reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Surv, spałam długo, ale pogoda faktycznie tak do bani, że bez kilku kaw nie da rady. A poszłam spać koło 23 - więc bez szału, normalna pora dla Post ;-)

reklama
Kolakinka - niestety nie pomogę, nie wiem.
Kasia-ale spanko miałaś! super!
dołączam do mam zakatarzonych dzieci - Lena się trzyma ale Sonia kicha non stop. Zobaczymy, może jakoś inhalacjami wygonię ten katar.
Dziś byłyśmy w Teatrze Małego Widza- dziewczyny zadowolone, Sonia wpatrzona była ze 30 min, stała i oglądała:-)
Mała właśnie zasnęła przy cycku, bo dziś bardzo rano wstały ( 06:30:no: ), spała w dzień niecałe 1,5 godz więc teraz padła jak kawka. Lena czeka na Misia w niebieskim domku i też do spanka. A ja mam Nesbo do poduszki:-)

Który Nesbo? Ja teraz czytam też skandynawską sensację, ale strasznie dziwna narracja - dziwnie się czyta:sorry:
Pabla, czy Ty czytałaś serię Pieśń Lodu i Ognia?
Kurcze, tak długo dziś spałam, a tu już mnie ścina. O co chodzi???

Kasia, jakiś bezwład chyba wisi w powietrzu, bo ja od paru dni jestem nei do życia, cały dzień chodzę wściekle śpiąca, a jak mam cokolwiek zrobić, to godzinę zastanawiam się, czy to warto - jakieś przesilenie jesienne, albo co?:tak: Za to dzieci przeciwnie, Sara wczoraj aż do wieczora praktycznie nie spała, a i w nocy budziła się częściej niż zwykle, bo sobie pogadać chciała:wściekła/y:

Ja też mam fazę na skandynawski kryminał akurat:-) Siostra mi z Wrocka dowozi, bo zasoby miejscowej biblioteki przeczytalam już całe:sorry: A jeśli chodzi o narrację, to niestety są błędy tłumaczeniowe, zwłaszcza w kryminałach szwedzkich i sporo dosłowności, stąd wrażenie dziwnej narracji - takie zboczenie zawodowe, że nie mogę czytać bez wyłapywania potknięc tłumaczy:-)

Kurczę, fajna pogoda się robi, do ogrodu bym poszła, ale dziś odpust we wsi, więc mogę co najwyżej grzebać w największych krzaczorach, żeby mnie nikt nie dojrzał:-D

Witam
Dawno mnie nie było, ale najpierw małża miałam, już pojechał, a potem komp miał awarię, taką większą, już jest w miarę, ale mam się liczyć z tym że jak padnie to trza nowy :baffled:
Trochę was poczytałam, ale było sporo i nie wiem co komu, sorki :sorry:
Kic widzę super nauczycielka, u nas aż tak fajnych nie ma :rofl2:
Moja Wiki w przedszkolu w miarę, tylko jeden dzień płaczu na razie.I mam nadzieję że tak już zostanie.
Kasiu ja teraz czytam Pieśń Lodu i Ognia, trochę utknęłam przy Uczcie dla Wron(tom4,książka 5) przy chłopie się nie dało:-D A pierwsze 2 opasłe tomy połknęłam nadzwyczaj szybko, jest fajna kniga, szybko się czyta :tak:
No i nie wiem co jeszcze ale teraz będę już częściej.
Miłego dnia, u nas coś pochmurno :-)

Kasiu- czytam Nesbo " Upiory ",
Pieśń Ognia i Lodu już jakiś czas temu skończyłam i czekam aż wyjdzie kolejny tom.
mnie też wciągnęły te skandynawskie kryminały, przebrnęłam przez Mankella, Lackberg, teraz Nesbo kończę.
a Ty co teraz czytasz?
u nas też ładna pogoda,pewnie niedługo na spacer pójdziemy. Narazie czekam aż się rosół ugotuje, dziewczyny się bawią.Zaraz robię Sonii inhalacje bo gluty ma duże a jutro do żłobka idzie.

Witam! Dziś tak długo nie pospałam. Znów boli mnie głowa. Coś Surv faktycznie w tym powietrzu jest niefajnego:baffled:
Nesbo czytałam Pierwszy śnieg - super! Wczoraj skończyłam kolejny tom książek Lackberg - została mi jeszcze "Syrenka" i "Latarnik" z serii a teraz czytam Mons Kallentoft "Ofiara w środku zimy" i to mi się tak dziwnie czyta:sorry:

Oj widze , dziewczyny zaczytane! ja jakos weny nie mam, ani fajnych ksiazek,moze bym poczytala,ale do bibliteki mi sie nie chce isc:-p

kurka polskich znakow nie mam, sorki

Survivor troche zabawy jest z tym wystawianiem,faktycznie caly dzien przesiadzialam nad opisami + 1 wieczor:sorry: i 1 popoludnie nad zdjeciami,a i tak mi niektore wyszly do bani

My sie tez inhalujemy i jakby lepiej. Dzisiaj nocka przespana,ale o 6 pobudka i spania juz nie bylo.
Wlasnie czoraj byla inhalacja przy misiu w niebieskim domku,to normalnie 10 min bezruch:-D
U nas dzisiaj goraco,pranie saciagalam i wieszalam na balkonie to sie wytrzymac nie dalo.
Majka tez na balkonie spi i juz cala mokra.
Chlopy na gieldzie,a ja moze cos poprasuje,a sie uzbieralo ze hoho:szok::szok::szok: jak na t patrze to mi sie odechciewa.

Kolakinka wydaje mi sie ,ze mozna,ale pewna nie jestem.

Hejka:)
Madzia no właśnie te zdjęcia i opisy a potem jeszcze wystawić ech nie dla mnie:p chociaż przydałoby się to powystawiać bo nawet nie mam komu porozdawać:/ z drugiej strony szkoda mi tak oddać praktycznie nowe ciuchy:/ u nas aż tak gorąco nie ma, może jutro dojdzie ciepełko:)Ja tam za dużo też nie czytam, normalnie nie mam czasu, już i tak na moje forum czasu brak, ja jakoś namiętnym molem książkowym nie jestem :p ostatnio czytałam jakieś romansidło "zdarzyło się nad jeziorem Mystic" :D ale fajne było :p
Surv wow dobra Sara jest, moja Liwka bez spania ani rusz!w dzień musi się kimnąć z 2 godziny bo jest nie do wytrzymania:/
Sylcia wybaczamy :p M najważniejszy przecież ;) :)
Pabla Ty z Wawy jesteś,słyszałaś o tym sklepie z butami Superfit w bardzo atrakcyjnych cenach??daj znać czy to nie w Twoich rejonach bo mam romans do jakieś warszawianki niedaleko mieszkającej:p:p:p

Moja Liwka i M śpią, Kuba z babcią "na wiesi" (jak to Kubulec gada:D ) obiad mam od wczoraj, więc luz. Piszę właśnie plan rozwoju i już mi się rzygać tym chce, po jaką cholerę taka biurokracja to ja nie wiem:/
Prasowania cała sterta może dziś wieczorem to w końcu machnę, bo już rośnie pod sufit,a tu kolejna partia się suszy a następna w pralce do wrzucenia :/

Izabelka mam ogromną prośbę, wysłałabyś mi Twój plan rozwoju na mianowanego na mojego maila?? pliss bo oszaleję z tym :/:/:/

reklama
Kic, ja czytam w czasie jazdy do pracy w autobusie, przed snem i w weekendy. Oj książka zawsze musi być:tak:
U nas nie ma takiego ciepełka jak u Was i na jutro też szału nie ma, ale ponad 20 stopni i owszem - fajnie, bardzo lubię taką pogodę:tak:
Wczoraj mieliśmy zabrać dzieciaki do kina na Dzwoneczka, ale były takie niedobre, że niestety

Do góry