• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2008

Ja dziś zasypiam na całego...jakieś ciśnienie ujemne od tego deszczu albo co, a robota leży i kwiczy:-(Na szczęście skurcze przynajmniej przeszły, więc może zdążę wszystko przygotować do urodzin Sary, bo R mało co pomaga, jako że wsiąkł totalnie w okolicach strychu, bo biorą się za wymianę podłóg i na dole stawia się tylko, jak go zapach obiadu doleci:-p Jedyne co dobre, to że nasz elektryk ma obiecaną fuchę przy tych podłogach, więc w koncu tempa z kładzeniem instalacji nabrał i już prawie kończy:tak: Generalnie juz lekko stracilam watek z remontami...mąż mi się tak usamodzielnił, że już w ogóle kierować sobą nie daje:-p:-p Zrozumialam jedynie, że na razie z moimi marokańskimi kafelkami w holu mogę się pożegnać, bo przegrały z oknami na piętrze:-(

Madzia, to dziś mialaś przedwczesnego piatek trzynastego?:sorry: Dobrze chociaż, że młoda trochę pospała:tak:

Renia, oby Tymek szybko wrócił do przedszkola! Ja już lekko wysiadam z Flo 24 godziny na dobę w domu...niby grzeczna dość jest, ale robi nieludzki bajzel no i d*** truje akurat wtedy, gdy mam pilną robotę. 15-go bedą wyniki rekrutacji przedszkolnej, ale ze szanse mamy zerowe, to sobie żadnych nadziei nie robię i gotuję psychicznie na rok w domu z obiema panienkami.

Nic, idę po kolejną kawę i zebrać się jednak do roboty...choć jeden kafelek sobie moze kupię na osłodę:-)

reklama
Madzia, ale miałaś dzień:eek:
Kic, zapisz się na jakieś studia, to będziesz miała znów adrenalinkę związaną z nauką;-)
U nas znów wieje, ale na szczęście nie ma opadów.
A działeczka to super sprawa, bo nie jest daleko a jednak można na świeżym powietrzu czas spędzić. Kiedyś było gorzej, bo była nieogrodzona a teraz psiak nie poleci do sąsiadów, dzieci się nie rozpierzchną, no i teściowie zadbali o wc, więc żyć nie umierać:tak:

Madzia ile Ci Majka wypija??:szok::szok:moja Liwa to by miała na dwa razy:-Da jeździmy teraz cały czas Nipperem, czekam na stokke:tak::-)już mnie nosi ale czekam cierpliwie:-p
Renia własnie-deszcz:wściekła/y:uciekłyśmy z koleżanką (inną, dzieciatą:-p) z doliny, a tak się fajnie chłopcy bawili:confused2:Liwa spała, my na ławeczce z paczką m&m'sów, no żyć nie umierać, a tu chmura i heja do domu:confused2::cool2:
Dorka zapisałam:-)w przyszłym tygodniu wyślę, tylko sobie przepierzesz ok?bo nie mam już loveli-piorę w bryzie i płuczę białym lenorem, więc nie wiem czy nie intensywnie dla noworodka:sorry:niektóre były prane jeszcze w jelpie bądź loveli ale nie pamiętam które, no i jednak leżały w szafie.
Surv podziwiam za ogarnianie całej sytuacji+praca+Flo+brzuch:tak:szacun, bo ja będąc w ciąży z Liwą nie robiłam praktycznie nic:zawstydzona/y:trzymam kciuki, żeby jednak się Flo dostała:tak:ja dziś Kubę zapisałam, myślę że się dostanie-nie przyjmuję innej opcji:-p
Kasia z chęcią bym się zapisała, ale finansowo nie dam rady-jednak 2200 (co najmniej) na semestr to w obecnej sytuacji dużo dla nas:/ poza tym zaczynam awans od wrześnie, więc będę miała co robić :)

Liwka już śpi, Kuba je, mam nadzieję że dziś szybciej się uwinie z tymi bajkami, bo chcę zaległe seriale obejrzeć :P
spokojnej nocki!

heloł
my wróciliśmy z centruma;-)
chłopaki ślicznie obcięci (do sesyjki sie stroją bo oczywiście biorę ich ze sobą choć na 3-4 foty)
ja połaziłam po sklepach a raczej pokaturlałam sie
Ale hm zaliczyłam i kupiłam sobie zółta torebeczkę, i jakieś 2 bluzeczki na teraz;-)
kurcze jak patrzę na te kolorowe rurki to chcę już w nie wskakiwać

Surv ta pogoda dobija
choć ja zamiast senna wręcz odwrotnie naspidowana i zła jak osa
a z Flo to rozumie bo ja ostatnie 4 m-ce byłam non stop z Tymkiem (od listopada do lutego) i serio sie zdążyłam zmęczyć a jeszcze brzuchol do tego
a nasza pani dr jeszcze do mnie, że jak Ignaś sie urodzi to Tymiemu przerwę w p-lu tak od maja do września
ja oczy wielkie bo po pierwsze umowa mnie wiąże i chcę czy nie płacić muszę, a po drugie nie wyobrazam sobie być z 2 dzieci w domu sama
owszem mama na pierwszy m-c sie zdeklarowała z pomocą ale mimo wszytsko

Kic no rozumię Twoją radość z oczekiwania na wózio
a ile Cie kosztował jeśli można wiedzieć?

oki zmykam musze się położyć bo jednak kilometrów narobiłam
dobrej nocki

Witam rankiem:)
My dziś pobudka o 7.10 więc nie tak najgorzej:tak:
Ubieramy się i wychodzimy do p-la.

Renia a niby czemu Tymi nie może do p-la?bo choroby, tak? wg mnie akurat ten okres maj-wrzesień to najmniej chorobowy jest. Ja bym puściła:tak:a za stokke jestem umówiona na 2400zł za samą spacerówkę:tak:mam nadzieję, że w końcu sfinalizujemy sprawę bo non stop coś się opóźnia:baffled::dry:

U nas na razie słoneczko świeci:tak:mam nadzieję na fajną pogodę to skoczymy z koleżanką na dolinkę po p-lu:tak:

miłego dnia!

Bry

Ja jeszcze w łóżku:-)
Wyspana
Chłopaki zreszta dalej śpią
Dzis P ma imieniny i coś przydałoby sie przygotowac bo szwagierkowicze wpadają wieczorem
A tu weny, ochoty i produktów brak
Musze sie zwlec zeby choć zakupki były

Kic dzis slonko
Wczoraj popadalo a dzis zielonym bujnelo:-)
No to ograniczenie z powodu chorób i zarazy ale tez uważam ze akurat w lecie najmniej chorują i na pewno chodził bedzie
Zreszta on szczęśliwy w p-lu bo to typ towarzyski

Oj wstaje bo trzeba sie ruszyć i albo wydać polecenia albo samej sie zabrać za robotę:-)
A na 12 do fotografki
Miłego dzionka

Witam
Melduje tylko że żyję, i sporo załatwiam.Bo małż jeszcze jest :-)
Dziś wielki dzień bo przyprowadzam moje pierwsze autko do domu :-D
Ciężarówki dobrze że jeszcze się nie sypiecie, w końcu macie jeszcze troszkę czasu.
Surv oj to sporo do ogarnięcia masz , ale na pewno dasz radę.
I nie wiem co jeszcze????

Miłego słonecznego dnia.

Witam, ja po badaniach(krew i mocz), we wtorek do ginka:tak:
Kic spoko wypiore sobie,jak zdaze:-D;-);-);-)
Renia a na wakacje tez Tymka dajecie do przedszkola?Fajnie masz z ta sesja,ja musze sie umowic z mojej siostry chlopakiem(jest fotografem) i zrobic pare fotek:tak:
My na Misie jeszcze chcemy dac w maju i czerwcu,ale na wakacje w domu juz bedzie:tak:
Sylcia no tak m w domu to nie masz czasu na bb:-DGratuluje zakupu autka:tak:
Survi to u Was prace szybko postepuja:tak:Przed porode sie uwiniecie:tak:
U nas G dzis w domu bo nie mialam jak isc na badania,Misia jeszcze w domu,zobaczymy jak po alergologu bedzie to moze w przyszlym tyg pojdzie w koncu do przedszkola:tak:
Spadam zaraz obiad trzeba przygotowac(nalesiki dzis a G nie bardzo potrafi robic ciasta:baffled:)Milego dnia zycze

Renia jak dostaniesz płytkę to zdjęcia please:-p
Sylcia wow!super, teraz będzie Ci łatwiej z wszystkim się wyrobić:tak:wrzuć co nie co na zamkniety jak już będziesz miała pod domem:-p:-D
Dorka no Ty sobie nie żartuj:-pjeszcze masz 4 tygodnie:-)ja Kuby chyba też na wakacje nie zapisuję, niech sobie odpocznie trochę w domu:happy2:zobaczymy jak będę musiała wrócić do pracy, kiedy urlop, l4, ech nie myślę jeszcze o tym:-paaaa u mnie to właśnie M jest specem od naleśników i niech tak zostanie :P:P:P

U nas pogoda b. ładna, słoneczko świeci i dość ciepło. Położyłam Liwę w wózku, bo już była śpiąca, a na 14.30 się umówiłam z koleżanką z dziećmi na spacerek, więc znowu bym ją musiała wybudzać, a tak już gotowa do drogi:-p:-D

reklama
Hej!
Mysmy niedawno wrocily i zaraz znow jedziemy po MAcka tym razem.Ja bylam u kosmetyczki na torturach depilacyjnych,a Maja na spacerze z babcia (pierwszy raz tak w ogole:-p).Wpadlysmy tylko na obiadek.Dzisiaj pierwszy raz dodalam do zupki kasze manna,mam nadzieje,ze zadne uczulenie na gluten nie wylezie.

Kicrym no tak,Maja wypija 180-210ml z przewaga jednak 210 ( w ilosci wody podaje).Na wieczor 240ml z czubata miarka taka od mleka kleiku kukurydzianego.
Renia juz sie zdjec nie moge doczekac.

u nas dzisiaj pochmurno i chlodno.Pewnie nigdzie nie wyjdziemy,a Maja to moze jeszcze na balkonie sie przewietrzy.

Oki zmykam bo mam 10 min na odebranie mlodego,a my nawet nie gotowe do wyjscia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry