hej!
i ja po swietach obzarta.Ech...chyba nigdy nie schudne
Jeszcze domeczam sernik,bo przeciez nie wyrzuce
Ale Majka pomalu sie od cyca odstawia,wiec jest nadzieja na diete niebawem
Dorka no ja to bylam w ciazy tylko tydzien dluzej niz ty teraz,wiec pierz pierz ;-) Brzuszek masz juz spory,ale ladnie wygladasz
a co do oslabien to mialam identycznie i czesto mi tchu brakowalo.
Renia trza bylo mowic,ze tak blisko bedziecie,moze jakos bysmy sie spotkali. Mysmy w lecie tam byli,tez w ciazy;-);-) No i w koncu fotki sa!!! pieknie ci w tej ciazy,a wozek rewelacja! Mlody wydoroslal i niestety...caly tata;-);-)
Survivor to ty dzielna baba jestes,ze chcesz tam cc
pilnuj coby Sary nie podmienili,skoro taka tam rzeczywistosc kilka lat wstecz ;-)
Mala juz spi od godziny,wyjatkowo szybko byla padnieta,to nie przeciagalam.Ciekawe ile pospi.Wczoraj tez byla zmeczona bo od 13 do 20 spala moze 15 min,za to obudzila sie dopiero o 5.40.No i juz spac nie chciala zolza,za to MAciek az do 6.30 spal.No jak nie jedno to drugie pobudki rano uskutecznia.
Maciek juz tez w lozku,ale jeszcze cos wymysla.
Ide jakis serialik przyjac i spac.
i ja po swietach obzarta.Ech...chyba nigdy nie schudne

Dorka no ja to bylam w ciazy tylko tydzien dluzej niz ty teraz,wiec pierz pierz ;-) Brzuszek masz juz spory,ale ladnie wygladasz

Renia trza bylo mowic,ze tak blisko bedziecie,moze jakos bysmy sie spotkali. Mysmy w lecie tam byli,tez w ciazy;-);-) No i w koncu fotki sa!!! pieknie ci w tej ciazy,a wozek rewelacja! Mlody wydoroslal i niestety...caly tata;-);-)
Survivor to ty dzielna baba jestes,ze chcesz tam cc

Mala juz spi od godziny,wyjatkowo szybko byla padnieta,to nie przeciagalam.Ciekawe ile pospi.Wczoraj tez byla zmeczona bo od 13 do 20 spala moze 15 min,za to obudzila sie dopiero o 5.40.No i juz spac nie chciala zolza,za to MAciek az do 6.30 spal.No jak nie jedno to drugie pobudki rano uskutecznia.
Maciek juz tez w lozku,ale jeszcze cos wymysla.
Ide jakis serialik przyjac i spac.