sobie uwidział, że zrobi:) potem jajka faszerowane:)
Surv pewnie że żarcie ważniejsze:-Dsuper, że remoncik trwa, na pewno będzie cudnie:tak:ja mam lidla pod nosem, to może dlatego nie kupuję mąki/cukru w ilościach hurtowych;-)no i też tyle tego nie używam:happy:
Surv, Dorka no jak widziałam w koszykach po 90 jajek, kilka słoików majonezu to zwątpiłam w moje obfite święta:-p:-D
Sylcia ciesz się obecnością M:tak:;-):-D
Dorka ja tam już co nie co odłożyłam, ale to bardziej takie "po domu" i do spania. Daj znać czy takie chcesz:tak:zdrówka dla Misi-nie wiem co to jest:baffled:
Madzia u nas podobnie-Kuba wstaje koło 6-6.45 i ani minuty dłużej:baffled:
Renia no ja się Tymiemu nie dziwię, że furą jeździ:-D

Pewnie jeszcze zajrzę, ale żeby nie zapomnieć to już teraz Wam życzę zdrowych i wesołych Świąt, smacznego jajka i Mokrego Dyngusa:happy:

Kic ja bardzo chetnie:tak:Ostatnio przegladalam to co mam i wlasnie do po domu mam malo:baffled:Musze jakies nowe body pokupowac bo te co mam juz troszke zniszczone:eek:

witam dziś ja pierwsza:)
U nas pobudka 7.10 ale to i tak lepiej niż 6:tak::-p:-)
Dzieciaki kaszlą jak opętane, Liwka dostała wczoraj bactrim, bo ten kaszel ją męczy okropnie, Kuba tylko drosetux.
na dziś żadnych sprecyzowanych planów, oprócz wyprawy do kościoła i chyba na cmentarz.

Miłego i słonecznego dnia!

reklama
Do góry