survivor26
Mamy lipcowe'08
melduję się, nie opuściłam, tylko pracy dogrzało...jeszcze 2 dni i powinno być luźniej.
aaaa zima przyszła w końcu!;-)
aaaa zima przyszła w końcu!;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Poprasowałaś? Moje mnie woła ale ja głucha ;-)

Zobaczymy jak dzisiaj bedzie kiedy ja musze w stac jutro o 5
Wlasciwie moglby sie obudzic razem za mna to bylo by mni lzej w pracy

Dziś znowu troszkę kupiłam ale to na C&A np dwie pary rajstopek za 7.90
Dostawa w C&A za free więc opłaca się kupować
Ja tak jak Kic kupuje tylko albo przedewszystkim na wyprzedażach.Niestety ciuszków dla dzieci mam mało i na bieżąco muszę dokupować.Na początku dla Ewci dostałam sporo ale tylko do rozmiaru 74 
Bałam się gdyż poszliśmy z R spać około 1 ,ale Ewcia obudziła sie o 2 dałam smoka i pierwszy raz jadła o 3:30 nastepnie po 6 i wstała po 8.Pierwszą pobudkę miała po 7h snu więc chyba sen się jej reguluje
Może wyborę się z R do kina na "Sęp" tylko muszę chętnego do opieki nad dwójką znalezć;-)
a ten płaszczyk super, a większych nie ma??
Za nic nie chce mi się za niego zabrać.
Nawet na serial nie starczy

I to za taką kasę... ( w dodatku byłam dotowana, nie sponsorowana bo to teraz dziwnie brzmi
) ehh W szmateksach nie raz jest drożej. No ale juz bardzo mało ciuchów zostało, na Pyska nic, na Tymcia wzięłam 2 ostatnie ładne.

Takie refleksyjne filmy potem siedzą w bląd główce i drapią od środka 

ale powiedziałam kasjerce że już dziś nie przyjdę
zaraz looknę na c&A ale miałam kilka ciuchów od nich i mi się średnio podobały (na dzieci). W sumie już nie wiem co by mi się teraz przydało
A na Liwę to już kompletnie bo wszyscy mają chłopców
w pracy jedna mama mi przyniosła kombinezon i kilka bluzek z dł. rękawem i to tyle. Ja z czystym sumieniem polecam takie kupowanie
wiadomo, że trzeba mieć czujne oko (szczególnie na forum "zakupy"
) no i mieć czas iść w pierwszym dniu wyprz

nawet pytałam Pani w sklepie ale ponoć już nie będzie dostawy
u mnie na 3stawach też zostały różowe
myśmy wczoraj na sankach byli, oczywiście Liwa ma już katar, ale co tam
dziś może też pójdziemy, bo śniegu fajnie napadało