reklama
pabla27
Fanka BB :)
Kolakinka - niestety nie pomogę, nie wiem.
Kasia-ale spanko miałaś! super!
dołączam do mam zakatarzonych dzieci - Lena się trzyma ale Sonia kicha non stop. Zobaczymy, może jakoś inhalacjami wygonię ten katar.
Dziś byłyśmy w Teatrze Małego Widza- dziewczyny zadowolone, Sonia wpatrzona była ze 30 min, stała i oglądała:-)
Mała właśnie zasnęła przy cycku, bo dziś bardzo rano wstały ( 06:30
), spała w dzień niecałe 1,5 godz więc teraz padła jak kawka. Lena czeka na Misia w niebieskim domku i też do spanka. A ja mam Nesbo do poduszki:-)
Kasia-ale spanko miałaś! super!
dołączam do mam zakatarzonych dzieci - Lena się trzyma ale Sonia kicha non stop. Zobaczymy, może jakoś inhalacjami wygonię ten katar.
Dziś byłyśmy w Teatrze Małego Widza- dziewczyny zadowolone, Sonia wpatrzona była ze 30 min, stała i oglądała:-)
Mała właśnie zasnęła przy cycku, bo dziś bardzo rano wstały ( 06:30

Który Nesbo? Ja teraz czytam też skandynawską sensację, ale strasznie dziwna narracja - dziwnie się czyta
Pabla, czy Ty czytałaś serię Pieśń Lodu i Ognia?
Kurcze, tak długo dziś spałam, a tu już mnie ścina. O co chodzi???

Pabla, czy Ty czytałaś serię Pieśń Lodu i Ognia?
Kurcze, tak długo dziś spałam, a tu już mnie ścina. O co chodzi???
survivor26
Mamy lipcowe'08
Kasia, jakiś bezwład chyba wisi w powietrzu, bo ja od paru dni jestem nei do życia, cały dzień chodzę wściekle śpiąca, a jak mam cokolwiek zrobić, to godzinę zastanawiam się, czy to warto - jakieś przesilenie jesienne, albo co?
Za to dzieci przeciwnie, Sara wczoraj aż do wieczora praktycznie nie spała, a i w nocy budziła się częściej niż zwykle, bo sobie pogadać chciała
Ja też mam fazę na skandynawski kryminał akurat:-) Siostra mi z Wrocka dowozi, bo zasoby miejscowej biblioteki przeczytalam już całe
A jeśli chodzi o narrację, to niestety są błędy tłumaczeniowe, zwłaszcza w kryminałach szwedzkich i sporo dosłowności, stąd wrażenie dziwnej narracji - takie zboczenie zawodowe, że nie mogę czytać bez wyłapywania potknięc tłumaczy:-)
Kurczę, fajna pogoda się robi, do ogrodu bym poszła, ale dziś odpust we wsi, więc mogę co najwyżej grzebać w największych krzaczorach, żeby mnie nikt nie dojrzał

Ja też mam fazę na skandynawski kryminał akurat:-) Siostra mi z Wrocka dowozi, bo zasoby miejscowej biblioteki przeczytalam już całe

Kurczę, fajna pogoda się robi, do ogrodu bym poszła, ale dziś odpust we wsi, więc mogę co najwyżej grzebać w największych krzaczorach, żeby mnie nikt nie dojrzał

Sylcia 31
Mama Olki i Wiki
Witam
Dawno mnie nie było, ale najpierw małża miałam, już pojechał, a potem komp miał awarię, taką większą, już jest w miarę, ale mam się liczyć z tym że jak padnie to trza nowy
Trochę was poczytałam, ale było sporo i nie wiem co komu, sorki
Kic widzę super nauczycielka, u nas aż tak fajnych nie ma
Moja Wiki w przedszkolu w miarę, tylko jeden dzień płaczu na razie.I mam nadzieję że tak już zostanie.
Kasiu ja teraz czytam Pieśń Lodu i Ognia, trochę utknęłam przy Uczcie dla Wron(tom4,książka 5) przy chłopie się nie dało
A pierwsze 2 opasłe tomy połknęłam nadzwyczaj szybko, jest fajna kniga, szybko się czyta 
No i nie wiem co jeszcze ale teraz będę już częściej.
Miłego dnia, u nas coś pochmurno :-)
Dawno mnie nie było, ale najpierw małża miałam, już pojechał, a potem komp miał awarię, taką większą, już jest w miarę, ale mam się liczyć z tym że jak padnie to trza nowy

Trochę was poczytałam, ale było sporo i nie wiem co komu, sorki

Kic widzę super nauczycielka, u nas aż tak fajnych nie ma

Moja Wiki w przedszkolu w miarę, tylko jeden dzień płaczu na razie.I mam nadzieję że tak już zostanie.
Kasiu ja teraz czytam Pieśń Lodu i Ognia, trochę utknęłam przy Uczcie dla Wron(tom4,książka 5) przy chłopie się nie dało

No i nie wiem co jeszcze ale teraz będę już częściej.
Miłego dnia, u nas coś pochmurno :-)
pabla27
Fanka BB :)
Kasiu- czytam Nesbo " Upiory ",
Pieśń Ognia i Lodu już jakiś czas temu skończyłam i czekam aż wyjdzie kolejny tom.
mnie też wciągnęły te skandynawskie kryminały, przebrnęłam przez Mankella, Lackberg, teraz Nesbo kończę.
a Ty co teraz czytasz?
u nas też ładna pogoda,pewnie niedługo na spacer pójdziemy. Narazie czekam aż się rosół ugotuje, dziewczyny się bawią.Zaraz robię Sonii inhalacje bo gluty ma duże a jutro do żłobka idzie.
Pieśń Ognia i Lodu już jakiś czas temu skończyłam i czekam aż wyjdzie kolejny tom.
mnie też wciągnęły te skandynawskie kryminały, przebrnęłam przez Mankella, Lackberg, teraz Nesbo kończę.
a Ty co teraz czytasz?
u nas też ładna pogoda,pewnie niedługo na spacer pójdziemy. Narazie czekam aż się rosół ugotuje, dziewczyny się bawią.Zaraz robię Sonii inhalacje bo gluty ma duże a jutro do żłobka idzie.
Witam! Dziś tak długo nie pospałam. Znów boli mnie głowa. Coś Surv faktycznie w tym powietrzu jest niefajnego
Nesbo czytałam Pierwszy śnieg - super! Wczoraj skończyłam kolejny tom książek Lackberg - została mi jeszcze "Syrenka" i "Latarnik" z serii a teraz czytam Mons Kallentoft "Ofiara w środku zimy" i to mi się tak dziwnie czyta

Nesbo czytałam Pierwszy śnieg - super! Wczoraj skończyłam kolejny tom książek Lackberg - została mi jeszcze "Syrenka" i "Latarnik" z serii a teraz czytam Mons Kallentoft "Ofiara w środku zimy" i to mi się tak dziwnie czyta

Oj widze , dziewczyny zaczytane! ja jakos weny nie mam, ani fajnych ksiazek,moze bym poczytala,ale do bibliteki mi sie nie chce isc
kurka polskich znakow nie mam, sorki
Survivor troche zabawy jest z tym wystawianiem,faktycznie caly dzien przesiadzialam nad opisami + 1 wieczor
i 1 popoludnie nad zdjeciami,a i tak mi niektore wyszly do bani
My sie tez inhalujemy i jakby lepiej. Dzisiaj nocka przespana,ale o 6 pobudka i spania juz nie bylo.
Wlasnie czoraj byla inhalacja przy misiu w niebieskim domku,to normalnie 10 min bezruch
U nas dzisiaj goraco,pranie saciagalam i wieszalam na balkonie to sie wytrzymac nie dalo.
Majka tez na balkonie spi i juz cala mokra.
Chlopy na gieldzie,a ja moze cos poprasuje,a sie uzbieralo ze hoho

jak na t patrze to mi sie odechciewa.
Kolakinka wydaje mi sie ,ze mozna,ale pewna nie jestem.

kurka polskich znakow nie mam, sorki
Survivor troche zabawy jest z tym wystawianiem,faktycznie caly dzien przesiadzialam nad opisami + 1 wieczor

My sie tez inhalujemy i jakby lepiej. Dzisiaj nocka przespana,ale o 6 pobudka i spania juz nie bylo.
Wlasnie czoraj byla inhalacja przy misiu w niebieskim domku,to normalnie 10 min bezruch

U nas dzisiaj goraco,pranie saciagalam i wieszalam na balkonie to sie wytrzymac nie dalo.
Majka tez na balkonie spi i juz cala mokra.
Chlopy na gieldzie,a ja moze cos poprasuje,a sie uzbieralo ze hoho

Kolakinka wydaje mi sie ,ze mozna,ale pewna nie jestem.
Hejka
Madzia no właśnie te zdjęcia i opisy a potem jeszcze wystawić ech nie dla mnie
chociaż przydałoby się to powystawiać bo nawet nie mam komu porozdawać:/ z drugiej strony szkoda mi tak oddać praktycznie nowe ciuchy:/ u nas aż tak gorąco nie ma, może jutro dojdzie ciepełko
Ja tam za dużo też nie czytam, normalnie nie mam czasu, już i tak na moje forum czasu brak, ja jakoś namiętnym molem książkowym nie jestem
ostatnio czytałam jakieś romansidło "zdarzyło się nad jeziorem Mystic"
ale fajne było 
Surv wow dobra Sara jest, moja Liwka bez spania ani rusz!w dzień musi się kimnąć z 2 godziny bo jest nie do wytrzymania:/
Sylcia wybaczamy
M najważniejszy przecież

Pabla Ty z Wawy jesteś,słyszałaś o tym sklepie z butami Superfit w bardzo atrakcyjnych cenach??daj znać czy to nie w Twoich rejonach bo mam romans do jakieś warszawianki niedaleko mieszkającej

Moja Liwka i M śpią, Kuba z babcią "na wiesi" (jak to Kubulec gada
) obiad mam od wczoraj, więc luz. Piszę właśnie plan rozwoju i już mi się rzygać tym chce, po jaką cholerę taka biurokracja to ja nie wiem:/
Prasowania cała sterta może dziś wieczorem to w końcu machnę, bo już rośnie pod sufit,a tu kolejna partia się suszy a następna w pralce do wrzucenia :/
Izabelka mam ogromną prośbę, wysłałabyś mi Twój plan rozwoju na mianowanego na mojego maila?? pliss bo oszaleję z tym :/:/:/
Madzia no właśnie te zdjęcia i opisy a potem jeszcze wystawić ech nie dla mnie
Surv wow dobra Sara jest, moja Liwka bez spania ani rusz!w dzień musi się kimnąć z 2 godziny bo jest nie do wytrzymania:/
Sylcia wybaczamy
Pabla Ty z Wawy jesteś,słyszałaś o tym sklepie z butami Superfit w bardzo atrakcyjnych cenach??daj znać czy to nie w Twoich rejonach bo mam romans do jakieś warszawianki niedaleko mieszkającej
Moja Liwka i M śpią, Kuba z babcią "na wiesi" (jak to Kubulec gada
Prasowania cała sterta może dziś wieczorem to w końcu machnę, bo już rośnie pod sufit,a tu kolejna partia się suszy a następna w pralce do wrzucenia :/
Izabelka mam ogromną prośbę, wysłałabyś mi Twój plan rozwoju na mianowanego na mojego maila?? pliss bo oszaleję z tym :/:/:/
reklama
Kic, ja czytam w czasie jazdy do pracy w autobusie, przed snem i w weekendy. Oj książka zawsze musi być
U nas nie ma takiego ciepełka jak u Was i na jutro też szału nie ma, ale ponad 20 stopni i owszem - fajnie, bardzo lubię taką pogodę
Wczoraj mieliśmy zabrać dzieciaki do kina na Dzwoneczka, ale były takie niedobre, że niestety

U nas nie ma takiego ciepełka jak u Was i na jutro też szału nie ma, ale ponad 20 stopni i owszem - fajnie, bardzo lubię taką pogodę

Wczoraj mieliśmy zabrać dzieciaki do kina na Dzwoneczka, ale były takie niedobre, że niestety