• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2008

Hej!
Tymi, Kuba zdrowka chlopaki!!!!

Jesli ktoras bedzie miala info od Pat to dajcie znac,bo ja juz jak na szpilkach,conajmniej jakbym sama miala rodzic:-p

Dorka co u ciebie???

Renia daj znac co tam gin wypatrzyl ;-)

Ja ostatnio ciagle czasu nie mam,a wszystko przez ta pogode,bo jak tak fajnie to sie szlajam z Majka w poludnie ok 3 godziny,a potem z dwojka na placu zabaw. Projekty narazie porzucilam ,mam teraz 3 tygodnie przerwy,wiec zdaze cos kiedyc policzyc;-) W domu bajzel,czasem mnie najdzie to wieczorem sprzatam,ale z reguly to mi sie juz nie chce bo padnieta jestem po takich maratonach w dzien.

Oki uciekam,bo Majka juz w wozku spi,Widze,ze slonce wylazlo,wiec musze sie jeszcze przebrac w jakis odpowiedni outfit ;-)

reklama
Witam ale tu cicho:eek:
Kic dobrze ze z dziecmi lepiej:tak:
Renia no nie za bardzo sie czuje ale chyba to przez pogode?nie wiem,boli mnie glowa,Misia miala atak kaszlu w nocy:no: Okna nie myje bo pada:wściekła/y:
Zdrowka dla Tymka:tak:
Survi daj znac jak bedziesz mogla:tak:
Nie wiem juz co jest grane:eek: Ostatnio codzienie boli mnie glowa:dry:Skorcze mam przepowiadajace raczej, maly mniej sie niby rusza ale jak sie ruszy to az boli:eek:Czasami czuje jakby ruszal glowa w pochwie:no:
Mala znowu kaszle, nic innego jej nie dolega:eek:tzn w nocy i jak sie obudzila troche a teraz cisza:tak:Mam dosc spac oczywiscie nie moge co chwile pobudka na przewrod i jeszcze dzis kaszel Misi:wściekła/y:Pozniej oczywiscie nie moglam zasnac:no:
Dzis Hania(moja siostra) wraca do Wloch przyjedzie dopiero w sierpniu:-(Smutno mi troche:-( Oki juz nie marudze
Milego dnia

Hej:)
Pisała do mnie Pat:):)
"Jestem po badaniach,ale nic nowego.Mają mi w końcu krew pobrać i nawet ciśnienie zmierzyli;)jutro wyniki i decyzja,ale słyszałam jak ordynator mówiła, że po weekendzie cc (tylko kwestia po którym :P ) Klimaty nadal jak sprzed 50 lat, więc leżę i chłonę ;) "

Odpisałam, żeby się dzielnie trzymała i nadal informowała:) oczywiście pozdrowiłam od wszystkich:happy2:

Także Pat już na wylocie:-p:-D

aż mi ciary przeszły jak przeczytałam

Kic informuj na bieżąco

Dorka głowa pewniecie boli bo ciśnienie jak nienormalne skacze
a ten kaszel pewnie od kataru
u nas zawsze jak tylko pojawi się katarek to zaraz kaszel bo spływa po tylnej ścianie
tym razem mamy mokry, ale najważniejsze czyszcenie nosa

ja dzis lewa zupełnie
a nerwa mam jakiegoś mega mega
oczywiście cierpliwości dzięki temu brak;-)

ide się szykować do gina
a Tymiego chcemy do cioci podrzucić
on już cały w skowronkach, że do niej jedzie

Kolejne wieści od Surv
" Muszą mnie chyba trzymać 3 dni, bo kasa na nfz;) ale ktg ładne, Sara rusza się, więc będę negocjować przepustkę, jeśli cc byłoby dopiero 4 maja. Dam znać jutro!"

Tak, więc czekamy, ale już niedługo, i Sara będzie z nami:-)

Myśmy byli troszkę na placu zabaw, ale u nas dość chłodno i wiatr mocny:/ a ja zdycham bo mnie boli to miejsce po tym zębie:confused:nie wiem czy panikować i jechać na kontrol czy czekać:eek:mam nadzieję, że wszystko się dobrze goi:cool2:

no to super, ze Surv spokojniejsza, że z malą oki;-)

ja wróciłam od gina
wszystko gra
pozamykana nie skracam się więc powinnam do 16-go dotrwać
mały waży 2,6 i nie jest kolosem
ja zreszta za 3 tyg przybrałam tylko 0,5kg, ale pewnie przez ta zgage bo musze bardzo uważać na to co i ile jem a i tak ją mam

Tymi markotny ale on zauważyłam lubi sie nad sobą użalać i pieścić
typowy facio
jutro zobacze co się bedzie działo
jak będzie rzeczywiście źle dzwonię do lek - trudno majówka w domu bez znajomych, którzy maja z synem do nas wpaść jeszcze tak przed końcem ciązy

Dorka mam nadzieję, ze sie trzymasz;-)

dobrej nocki wszystkim

Cześć, widzę że dziewczyny już prawie się "rozpakowują" POWODZENIA:-)
Renia, Maks też coś ma katarek, na wszelki wypadek byłam z nim u lekarza,aby mi się nie rozłożył na weekend, podobno alergia daje o sobie znać.
Mnie też rozłożyło, wczoraj to byłam nieprzytomna.

Hej!a mnie dopadla bezsennosc:angry:G poszedl na 6 do pracy i mnie obudzil:dry:Mam nadzieje ze uda mi sie przysnac jeszcze:tak:
Renia trzymam sie jeszcze:tak: To samopoczucie chyba jednak od cisnienia,zobaczymy jak dzisiaj bedzie:tak:Skorcze sa ale przepowiadajace:tak:
Kic dzieki za info od Pat:tak:
Kamu u nas tez alergia:dry:
Dzisiaj z Misia byl spokoj cala noc spala bez kaszlu:tak:Zobaczymy jak rano bedzie:tak:
ok zajrzę pozniej:tak:

Witam:)
My już na nogach, tym razem Liwa postanowiła wstać po 6:dry:mała zołza już szaleje, pewnie zaraz Kubę obudzi tym gadaniem swoim:dry:nocka w ogóle jakaś kiepska, nie wiem ile się Liwa razy budziła do tego ten cholerny ból po tym zębie:dry:
Widzę piękne słonko za oknem:) lecę dziś do fryzjerki się podciąć, a potem pewnie do parku:tak:
Dorka ciesz się że jeszcze możesz do łóżka wskoczyć:-pżyczę Ci żeby Franek był mega śpiochem, żebyś mogła sobie swobodnie odespać te ciążowe niedospanie:happy2:
Renia no to super, że Ignaś się na razie do nas sam nie wybiera, starczy emocji;-)zdrówka dla Tyma, oby nic się nie wykluło:tak:
Kamu zdrówka!

Miłego dnia!

reklama
No u nas to norma,ze juz na nogach jestesmy wszyscy i to od 6:-p
Maciek to nawet dluzej niz Majka pospal,bo ta mala malpa wstala o 5.30. Oooooch co za dzieci:confused:
Teraz juz marudna bo spiaca znow.
Jakos tak zaczela sie szybciej w nocy budzic bo juz o 2-3,a przeciez byl czas, ze dopiero ok 4 jadla,no wiec i rano wczesniej wstaje.Myslalam,ze w ogole dluzej pospi bo na noc zjadla 270 ml z kleikiem:szok:,ale dpa.
Zaraz do p-la jedziemy,potem na szybkie zakupy bo ziemniaczki mlode dla malej na zupe,ugutuje i o 10 wychodzimy.Dzisiaj maja byc 24 stopnie:szok: Pewnie dopiero wieczorem dotrzemy do chaty.
Milego dnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry