post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
HEj Hej
Jestem wkońcu
Kc...hmm ja tam siersciuchów nie lubię, tzn. miłe są i wogóle ale ostatnio mamy takie egzemplarze że normalnie...ech...cały ogród mają za kuwetę to przyłażą mi na balkon żeby mi do doniczki na...... powiedziałam never ever .
Co do psiny to narazie też szaleje, uwielbia kopać
.. będziem ją sterylizować w schronisku bo to jeden z punktów umowy adopcyjnej. spoko jest ale jak narazie to szalone dziecko 
moje dzieciaki katar w przedszkolu podłapały, podleczyłam w weekend i jutro mam nadzieję pójdą, zwłaszcza że katar głównie rano a potem luz, młody zadowolony z przeszkola ale w czwartek przyniosłam całą reklamówkę ciuchów...mokrych..juz siły nie mam na to jego lanie w pory.ggrrrr
Kic, Izabelka..jeśli chodzi o rechabilitację to mamy iść z młodą ale w sprawie klatki bo dysproporcja jakaś jest i się pogłębia, nóżki lekko do środka i młody to też krzywi, jak narazie zakupiliśmy takie sandałowate w okolicznym sklepie i mają jako pantofle do przedszkola
oo
takie
młody ma takie tylko na ładniejszej podeszwie
Ani-But - obuwie zdrowotne dla dzieci.
a młoda takie
na jesień i zimę mamy wysokie a na wiosnę się zobaczy
młodej się te podobały
to może zakupimy
poza tym jakaś zalatana jestem
miałam fotki wkleić i jakoś schodzi.
Może dlatego że szyję ostatnio namiętnie i załatwiam różne rzeczy.
teraz już musze do spania ale jutro wieczorkiem zaglądnę bo może trochę odsapnę.
paa
Jestem wkońcu
Kc...hmm ja tam siersciuchów nie lubię, tzn. miłe są i wogóle ale ostatnio mamy takie egzemplarze że normalnie...ech...cały ogród mają za kuwetę to przyłażą mi na balkon żeby mi do doniczki na...... powiedziałam never ever .
Co do psiny to narazie też szaleje, uwielbia kopać
moje dzieciaki katar w przedszkolu podłapały, podleczyłam w weekend i jutro mam nadzieję pójdą, zwłaszcza że katar głównie rano a potem luz, młody zadowolony z przeszkola ale w czwartek przyniosłam całą reklamówkę ciuchów...mokrych..juz siły nie mam na to jego lanie w pory.ggrrrr
Kic, Izabelka..jeśli chodzi o rechabilitację to mamy iść z młodą ale w sprawie klatki bo dysproporcja jakaś jest i się pogłębia, nóżki lekko do środka i młody to też krzywi, jak narazie zakupiliśmy takie sandałowate w okolicznym sklepie i mają jako pantofle do przedszkola
oo
takie
młody ma takie tylko na ładniejszej podeszwie
a młoda takie
na jesień i zimę mamy wysokie a na wiosnę się zobaczy
młodej się te podobały
to może zakupimy
poza tym jakaś zalatana jestem
miałam fotki wkleić i jakoś schodzi.
Może dlatego że szyję ostatnio namiętnie i załatwiam różne rzeczy.
teraz już musze do spania ale jutro wieczorkiem zaglądnę bo może trochę odsapnę.
paa
zamierzam wymyć buciki po Kubie i porobić zdjęcia żeby wystawić na all, ale zobaczymy co mi z planów wyjdzie
no i on w domu nie śpi (nie pozwoliłam) tylko u M w warsztacie. Już kilka razy próbowali go wpuścić do domu ale niestety kategorycznie mówię nie
dopiero co wychodzę z włosów po psie (a już go nie mamy prawie 2 lata) nie chce już tego syfu, oj nie

Próbowałam negocjować, że może by nie antybiotyk, ale mnie pan doktor postraszył, że zapalenia płuc dostanę, to trudno przemęczymy ten tydzień...tylko szkoda, że wychodzić nie mogę, bo jutro róże mają przyjść, a R nie umie posadzić

Kasiu zrobiłam jak mówiłas-po 5 min się uspokoiła; może to metoda