reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Flo poszła do przedszkola pociągajaca, nosa wydmuchać nie chciała, bo twierdziła, że to pewno krew i już przestała lecieć - lekarz domowy się znalazł:-p Zobaczymy jaka wróci, ale u nas dziś gorąco, to może słońce zarazę wypali:tak: Reszty dzieciaków na razie nie zaraziła, choć Sara śpi podejrzanie dlugo, ale na chorą nie wygląda, tylko pewno odsypia to, że wstałyśmy dziś o 4.30:wściekła/y: O właśnie już stęki słysze, znaczy się odespała:dry:

Pabla, to powodzenia we wdrażaniu się do pracy, oby w miarę bezproblemowo poszlo. Dobrze, że dziewczyny placowki lubią, to będziesz mieć mniejszy stres może?;-) A Lenka ile jeszcze w gipsie ma chodzić?

Post, sto lat dla mlodego uwodziciela:-) Pewno w przedszkolu panie i kolezanki leżą teraz przed nim pokotem i spełniają wszystkie zachcianki:-D

Madzia, sto lat! Posłusznego męża i takichże dzieci:tak:

no i tyle pisania, bo syrenka już wyje: idę sprawdzić jaki efekt w pielusze dały ziemniaczki ze szpinakiem:-p

reklama
Dzięki za życzenia! :-)

u nas dziś gorąco, to może słońce zarazę wypali:tak:

Też mam taką nadzieję;-)

Właśnie wróciłyśmy z obiegówki po sklepach. A sobie prezenet zrobiłam,a raczej komuś, niech to szlag, zostawiłam 50 zł w bankomacie:wściekła/y:

Oj młoda mi tu meble z dzikimi okrzykami przestawia,więc ida ja karmić i do p-la śmigamy.

Madziu-ja kiedyś 100 zł zostawiłam, gadałam przez tel, wypłaciłam kasę, kartę zabrałam a kasy zapomniałam. Dopiero w sklepie się zorientowałam.
machnęłam na to ręką bo co zrobić i byłam bardzo zaskoczona jak po jakimś mcu, bez mojej ingerencji, bank oddał mi tą kasę na konto. Chyba nikt nie wziął tej 100 zł, tylko bankomat wciągnął z powrotem, wyszło pewnie to na jakichś rozliczeniach bankowych i zwrócili:-) życzę żeby u Ciebie też tak było!
dobra,panny śpią, pan małżonek naburmuszony też to i ja idę w kimę!

aa dziękować dziękować

Okazuje się że mam złote dziecko, albośmy mu dużo nagadali o przedszkolu :), został ładnie choć lekko onieśmielony, młodą za rączkę trzymał :). Dzwoniłam o 10tej jak już był w swojej grupie bez młodej i grzeczny podobno bardzo ładnie się bawił. Jakaś Pani wożna przy leżakowaniu głaskała po rączce no bo wkońcu pierwszy dzień był i On jej głęboko w oczy patrzył, to mi potem zeznała inna Pani Woźna że tamta sobie wszystkie grzechy prawie przypomniała tak ją prześwidrował :), znaczy chyba włączył opcję bajeru na oczka, choć teraz ma opcję na słodki uśmiech, tulenie i dzielenie się wszystkim :)
zadowolonego odebrałam i chce jutro iść a to najważniejsze
potem pojechaliśmy szukać producenta butów ortopedycznych bo wyszło ze młody krzywi stopy do środka i młoda minimalnie też, kupiliśmy jak narazie takie sandałki jako pantofle do przedszkola, jesienne wysokie mamy a na wiosnę znowu coś zakupimy :)
zdecydowanie taniej niż na necie i w sklepach.
Urodzinki udane, zdjęcia wkleję ale jutro bo dzisiaj jeszcze muszę pranie złożyć i allegro przegądnąć i do spania :)
PAbla..ale fart z tą kaską, Madzia, może jednak? ja mam takie szczęście że mi Panie często źle wydają na moją korzyść ale zawsze sie przyznaję :), kiedyś w kiosku chyba 10 zeta dałam a mi pani do 100 wydała :), a może właśnie bankomat wciąga tą kaskę po jakimś czasie? zapytaj wujka Googla :)
Koleżanka urodzinki miała, to życzę grzecznego męża i dzieci wesołych bo grzeczne to wiesz...ale zdrowych w takim razie :)
dobra lecę, do jutra
Dorka..a inhalujesz Frania? nawet samą solą? to pomaga , a do wyciągania polecam katarek, ten do odkurzacza, nie namęczysz się tak (ja to normalnie się zawsze natleniałam strasznie :)) a i więcej wyciągnie w krótkim czasie, zdrówka dla chłopaka bo takie maleństwo to się męczy a mama razem z nim :(
oki lecę dalej pa

hej
latam od rana, dzieci katary mają też, trudno
wczoraj bylam na zebraniu u Oskara; mamy głoskowanie ćwiczyć;
Kic zobaczy czy doszło mailem i daj znac
milego dnia!

Hej!
U Olgi zebranie zaliczone, dziś u Miśka.
Post, ciotki widziały, że CInek zachowa sie jak zuch!
Pabla nieźle. Nie słyszałam o "wciagających" bankomatach. Madzia, może i Tobie się uda!

Witam, u nas juz lepiej ale jeszcze Misia w domu jutro pojdzie do przedszkola.Dzis idziemy do pani doktor jeszcze osluchac,ale pewnie i tak osluchowo bedzie ok:tak:
Post ja caly czas robie Frankowi inhalacje z samej soli wlasnie bo nie wiem jakie dawki tych lekow co ma Misia:tak:Brawo dla Cinka:tak:
Madzia sto lat!!!!!!Trzymam kciuki zeby jednak bankomat "wciagnal" Twoja kase:tak:
Kasia ostatnio moja siostra(ta co przyleciala z Irlandii) tez zapomiala pieniedzy z bankomatu wziasc,a w banku jej powiedzieli ze jak w ciagu ilus tam sekund nikt nie wezmie kasy to bankomat bierze ja z powrotem:tak:
Pabla ja Ci zazdroszcze ze tyle siedzialas w domu z Sonka,ja niestety na poczatku grudnia musze wrocic do pracy:-(
Iza Misia tez jeszcze katar ma ale pojdzie juz do przedszkola:tak:
No i sobie popisalam juz maly sie obudzil,pewnie bedzie glodny:tak: W piatek mam isc na integracje z pracy zobaczymy jak wyjdzie,mleko mam sciagniete:-D
Milego dnia zycze

reklama
WItam

Pabla mam prośbę duuużą:) tam w tym sklepie a raczej outlecie są buciki formy Superfit w bardzo atrakcyjnych cenach - ok 40zł (gdzie w sklepie firmowych to koszt 100-300zł) chciałabym Cię prosić żebyś mi kupiła dla Kuby rozmiar 26 (wkładka nie mniej niż 17cm) o coś takiego SUPERFIT, rozm 25 (2574333724) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. nie musi być identyczny model tylko coś w ten deseń z takimi dziurkami na ciepłą jesień i początki wiosny:) oczywiście ja Ci kasę przeleję za nim pójdziesz wraz z kosztami wysyłki :)

sory że tylko o sobie ale mam duuużo pracy :/

Do góry