reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

heloł

ranek smętny
junior u dziadka a młody właśnie sie rozryczał

Kic ja właśnie na 3stawach byłam
ale jeszcze zajrzę na st internetową może ta bedą te kurtki bo chciałabym czerwoną do kompletu

Kasiu oj oby szybko wyszły dzieciaki z tego przeziębienia
dawno nie byłam w ikei
u nas jednak na wiosnę robimy remoncik i kupujemy piętrowe łóżko - z myślą już o chłopcach
oby do tego czasu młody przestał ryczeć i sie uregulowały nocki

Madzia miłego dnia na uczelni - jeżeli to możliwe

dobra zmykam do młodego

reklama
Haszi jakoś ciężko mi sobie wyobrazi c takie zagęszczenie mebli:-D Ale skoro piszesz, że to jakoś funkcjonuje, to spoko. Ja nawet nie wiem ile ta klitka dzieci ma. Teraz stoi tam łóżko, komódka, mały stolik z Ikei i jest maleńko miejsca na zabawę... Doczekałaś się na męża? Prasowanko odbębnione? U mnie nul - YES!
Kic na pewno trzeba mieć czas na takie wyprzedaże. W Lidlu jak "rzucą" jakieś fajne ubrania, to jest masakra zaraz po otwarciu - kiedy jestem w pracy - a potem nie ma już praktycznie nic...
Ok, zmykam do gotowania rosołu:blink:

Hejka:-)

Kic ja wczoraj w K. kupiłam tylko tatuaże dla Miśka gdyż on jak tatuś od małego zamiłowanie do "upiększania" ciała ma;-)Ja dokupiłam troszke jeszcze wczoraj na C&A dla dzieci.W sumie około 30 rzeczy za 7.9 zobaczymy czy przyślą ale przesyłka za free więc nic nie ryzykuje:tak:Aha dla Miśka upolowałam 4 kurtke na przyszły rok przecenioną z 179 na 34 minus 10% wyszła około 30 zł.R już wczoraj głową kiwał ale totalnie go zignorowałam;-)Mi się ciuszki z C&A podobają choć nie wszytskie ale za 7.90 biorę jak leci;-):-DNp ten zestawik w cenie regularnej nie kupiłabym nigdy ale za niecałe 8 zł już tak

84667_1.jpgMadzia ja kupuje ze strony ale linki podkradam z belgijskiego C&A gdyż teraz tam jest wyprzedaż:tak:Takie moje cwaniactwo;-)Masz racje jak Miś wrócił do domu trochę mi ulżyło;-) ale co się odwlecze ..On bardzo chętny do zostawania na noc u rodziny tylko niestety ja go blokowałam ale już się uczę odcinać pępowinę:tak:

Haszi u mnie pokój dziecięcy też klitka około 9 m może 10 .Mieszkanie trzeba zmienić zanim Miś pójdzie do szkoły ,czy się uda zobaczymy.

Wczoraj zamiast do kina poszliśmy na sanki .Michał pierwszy raz w tym roku ubrał spodnie narciarskie.Bawił sie na śnigu ponad 1.5h :tak:Chciał dłużej ale musiliśmy wracać gdyż Ewcia marudziła.Na przyszły rok zainwestuje dla siebie w jakieś dobre śniegowce ,wczoraj myślałam że mi stopy odmrozi:baffled:

R poszedł z Miśkiem na basen jak wróci uderzymy gdzieś na WOŚP:tak:

Buziaki dla Was !

Ostatnia edycja:
No u mnie prasowanie zrobione- oczywiście już nowe się suszy.
A nawet miałam ochotę bo na wierzchu położyłam najseksowniejszą bluzkę męża :-p.
My też już zaliczyliśmy sanki, Tosia właśnie zasnęła a ja kukam czy W nie ma ale najwyraźniej poszedł do pracy. Wczoraj ie był- kładł bratu panele.
Dziwny maja układ- W płaci normalnie najem ale jak coś robi w domu (a sporo tego jest) to za free :sorry2:.
W każdym razie zastawili mu pokój i nie miał jak do laptopa się dostać, kom mu sie wyładowała i włączył sie po 12 a ja już jajo z nerwów znosiłam, bo myślałam, że on w pracy i coś się stało. Faceci.
kic ja mam kilka bluzecz4ek Tosi z C&A i maja rewelacyjną jakość, sporo je używam a wyglądają praktycznie jak nowe. No ale chyba jakość tam jest dość nierówna.
U mnie z wyprz to przede wszystkim kwestia gotówki- zawsze jest na styk( albo na -:-p) ale teraz może będzie już ciut lepiej to nie będe sklepów szerokim łukiem omijać.
kasia Fakt, pokoik jak zabawki wylezą z pudełek
bywa zagracony ale jak już się schowają to całkiem nieźle to wygląda i miejsce do zabawy nawet jest.
No ale łużko mamy to krótsze no i blat jest poszerzony o parapet.
Chłopaki i tak zawsze mówią, że oni chcą mieć wspólny pokój.
Andula to tylko na necie takie przeceny w c&A? Ja byłam wczoraj to za 12 zł były koszulki ale tańszych nie znalazłam.
U mnie Patryk juz sie pyta kiedy będzie mógł zrobić sobie tatuaż i kolczyk w języku...masakra...
Ok trzeba dalej lecieć z miotłą.

Haszi, niezłe Patryk ma "marzenia":-D A co go tak wzięło? Ma jakiegoś idola tak wyglądającego?
Jak długie masz to łóżko piętrowe? Też myśleliśmy o takim a nie 200cm bo wtedy to już masakra całkiem

No u mnie prasowanie zrobione- oczywiście już nowe się suszy.
.

U mnie sytuacja identyczna:tak:

Haszi rzeczywiście układ z bratem mało sprawiedliwy ,uważam że praca włożona w remont powinna choć w jakiejś części pokrywać czynsz:tak: ale nie od dziś wiadomo że z rodziną to najlepiej na zdjęciu;-)

Wydaje mi się że stacjonarnie takich cen nie ma a jeśli nawet to bardzo szybko przecenione ciuszki się sprzedają .Nie zdzwiłabym się jakby obsługa sklepu miała pierszeństwo w zakupach;-)

Haszi narazie fajnie bo mamy na dzieci jako taki wpływ:tak:ale jak już 18-tka stuknie i przyjdą z wielkim skorpionem lub inną kotwicą na ramieniu to trzeba będzie to przegryść;-)

Trochę mam wyrzuty sumienia nic na WOŚP nie daliśmy ale ja się bardzo zle czuje i siedzimy w domu :baffled:Zaraz chyba zalicytuje coś na All aby choć w taki sposób wspomóc:tak:

Dziewczyny znacie jakiś sprawdzony przepis na Tiramisu ,dostałam od mamy cała butelkę Amaretto i nie wiem do czego mogę ją wykorzystać:confused:

Hej,u nas już feriowo. Zimno i nudno :-p Dobrze że książki są.
Kasiu znalazłaś mnie??
Andula fajne ceny za zakupy. :tak: Ja teraz to raczej alby komunijne oglądam.Zaproszenia itp rzeczy :-DGorący okres przed nami.Co do ubierania, to wcale nie trzeba czekać do 18 żeby dzieciaki strzelały focha na ubranie.Moja Wiki jest pod tym względem strasznie wybredna :baffled: Z Olką łatwiej ale na marki już zaczyna patrzeć. A ich 12letnia kuzynka to tylko h&m itp :dry:
Kic śliczne płaszczyki. Ja mam bladoróżowy z rekidsa na wiosnę.Mam nadzieję że jeszcze będzie dobry na Wiki.
Impreza u nas udana dziewczyny wybawione.Tort zjedzony :-D
I nie wiem co jeszcze :confused:Jakaś taka przymulona od wczoraj chodzę.
I chcę już wiosnę :-D:-D:-D:-D

Miłego wieczoru.:-)

Andula podeślij mi linka do tych ciuchów z C&A bo wysyłka za free do dziś:-pja tam nie widzę takich cen, a może źle szukam:dry:powiem szczerze, że nie śledziłam tego wątku na "zakupach" są jakieś kody czy, co?wytłumacz mi pliss bo nie mam czasu na szukanie:p Jutro mam na 6, jeszcze muszę Kubie koszulę poprasować, Liwa ma gorączkę i już dostaję k****:cool2:

Kic kurde już za pózno :-( Dziś na stronie belgijskiej nie ma nic taniego.Wczoraj wszytsko wykupiono a dziś niedziela nie pracują i nic nie dołożyli:no: Wczoraj było bardzo dużo i rzeczy łatwo było kupić nie tak jak na polskiej wyprzedaży Belgijczycy zapewne maja w du..wyprzedaże kupują w cenach regularnych.U nas ciuchy za 7 zł znikały w kilka sekund a u nich na stronce ciuszi były nawet 2-3h :tak:Jak będzie kolejny szał na C&A dam Ci od razu cynka lub rzeczy w rozmiarze Liwki będę kupować za 7 zł można ryzykować:tak:

Biedna Oliwka coś ją nie chce przeziębienie odpuścić:baffled:ale teraz było trochę mrozu może wymrozi zaraze:tak:

reklama
Do góry