reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Hej

U nas nocka niespecjalna ,katar męczył okropnie.O 4 poszłam do dzieci spać i dyżur miał R pospałam do 9 ale i tak słyszałam jęki Ewci grunt że nie musiałam wstawać :tak:

Wczoraj na treningu chyba ciężej niż za pierwszym razem ale byłam z koleżanką więc jakoś zleciało.Dziś chyba też pojdziemy:tak:
R z Misiem na urodzinach w bawiailni ,malutka śpi ja się zabieram za obiad:tak:

Reniu zdrówka dla Ignasia,bidulek się męczy a Ty razem z nim.
Kic ja około marca wsadzę Ewcie w XLR zobacze czy nadal mi będzie pasował jak nie sprzedam i doradzisz coś :tak:Mój Misiek niby alergii na białko krowie nie ma a jak podje serków to zaraz jakieś liszaje na łokciach te testy to chyba o kant d... można rozbić .Podobno najbardzej wiarygodne są testy z krwi:tak:

Haszi oj fajnie tak sobie pospać kiedy i ja będę miała taki komfort;-)Jak Twoje ćwiczenia?

Surv wszytskiego najlepszego zdrowia ,szczęścia i dużo czasu na realizacje swoich pasji.

Ostatnia edycja:
reklama
Surv napewno imprezuje a gdzie reszta ;-)??

Ja właśnie wróciłam z treningu nie było zle:tak:R poszedł po piwko będę jednym Redsem opijać sprzedaż auta,udało sie po około 2 miesiącach od wystawienia:tak:

Spokojnego wieczoru!

Kic siedzi na wózkomanii jakby co:-p:-D

Andula super!nie ma to jak czekać na sprzedarz:dry:

O dziwno Kuba wytrzymał do wieczora, padli po 20:tak:

spokojnej nocki!

Hej! Wpadam na szybciora, bom padnięta. Dziś zaliczyłam maraton fitness - 120 minut. To chyba nie dla takich wiekowych jak ja ;-) Potem byłam u Babci, bo wstyd ale dawno jej nie odwiedzałam. Z resztą miałam zanieść kalendarz z prawnukami - babcia zachwycona :-) A na koniec dnia byliśmy z Olgą na pogotowiu stomatologicznym, bo bardzo na ząbka narzekała i nic nie pomagało, ani mycie, ani płukanie (ząbek był już "łatany"). I znów było wiercenie, czyszczenie, wszystko bez znieczulenia. Aż się rozpłakała bo bolało, ale dała sobie wszystko zrobić. No ja miałam wielkie oczy, że mam taką dzielną córkę. Pani dentystka też w szoku:tak:
No to poczytałam co u Was i z czystym sumieniem mogę iść spać. A jutro "z kopyta kulig rwie... heeej" :-)

Witam rankiem :)
No dziś wstaliśmy o ludzkiej porze czyli o 7.45:tak:co prawda Kuba wstał koło 6, ale położyłam się koło niego i zasnął:tak:

Kasia oj jak zazdroszczę takiego kuligu:tak:u nas mroźno, ale na pewno się rozgrzejecie:-Dbrawa dla Olgi!dzielna dziewczynka!przypomniałaś mi, że muszę z Kubą też iść:eek:mamy sukcesywnie robić wszystkie piątki bo ma maluteńkie przebarwienia, ale wolę mu to zrobić wcześniej -za nim zacznie boleć:tak:

Miłego dnia!

witam z rana
młody już po lekarstwie
całe szczeście wczoraj z oporem ale bez wymiotów
tym sposobem nie trzeba zastrzyków

surv no czasy sie zmieniły i 40latki całkiem fajnie się mają;-)

Kic i jak wózek? zadowolona?
oby Liwci nic nie rozłożyło

Andula ja wczoraj z chłopakami zrobiłam sobie małą zaprawę przed zumbą
20 min może więcej tańczenia i wymiękłam;-)
do tego hula hop i skakanka - świetna sprawa
najgorsze tylko, że nie mam z kim chodzić na zumbę więc2x ciężej będzie się zmobilizować, ale postanowienie poprawy jest i tego się trzymam

dobra idę robić obiad bo brat dzis przybywa po mamę i chę ze wszystkim sie wcześniej wyrobić coby poźniej w kuchni nie siedzieć

miłego dzionka

Czesc dziewczyny,Misia wstala o 7(po 23 sie kladla),Franek zaraz po niej,ja o 9 ale jestem mea niewyspana.Franek budzil sie co 3 godziny w koncu o 7 dalam mu butle i byo troche spokju:tak:
Kasia ale masz dzielna coreczke,moja to taka panikara ze chyba by musiala miec znieczulenie ogolne;-)Cale szczescie zabki ma zdrowe:tak:
Renia zdrowka dla chlopakow:tak:Dobrze ze Tymi nie zwraca juz lekarstw:tak:
Andula zdrowka dla Ewci,u nas tez katar malemu przeszkadzal w nocy:no:
Kic to szalenstwo u Was dzis ze spaniem:tak:Moje szybciej wstay:-D
Andula,Renia macie teraz kryzys laktacyjny? Ja chba mam bo maly potrafi zjesc z 2 piersi i jeszcze wypic 150ml mleka:szok:
My coraj bylismy na urodzinach G siostrzenicy,Misi najleszej kuzynki.Zeszlo nam do 23,ale chociarz sie wyrwalismy z domu,posmialismy sie.Misia ma katar:wściekła/y:Ropiejej jej oczko,ale ogolnie jest ok,zobaczymy czy jutro pojdzie do przedszkola:eek:Mam nadzieje ze nie bedzie gorzej. Maly tez ma katar, troche mu ropieje oko ale tez nie jest zle:tak:Dzis siedzimy w domu. Koncze bo musze dac cos zjesc mojemu glodomorkowi:-)

Hejka

Chłopaki na siłowni ,pózniej zostają na basenie więc ponad 3h mam luzu.Ewcia śpi.Noc do bani budziła się często,znowu po 4 wyemigrowałm do dzieci i tym sposobem wstałam po 9:tak:Ewa nadal charczy,dziś zauważyłam ciemieniuche,cholera ciągle coś:wściekła/y:Dziś idę na trening rowerowy,wczoraj na ćwiczeniach była choreografia i trochę się gubiłam;-)

Reniu super że bez zastrzyków się obędzie.Ja też wolę chodzić z koleżankami ale wszytskie pracują więc tylko czasami któraś ze mną pójdzie:tak:

Kasiu kuligu zazdroszcze również:tak:Brawo dla Olgi prawdziwy zuch z niej:tak:

Dorka
moje cycuchy to już flaki kompletne niby mała pije ,ale wątpie że się najada .W 9 miesiącu jest kryzys laktacyjny więc dlatego mamy mniej mleka:tak:

Kic właśnie jak wózek zadowolona jesteś?

Miłej niedzieli!

Witam wieczorkiem:)
Moje dzieciaki właśnie zasnęły:happy2:stoczyłam bój z Liwką o ściągnięcie koszulki z ZygZakiem do kąpania:eek:upatrzyła sobie 2 T-shirty od Kuby i nie chce innych zakładać:dry:rośnie mi diabełek:dry:

Andula, Renia na razie testuję wózek w domu, bo za oknem dużo śniegu. To typowa "podwieźdupka" ale prowadzi się bosko więc zostaje z nami:tak:
Renia ja mam to samo-nikt ze mną nie chce chodzić:dry:u mnie jeszcze takie dziwne godziny tych zajęć - 19.30 mi to w ogóle nie pasuje:dry:
Dorka oby Misię nie rozłożyło:tak:

Spokojnej nocki!

reklama
Ja zaorana ale zadowolona z siebie że się nie poddałam.Od środy byłam 4 razy na fitnesie.Jutro w planach rowerki,chciałabym chodzić co drugi dzień.Misiek nie chce spać,Ewka kaszle coraz mocniej dziś miała ponad 38 jutro lekarz:tak:Czuję że będzie antybiotyk:-(

Kic jutro mam zajęcia o 19 a w środę o 20 pózno ale przynajmniej R zajmie się usypianiem dzieci ;-):tak:

Dobranoc!

Do góry