reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Kic....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ale wieści, wielkie gratulacje dla naszego spiewaka. wklejaj koniecznie :)
kasia. tak, Galeria Bronowice ma byś oszołom i około 150 sklepów. dlatego też przebudowują tam drogę w kierunku na Olkusz
Home
Kasia..powodzenia z piesą, to aż do Kraka jedziecie?. wow

reklama
Kic gratki dla Kubcia!!!!!!
no artysta nam rośnie jak nic
młody Kiepura;-)
a w Sosnowcu nie byliśmy na górce bo w Bytku mamy dolinę sportową z fajna górką

Moj synus dziś w p-lu
zadowolony wrócił i to najważniejsze
a mi spokojniej z jednym no i czuje wiekszy luzik - do tego sopnia ze obiadu nie ugotowałam;-)

post zdrówka - a wątek super

Kasiu no to powodzenia na sterylce Baby
oby spokojnie przeszło

Andula no właśnie miło by było gdyby te majowe szczescia przesypiały całe nocki bez jedzenia

my doszlismy do wniosku, ze u nas jest refluks i stad te płacze
młody na noc juz nie dostaje kaszki i płacze się skończyły za to jest jedzenie co 1,5h
dziś na wieczór mam zadzwonic do pani gastrolog i umawiam nas na wizytę
ona przy okazji pediatrą jest to pogadam jak to karmić takiego delikwenta, który kocha jeść ale poźniej zgaga męczy
mam nadzieję, ze uda nam sie rozwiązać problem płaczy i nasze życie wróci do normy

dobra zmykam bo maruda chce drzemki

Wow Kic ogromne gratulacje dla Kubusia. Super.Ależ masz zdolnego synka.Buziak dla niego.

Post oj zdrowia, fajny wątek. :tak:

Reniu super że Tymusiowi fajnie w przedszkolu, no i Tobie trochę lżej.Oby gastrolog pomógł Ignasiowi. :tak:

Kasiu to daleko z piesą jedziecie. Oby sprawnie poszło. Zaproszenia nie mam :sorry2: Moja Olka wywalczyła psa. Ma dostać po Komunii (o ile tatusiowi się nie odwidzi :dry:).Tylko my chcemy małego typu york.

Ale u nas paskudnie, lekka odwilż i halny :baffled:

Hejka wieczorkiem :)
Zaraz przyjedzie moja mama z siostrą, więc musze jeszcze na szybko dzieciaki wykąpać żeby był czas na poklachanie :-p (porozmawianie dla tych które nie ze Śląska:-p;-))

Madzia a no nie wiem co z Liwą, dałam rano o 6 nurofen, poszła do żłoba i nic się nie działo (pewnie lek trzymał) ale przyszła do domu koło 14.30, M jej zmierzył koło 15.30 i miała 38,2:wściekła/y:żesz k*** tydzień chodziła do żłobka:-(jutro idę na po południe, więc umówiłam się z nią na 10.30 do dr, ale w sumie nie wiem po co bo nic oprócz temp i kataru nie ma. Nic M musi wziąć opiekę, ja mam za 2 tygodnie DB i muszę dzieciaki do przedstawienia przygotować, więc na opiekę iść nie mogę:dry:Gratki kolejnego zaliczenia!No a tak psioczyłaś że nie dasz rady:-ptrzymam kciuki za kolejne egzaminy!
Kasia trzymam kciuki żeby wszystko sprawnie poszło:tak:
Renia a gdzie to w Bytku jest? nic o tym nie słyszałam:sorry2:zaraz sobie wygogluję:tak:tyle śniegu to aż szkoda w domu siedzieć, a narty w szafie grzać:dry:
Post fajny wątek, juz wkleiłam wczorajsze teksty:-pja bardzo lubię K, wg mnie dobre mają gatunkowo ciuchy:tak:
Andula mój Kuba to samo:dry:jak się dorwie do kom mojego M to nie da się mu wyrwać:dry:ale ograniczam, bo jednak boję się o oczka. :dry:
Haszi też chcę takie wielkościowo łóżko:tak:nawet wolałabym na 160 (gdzieś mi takie mignęło na all) Póki by się mieścili to wolałabym mniejsze, żeby tyle miejsca nie zajmowało:dry:my pokój też mamy malutki, ale trudno muszą się pogodzić:dry:na razie to i tak bawią się głównie u nas, znoszą zabawki i w sumie znowu kąt zawalony:-pco tam póki dzieci małe to zabawki mają prawo się walać wszędzie:-p

Wrzuciłam filmik na zamknięty;)

Spokojnej nocki!

Brawo, brawo Kubuś!!! Zuch chłopak!!!
Kic, zdróweczka dla Oliwki
Sylcia, może nie wysłało mi? No nic, ponowiłam
Post ano do Krakowa, bo w Tarnowie same konowały. Może generalizuję, ale nie mam za grosz zaufania. Szczepoienia ok, ale zabiegi/operacje, nie ma mowy. W Dębicy jest super wet ale znów droższy niż w Krakowie. Tu mamy zaufanego, więc jedziemy
No wiem którą drogę przerabiają. Nawet nie tak dawno nią jechaliśmy
Renia, jak zdiagnozujecie problem, to będzie już tylko lepiej:tak:

kic gratulejszon dla małego artysty! Jaka on ma dykcje :-D Nie dziwie się, że wygrał :biggrin2:
Z tymi małymi łóżeczkami jejt jeden problem- materace niestandardowe więc lepiej kupować z nimi w komplecie.
My dorabialiśmy u znajomego bo w sklepie ciężko dostać a jak już to drogie i grube.

Kasia w sumie sterylizacja to teraz standardowy zabieg więc na pewno będzie ok no ale piesę trzeba podoglądać:tak:
Sylcia hehe yorki to strasznie charakterne psy.
Małe toto a spotykałam takie które atakowały maje kochane bydlątka.
Ja wole duże rasy.
Zresztą czy małe czy duże tyle samo z tym roboty więc dzieciakom mówię stanowczo nie bo wiem kto by musiał godzinę wcześniej wstawać:-pJak będą nastolatkami to pogadamy.
Wręcz jakiś sznaucerek olbrzym przydał b się jako obstawa dla Tośki hehe
renia ale się wyluzowałaś :-D No a ten refluks to całkiem prawdopodobne. Trzymam kciuki o szybkie rozwiązanie problemu i przespane nocki.
post wątek superale coś mi się zdaje, że coś z nim będzie trzeba pokombinować bo tłoczno sie tam robi.
Nie wiem co więcej, jakoś tak mi dzisiaj dziwnie myśli uciekają.
Oczywiście mojego dalej nie ma :sorry2: Spx nazbierałam sobie troszkę bluzek, jest co prasować :p
Tylko tą moja deskę do prasowania to pasowało by przez okno wyrzucić :baffled:

Kic gratulacje dla synka!!!
Post fajny wątek, czekam na wpisy Surv :-D
Oskar wczoraj miał gorączkę i zawieźliśmy go do babci, bo oprócz tego wsio oki :szok: dzisiaj idzie do przedszkola, ale katar ma, czyli coś się dzieje; jutro jedziemy do teatru, lepiej niech nie choruje :sorry:

witam z rana! W końcu się obrobilam z robotą, a teraz dom odkopuję:sorry: U nas prawdziwa zima, -15 z rana było, a śniegu napadało z pół metra - to lubię!

Przeczytałam wszystko sumiennie, ale notatek nie robiłam, więc nie pamiętam, co komu...a Kubuś, gratulacje! Mama widzę pęka z dumy, i nic dziwnego:tak: My mamy w ramach terapii oswajania przedszkola wierszyk na dzień babci do wykucia...Flo ma znowu gorszą fazę na placówkę, panie sugerują psychologa, a ja już nie mam siły tłumaczyć, że moje dziecko takie jest i wszystkich specjalistów zagina na wejściu tępym uporem:confused2: Młodsze niestety też uparte...naparła się, że nauczy się chodzić i znowu ćwiczy przy barierce do 2 w nocy:wściekła/y: Aaaa...i mamy niespodziankę, jedna górna dwójka wyszła, a druga na dniach będzie...młoda jak kasownik wygląda:-)

Zmykam kuć ściany w ramach porannego relaksu i postaram się już być na bieżąco, z Wami, żeby sobie zaległości nie narobić;-)

reklama
heloł
no i odprawiony przedszkolak
dzis ma basen

Ignac zaczyna marudzić - zaraz może uśpimy dziada

ja już odkurzyłam jeszce dzis tylko pomyć podłogi, prasowanie walnąć i ugotować obiad i na spacer z młodym

Kic jak wpiszesz w wyszukiwarkę "dolina sportowa bytom" to ci się pokaże
my tam byliśmy 2 lata temu ostatnio tzn ja;-)
ale powiem, że całkiem znośnie jest
jedynie jak trafi się na tłum w okolicach południa to ciężko zaparkować

do gastrolog sie dodzwoniłam i okazało się, że pierwszy wolny termin ma na 13go lutego
no i zapisałam się ale do tego czasu poszukam może kogos predzej a później z nią skonsultuję

dobra zmykam bo maruda już żyć nie daje
może uśnie w wózeczku?
ostatnio przez te zębiska tylko rączki

miłego

Do góry