kicrym
Mamy lipcowe'08
Madzia
to Ci żarłok rośnie;-)też muszę dziś po ziemniaczki młode skoczyć, bo młoda definitywnie odrzuca słoiki
wczoraj Hipp stał w miseczce, a młoda zajadała mój makaron z sosem serowym
w sumie się zastanawiam co ja jej będę gotować codziennie, chyba zwariuję przy tych garach
Liwka już śpi
muszę odwołać fryzjera, jest tak pięknie na dworze, że szkoda mi czasu iść pół miasta żeby 5 minut posiedzieć i podciąć końcówki

to Ci żarłok rośnie;-)też muszę dziś po ziemniaczki młode skoczyć, bo młoda definitywnie odrzuca słoiki
wczoraj Hipp stał w miseczce, a młoda zajadała mój makaron z sosem serowym
w sumie się zastanawiam co ja jej będę gotować codziennie, chyba zwariuję przy tych garach
Liwka już śpi
muszę odwołać fryzjera, jest tak pięknie na dworze, że szkoda mi czasu iść pół miasta żeby 5 minut posiedzieć i podciąć końcówki
w co to mala zolze ubrac??? zawsze mam problem
mi te słoiki nie ukrywam były na rękę, robiłam "klik" 5 minut młoda zjadała i finito, a teraz no nie wyobrażam sobie tego
sęk w tym, że ona nie chce papek (chyba??) dałam jej wczoraj hippa z kawałkami, ale i tak odwracała głowę

napisz mi proszę gdzie kupowałaś te worki próżniowe i czy się sprawdziły
wcześniej miałam z innej firmy i mi trzymały (nie pamiętam jakiej, bo już dość stare były) a jak sobie pozamawiałam nowe to stare poszły w świat, oj ja głupia