beaa
Mamy lipcowe'08
Rowniez trzymam kciuki za
Hekse, aby wszystko poszlo wg. planu
Hekse, aby wszystko poszlo wg. planuDzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hekse, aby wszystko poszlo wg. planuhej laseczki, wpadam Wam powiedziec ze heksa bedzi miala w srode rano cc
teraz lezy na sali przedporodowej
rany![]()

a dzis wydawało mi sie ze brzuch mnie boli tak jak przy miesiączce i teraz nie jestem pewna czy to był sen czy rzeczywiscie mnie bolało
.

Tak mi powiedziała zaraz na początku wizyty, gdyż wg OM to już 37 tydzień a ona przyjmuje tylko do 38
No wściekłam się ogromnie słuchajcie. I tak mnie zostawia miesiąc przed porodem, bo termin z OM tak wychodzi na 29 czerwca, a nie ważne że cykle miałam dłuzsze i owu po 25 dniu cyklu, więc termin najbardziej prawdopodobny z 1 usg to 11 lipca
jestem wściekła, naprawdę.
Mam nadzieję, ze internista mi wypisze L4 ciazowe, bo przecież kupę czasu stracę z macierzyńskiego. Jestem ogromnie niezadowolona i rozczarowana. Dobrze chociaż że na to ktg pójdę to chociaż będzie wiadomo czy z dzidzią wszystko ok i zobaczymy co mi lekarz w szpitalu powie, mam nadzieję że będzie bardziej rozmowny niz ta moja głupia ci..a!!!
przyjmuję do tego i tego tygodnia, a później co masz już rodzić - chyba oszalała
dobrze, że chociaż dała Ci skierowanie na to ktg to chociaż w szpitalu coś Ci konkretnego powiedzą;-) uszy do góry
jak mój gin coś takiego wymyśli to chyba wyjdę z siebie i stanę obok
.
.