reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Cześć
Pabla odpisałam
Madzia w większości bankomatów jest tak,że jeśli w ciągu chyba ok 30 sek nie weźmiesz banknotów to wciągane są z powrotem
Maks już się nachodził do przedszkola i od poniedziałku siedzi w domu :-(
Szkoda,bo dziś mieli zdjęci. Inhalujemy się, swoją drogą nie ma ktoś odstąpić recepty ze zniżką na pulmicort, teraz kupić ten lek to jakaś masakra.
No i antybiotyk, a całe wakacje taki był zdrowiutki . Zaczęło się , u nas w przychodni to chyba połowa bloku wczoraj była
Wczoraj mieliśmy zebranie i 160 zł nie moje:-( a to dopiero początek
Debata była nas angielskim tylko 13 zł na miesiąc, a oni się zastanawiają, a warunek jest taki ,że albo cała grupa będzie chodzić ,albo nikt.

reklama
heloł
juz po śniadanku
popijam kawkę - moze coś pomoże?;-)
pogoda okrutna a młode dzis rekordy w spaniu
w sumie od 16tej do 7 rano z przerwami na jedzenie;-)

Kamu zdrówka dla Maksia
niestety nie mam recepty mam tylko kilka ampułek - jak chcesz to Ci podeślę

No i słysze, że jelitówka zaatakowała
właśnie teść poległ
normalnie jesień idzie i nie ma na to rady

życze miłego dnia i dużo zdrówka dla przedszkolaków i rodzeństwa

U nas pogoda się skiepściła - 15 stopni i kropi
Maksiu, zdróweczka. Moje się jeszcze trzymają, ale najbliższy kolega Miska chory
Ja też odkładam prasowanie, chyba na weekend
Izabelka i co mąż wywalczył w pralni?

Witam, wpadam na moment, bo wczorajszy wyjazd do Wrocka zaskutkował rozlożeniem się Flo i zarażeniem tatusia oraz wszystkich pozostałych dzieci:wściekła/y: Zaraz jedziemy, jak rumunska rodzina z taborem smarkaczy do przychodni: może znizkę chociaż w aptece dostaniemy za hurtowe zakupy:-p Zrobił się hardcore lekki, bo mam duże zlecenie na głowie i potencjalne chrzciny, które przelożymy jak dzieci nie wydobrzeją, ale może uda się jednak odbyć.

no i chciałam się pochwalić, że Sarunia rehabilituje się ślicznie: teraz ma szynę już tylko na noc nosić i kontrola dopiero za 3 miesiące, więc jest bosko:tak:

Więcej może uda się potem, jak zamknę się w chlewiku, żeby w ciszy popracować:-p

Survivor brawo!!!! dzielna Sara. Zdrówka dla wszystkich domowników!
Renia to ci Ignas pospał:szok: Jakiś taki dzien chyba wczoraj był,bo Maciek nam też usnał w drodze do CH ok 17,a przecież w przedszkolu niby spał normalnie. Więc się nam dzieci w aucie wyspały,bo akurat w korku staliśmy.
Za to w nocy zołza mała urządza sobie 1,5 -godzinne pobudki, a ja kursuję milion razy,zeby smokiem zatkać. O 7 nas Maciek obudził,więc teraz młoda juz poległa znów,a ja się kawą budzę.
Kicrym Majka ma teraz rozmiar 19-20. A i chętnie ci linka wkleję ku przestrodze:wściekła/y:Informacje o Użytkowniku rradeon2000
Napisałam maila,ze chcę butki zwrócić,a babka mi na to,ze przeciez pisała,że są używane,więc jak chciałam idealne to mogłam za 100 w sklepie sobie kupić,a nie za 12 zł u niej. Jasne,tylko nie o cenę tu chodzi a o opis,bo oprócz tego,że używane to napisała,ze w stanie bardzo dobrym,co dużo odbiega od rzeczywistości niestety:no: Jak jak pisze,że stan bdb to tak w rzeczywistości jest,że tylko minimalne ślady użytkowania widać.Napisała,że za przesyłkę mi nie zwróci,gdybym chciała odesłać,ale przecież ja za przesyłkę zapłaciłam też! To za 6 zł nie opłaca mi się ich odsyłać:no: Ciuszki tez kupiłam , kilka sztuk i tez nie jestem zadowolona,bo owszem napisała,że używane,ale nie napisała,ze z lumpeksu,a na jednej bluzeczce plastik z metki jest,chociaż bluzka widac ze używana:crazy:
No więc nie polecam!!

Za to moje aukcje idą mi w miare fajnie,ale też ceny były minimalne,bo niektóre od 1zł,ale po co ma mi ta sterta szmat w szafie zalegać.Na pocztę zatem mam rundkę dzisiaj a tu leje niemiłosiernie,Majki nie chciałabym ciągnąć,więc chyba po południu dopiero pójdę.
A Majka nawet katar ma już mniejszy,więc spoko,chyba nic chorobowego z tego nie wyjdzie :-)

Kamu zdrówka dla Maksa! mój tez coś pokaszluje,musze witaminy uruchomić.

Ostatnia edycja:
Kurcze napisalam posta i mi wcielo go:wściekła/y:
Kic Madzia mam 2 pary butow po Misi jeszcze,jedne z kwiatkami na wiosne-jesien nr21 troche zdarte czubki maja,drugie adidasy czerwone w biale kropki teraz nie wiem jaki nr,chyba ok22-23,musze je poszukac,jak co to wkleje zdjecia i same zdecydujecie:tak:
Renia ale spanie mial Ignas:tak:
Kamu zdrowia dla Maksia:tak:My tez inhalujemy sie pulmikortem wiec nie pomoge:no:
Kasia przy takiej pogodzie to nawet nie chce sie prasowac:tak:
Survi super ze Sarze tak dobrze idzie rehabilitacja:tak:Zdrowka dla rodziny:tak:
i juz nie wiem co dalej:sorry:Dzis jedziemy do Gdanska z F do okulisty bo dalej oczka mu ropieja:no:
U nas pochmurno ideszczowo,milego dnia zycze

WItam:)
Ja już po pracy tzn teoretycznie, bo przyszłam coś zjeść i zaraz idę z powrotem dziennik w końcu wypełnić:confused2:
Madzia Liwka też ma 19-20 i własnie dziś Pabla (baaaardzo dziękuję) kupiła mi u siebie w Wawie w outlecie Superfity na jesień za niecałe 40zł!! także jak chcesz to poproś ją może i Tobie kupi:-p;-)ja właśnie dlatego boję się kupić używane buty- że będą nie w stanie idealnym jak to piszą:/ ja mam mnóstwo butów po Kubie ale chciałam jakieś dziewczęce:-p
Dorka trzymam kciuki żeby nie trzeba było zabiegu robić:-(
Renia no co Ty!przecież gondola stokke jest dość duża:tak:myślisz że Mura ma większą??
Surv super wieści!oby tak dalej z nóżkami Sary:tak:zdrówka dla dzieciaków i spokoju dla Ciebie:tak:
Pabla jeszcze raz bardzo dziękuję:tak::tak::tak::tak:

oj wczoraj to chyba taki senny dzień był, Kuba zasnął przy obiadokolacji ok 17, a Liwka też padła po 16.30, obudziłam ich o 18 ale tak się darli, że zrobiłam szybką kąpiel i o 18.30 była już cisza:szok::szok:oczywiście Kuba wstał o 5.30 ale mi to obojętne bo mam na 6, gorzej z M:-p:-D
ok spadam bo mam kupę papierkowej roboty:crazy:

My już po lekarzu, cała czwórka ma wirusówkę:40-letnie dziecko dostało antybiotyk, mlodsze nie, bo nie umialy zrobić wrażenia tak śmiertelnie chorych:-p ale i tak 200 zł w aptece pękło, jak zamierzają częściej chorować to się mogą z prezentami na gwiazdkę pożegnać:wściekła/y: chrzciny lekarka radziła przelozyć i tak chyba zrobimy, zwłaszcza że i tak ich przygotowanie w obecnych warunkach byloby karkolomne.

aaaa, Renia, Sarka super reaguje na sloiczki, co 3 dni średnio coś nowego wprowadzam, ale wszystko tylko to co dozwolone dod 4 mca, przy pierwszych nowościach był ból brzuskza ale bardzo nieznaczny, teraz nie ma już wcale, za to apetyt dopisuje: jeszcze nie zawsze umie dobrze z łyżeczki zjeść, ale szybko się uczy i wczoraj wtrząchnęła cały słoiczek jabłek wymieszanych z kaszką ryżową. Za 2 tygodnie bedę jej testowe ilości kaszy mannej podawać w ramach ekspozycji na gluten.

zmykam bo wlaśnie jakaś zbiorowa zasmarkana histeria zapanowała (R przoduje:-))

Hej

U nas to ja zasmarkana, z bólem gardła itp, mam nadzieję że leczenie doraźne pomoże :sorry:
Surv zdrowia dla Was wszystkich i super, że Sara tak dzielnie radzi sobie z rehabilitacją.
Kamu zdrowia dla Maksa.
Madziu spóźnione sto lat, i grzecznych dzieci :tak: super że na allegro wszystko ładnie schodzi, ja wczoraj koleżance posprzedawałam trochę ubrań po Wiki.
Kasiu to u was chociaż pada, a u nas nic tylko pochmurno i zimno, a deszczu brak, a potrzebny i to bardzo :confused2:

Co do ubranek to ja też mam jescze parę szt, kombinezon Marquity roz 86 (są 2 pary spodni) kurtkę p/deszczową na 92cm, marynarkę sztruksowa H&M rozm 86, trochę spodni dżinsowych takich na 98, jakieś bluzki , sukienki. Jak jesteście zainteresowane, to wstawię fotki :tak:
Idę obiad zrobić, wróciliśmy z bilansu, a potem jeszcze po Olkę do szkoły
Miłego popołudnia.

reklama
Zdrówka dla wszystkich, którym coś dolega!
Surv, wspaniale, że Sara tak dobrze się rehabilituje. Już bliżej niż dalej. Uwielbiam takie kwoty zostawiać w aptece:confused2:

Do góry