Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Myślałam,że w nocy będzie bal,a tu proszę:-)
Do ściągania gili jeszcze gorzej, dobrze,że jak chodzi to dużo jej wypływa.
Nie ma jak polityka prorodzinna
sam marszałek propaguje(podobno, bynjamniej w mediach),a my jemu bezpośrednio podlegamy. chyba nie jest świadomy co się dzieje w jego urzędach
i co
Rzeczywiście wstała dopiero po 3 a następnie po 6 i dospałyśmy już razem do 8:15
Michała zostawiłam w domu ,u nas wszystko zasypane ,bałam się że z wózkiem rady nie dam

no i odpukać na razie antybiotyku nie było, nie licząc infekcji szpitalnej (wg mnie źle zdiagnozowanej, ale było, minęło;-)) no i potem tych początków oskrzeli (ale to już było roku temu
)
w sumie najpierw miałam bugaboo cameleona i mała w nim jeździła na półleżąco od chyba 5 m-ca naprzemiennie z gondolą xlandera XQ, a potem to już długa lista
;-)
moja Oliwka teraz bactrim brała, bo ona też z tych co leki "uwielbiają"
więc bałam się trochę dać jej Fosidal (a to gorzkie okropnie) żeby na wyjazd była zdrowa, a nie potem się jeszcze z antybiotykiem bujać

wiesz, ja typowy samouk jestem, lubię się podrzeć w domu sam na sam z gitarą i moim starym, harcerskim śpiewnikiem
a mała co ma, oskrzela?
ja teraz mam drugi raz "trutkę" mam nadzieję, ze na następnej wizycie skończę tego zęba
ale chciałabym jeszcze 2 stare plomby wymienić więc jeszcze pewnie nie jedna wizyta
Kuba ma jutro jasełka, jestem ciekawa jak wypadnie