reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Uff na reszcie wieczór:confused2:
Moje już w łóżkach, mam nadzieję że szybko padną:cool2:Kuba pewnie raz, dwa gorzej z Liwką:confused2:

Chciałam nadrobić zaległości serialowe, ale chyba nici z tego, bo Liwka gdzieś posiała pilot z enki:crazy::confused2:

Także pobuszuję na chomiku i pościągam piosenki do p-la:-p

spokojnej nocki!

reklama
Witam z ranka po nocy do bani: Saruni katar się rozkręcił i doszła gorączka więc budziła się co godzinę i dopiero teraz trochę mocniej przysnęła, Wicek pół nocy od kataru wymiotował, a dzieci starsze rozmarudzone masakrycznie poszły spać koło północy:wściekła/y: I pomyśleć że jak miałam tylko Flo i ona chorowała to uważałam, że to sajgon:-p w ramach zasady: masz za mało na głowie weź sobie kozę, niespodziewanie wpadła jeszcze moja dawno niewidziana koleżanka, bo była niedaleko w ramach wakacji na rowerze i okazało się, że noclegu w okolicy znaleźć nie może, no to wzięłam ją do siebie...i w sumie dobrze, bo dwie godziny rozmów o czym innym niż niemowlęce kupy działa naprawdę ożywczo:-) R co prawda mocno nadęty, że każę umierającemu dziećmi się zajmowac, ale przez ostatnie 4 lata nie brał urlopu ani razu, gdy ja z Flo byłyśmy chore, więc jak raz będzie odwrotnie, to go nie zabije:-p

Dorka i jak z oczkami Frania?

zdrówka dla wszystkich chorowitków - ma nadzieje, że to takie mocne wejście na początek sezonu, a potem dzieciaki już nie będą chorować:tak:

dzień dobry :-D
u mnie cisza w domku, nawet pies siedzi cicho-nareszcie; mam na 9.30 więc wszystko na spokojnie uf
Współczuję chorób u wszystkich, zdrówka; byłam u peiatry wczoraj, żeby skierowanie dał na ćwiczenia korekcyjne w przedszkolu to dr powiedział, że po 80 dzieci dziennie przyjmuje :szok:

Surv u mnie najgorzej jak mąż choruje :-) ale cieszę się razem z Tobą, że Sarunia tylko na noc ma szyny :tak:

wczoraj zajechałam do rodziców wieczorkiem na pogaduchy, bo chyba ze 2 tyg się nie widzieliśmy (bezpieczna granica) to za to mąż nabdyczony; czasami mam dość takiego zachowania

Kasiu mąż poszedł; nagadał pani, pani jemu i tyle; powiedział, że takim zachowaniem klientów sobie odbiera; on oczywiście niczemu nie winna

cuż miłego dzionka!

Witam z pochmurnego Tarnowa
Chłodno, pada, pogoda barowa, kompletnie nie nadająca się na siedzenie w pracy:dry:
Izabelka, a wady postawy ma stwierdzone? U nas w przedszkolu co roku jest badanie. I od tego uzależniam wysłanie na korektę - jest w przedszkolu i solidna, dobra, a nie taka "na odwal się"
Surv, ale masz zamieszanie... Zdróweczka dla Rodziny!
Kic, co teraz oglądasz?

witam na szybko:)
Kasia teraz "Julkę" i "Prawo Agaty" no i "masterchef" (cholerka jak to się pisze:-p) no i w sumie nic więcej-nie mam czasu:/
Surv ło matko to rzeczywiście Was rozłożyło!zdrówka!super takie klachy:tak:
Iza na 9.30 i o 7 już na nogach?;-):-D

Hej ja dzis na szybko,zaraz lece obiad robic bo G dzis do 14:tak:O 17 ide na integracje z pracy,wiec malo czasu;-)
Franek nie ma zapchanych kanalikow:tak:Ma duza przegrode nosa,G sie smieje ze ma nos boksera:-Di mu sluzowka zatyka kanaliki,teraz jak mu robie inhalacje nie lzawi i nie ropieje oczko:tak::tak:Mamy nawilzac 4 razy dziennie nos:tak:
Survi ale sajgon:szok:
Dobra spadam,milego dnia

Kic, ja tez Prawo Agaty i jeszcze Lekarze, Przyjaciółki, Paradoks. Jak dobrze, że mogę nagrywać ;-) Dobrze, że nie ma YCD;-)
Dorka, to chyba spokodiagniza no nie? Udanej integracji!

Dorka super wieści :tak:
Kasiu pediatra stwierdził i ortopeda więc myślę, że racja, zresztą widać gołym okiem krzywe nogi :confused:
byliśmy dzisiaj na zamku w restauracji- bajka ;-) arcydzieło dostałam, aż szkoda było jeść; pycha

Cześć
Surv,to was rozłożyło, ale fajnie,że była u Ciebie koleżanka, takie spotkanie dobrze robią.
Madzia, faktycznie jest takie prawo,że nie musi Ci przyjąć rzeczy używanych, ale ja bym jej wystawiła negatywa, za takie coś.
Renia, dzięki.Na pewno Ci się ampułki przydadzą. Załatwiłam ten pulmicort
My dziś z młodym u lekarza na kontroli. Powiedziała ,że jak na 4 dni leczenia to jest bardzo dobrze,ale do przedszkola najwcześniej środa-czwartek:-(
Ja sobie siedzę sama, Maks śpi,d dziś nie przyjechał,bo jutro muszą pracować

reklama
Witam rankiem:)
Oczywiście jak nie muszę wstać do pracy to Kuba zarządził pobudkę o 6.30, zaczął beblać dość głośno i obudził Liwkę, tak więc o 7 już byliśmy wszyscy na nogach:sorry2:

Iza mniam, mniam:)
Kamu zdrówka dla Maksia!
Dorka widzę, że zaczynasz się dietować:) coś konkretnego?? ja chyba zacznę jednak Dukana, nijak nie umiem tych 5 kg zrzucić:-(

U nas na razie b.zimno ale mam nadzieję, że potem będzie lepiej i zaliczymy długi spacerek:tak:

miłego dnia!

Do góry