Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Sprawdziłam dziś konto i transakcja z bankomatu jest jedna,czyli chyba ta co wyjęłam kase jeszcze raz. Oby ;-)

Ciągle ma z tym problem, tym bardziej teraz , gdzie jego sala jest na górze, maluchy na dole i to własnie na dole sie dzieci rano zbierają,a przecież on jest już starszakiem

Po lekarzu ok,Misia oczywiscie osluchowo "czysta", ale wyskoczyly jej takie krosty i lekarka mowila ze to bakteryjne jakies
,wiec ma zakaz zblizania sie do F i do konca tyg nie idzie do przedszkla
F ok tylko katar,inhalacje wit C,Fenisti
(zeby nie bylo za kolorowo;-)). U nas w przedszkolu tak samo dzieci zbieraja sie na dole w jednej sali
Przez 2 godzi spokojnie G da rade

Maly spi,Misia robi balagan
Ja robie mus z jablek,G idzie dzis na zebranie do Misi
Na spacer raczej nie pojdziemy:-(Moze pozniej ja sama wyskocze z F
http://www.joemonster.org/art/21031/Matka_roku_2012
na co ja, że owszem odkurzyłam; a ona tak: proszę pani ten dywanik nie był odkurzany; musiałam go ręcznie czyscić; gdybym go wrzuciła do pralki, to by się zepsuła

ja tam rzadko buty kupuję przez all ale inne rzeczy mi się zdarza więc wolę mieć na liście nie uczciwą babę
a tak w ogóle jaki rozmiar ma Maja?