Witam wieczorkiem

Dziękuję dziewczyny za życzenia i pamięć
Moje jeszcze jedzą i oglądają tv.
Madzia na antybiotyku nie wychodzę. Przy końcu to już pędzimy na dwór, ale te pierwsze dni raczej w domu

no i odpukać na razie antybiotyku nie było, nie licząc infekcji szpitalnej (wg mnie źle zdiagnozowanej, ale było, minęło;-)) no i potem tych początków oskrzeli (ale to już było roku temu

)
Andula przeważnie te spacerówki z 3w1 są tak dziwnie profilowane, dlatego ja wolałam kubełek w okresie 6-12 m-cy

w sumie najpierw miałam bugaboo cameleona i mała w nim jeździła na półleżąco od chyba 5 m-ca naprzemiennie z gondolą xlandera XQ, a potem to już długa lista

;-)
Renia nie kracz!może jakiś przeciw wirusowy dostaną i po kłopocie

moja Oliwka teraz bactrim brała, bo ona też z tych co leki "uwielbiają"

więc bałam się trochę dać jej Fosidal (a to gorzkie okropnie) żeby na wyjazd była zdrowa, a nie potem się jeszcze z antybiotykiem bujać
Haszi wiesz jaki to dla mnie był stres

wiesz, ja typowy samouk jestem, lubię się podrzeć w domu sam na sam z gitarą i moim starym, harcerskim śpiewnikiem
Madzia sinecod jest bez recepty, ma powodować własnie zanik kaszlu w nocy

a mała co ma, oskrzela?
Kasia nawet się mój dentysta śmieje, że jestem chyba jedyną pacjentką która się boi znieczulenia a nie samego leczenia

ja teraz mam drugi raz "trutkę" mam nadzieję, ze na następnej wizycie skończę tego zęba

ale chciałabym jeszcze 2 stare plomby wymienić więc jeszcze pewnie nie jedna wizyta
Ech spać mi się chce

Kuba ma jutro jasełka, jestem ciekawa jak wypadnie

Idę zagonić dzieciaki do łóżka
Spokojnej nocki!